Ухвала
від 14.11.2019 по справі 291/757/19
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 291/757/19

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

(ВСТУПНА ТА РЕЗОЛЮТИВНА ЧАСТИНИ)

14 листопада 2019 року

Ружинський районний суд Житомирської області

у складі: головуючого судді Митюк О.В.,

за участю секретаря судового засідання Підгорної А.М.,

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідачів - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні залу суду в смт.Ружині в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою

Приватного акціонерного товариста Технологічна Аграрна Компанія Об`єднана до Чорнорудського фермерського господарства Поділля , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Ружинської районної державної адміністрації , Житомирської області про визнання недійсним договору оренди землі , визнання недійсним та скасування державної реєстрації земельних ділянок ,

в с т а н о в и в:

Відповідно до ч.6 ст. 259 ЦПК України в даному судовому засіданні проголошується вступна та резолютивна частина ухвали, а складання ухвали в повному обсязі відкладається на 5 днів.

Керуючись ст.ст. 175, 178, 191, 193, 258, 259, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Прийняти зустрічну позовну заяву представника позивача ОСОБА_4 до Приватного акціонерного товариста Технологічна Аграрна Компанія Об`єднана , ОСОБА_3 про визнання недійсним договору оренди землі, та об`єднати в одне провадження з первісною позовною заявою Приватного акціонерного товариста Технологічна Аграрна Компанія Об`єднана до Чорнорудського фермерського господарства Поділля , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області про визнання недійсним договору оренди землі , визнання недійсним та скасування державної реєстрації земельних ділянок.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Запропонувати відповідачам Приватному акціонерному товаристу Технологічна Аграрна Компанія Об`єднана , ОСОБА_3 у разі заперечення (за наявності) у пятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали подати до Ружинського районного суду Житомирської області відзив на відповідну позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до Ружинського районного суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач заперечення, протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

В судове засідання викликати учасників справи, направити їм копії ухвали з зустрічною позовною заявою та додатками.

Повний текс ухвали буде проголошено до 20.11.2019 року.

Підготовче судове засідання відкласти

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена у звязку з порушенням правил підсудності протягом пятнадцяти днів з дня її складення, шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Житомирського апеляційного суду.

Суддя О. В. Митюк.

Дата ухвалення рішення14.11.2019
Оприлюднено15.11.2019
Номер документу85623033
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —291/757/19

Ухвала від 03.12.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 14.11.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 14.11.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 05.09.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 12.07.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 07.06.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні