Ухвала
від 11.11.2019 по справі 754/15902/19
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 2/754/7974/19

Справа № 754/15902/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"11" листопада 2019 р. суддя Деснянського районного суду м. Києва Панченко О.М., розглянувши матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Євро - Клінт , Товариства з обмеженою відповідальністю Грасса Груп про визнання майнового (речового) права на об`єкти незавершеного будівництва, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 , через свого представника - адвоката Чвир О.М., звернулася до Деснянського районного суду м. Києва з позовом до відповідачів ТОВ Євро - Клінт , ТОВ Грасса Груп про визнання майнового (речового) права на об`єкти незавершеного будівництва.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України, Закону України Про судовий збір та підсудна Деснянському районному суду міста Києва.

Відповідно до вимог ст. 19 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 19, 128, 187 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Євро - Клінт , Товариства з обмеженою відповідальністю Грасса Груп про визнання майнового (речового) права на об`єкти незавершеного будівництва.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 20 грудня 2019 року на 10 годин 00 хвилин . Засідання відбудеться у приміщенні Деснянського районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, пр. Маяковського, 5-В, зал № 11.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи у відповідності до процесуального статусу.

Запропонувати відповідачу (-ам) подати відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи осіб).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет http://ds.ki.court.gov.ua

Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку відповідно до ст. 354-356 ЦПК України.

Суддя:

Дата ухвалення рішення11.11.2019
Оприлюднено13.11.2019
Номер документу85567759
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання майнового (речового) права на об`єкти незавершеного будівництва

Судовий реєстр по справі —754/15902/19

Рішення від 23.07.2020

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні