Ухвала
від 25.11.2019 по справі 520/389/19
ДРУГИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

25 листопада 2019 р.Справа № 520/389/19 Другий апеляційний адміністративний суду у складі колегії:

головуючого судді: Чалого І.С.,

суддів: Жигилія С.П. , Перцової Т.С. ,

розглянувши клопотання Головного управління ДФС у м. Києві про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за апеляційною скаргою Державної фіскальної служби України на рішення Харківського окружного адміністративного суду від 22.08.2019 по справі № 520/389/19

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Філін Прайм"

до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві

про визнання дій протиправними, скасування рішення та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалами Другого апеляційного адміністративного суду від 05.11.2019 відкрито провадження по справі та призначено до апеляційного розгляду справу № 520/389/19 за апеляційною скаргою Державної фіскальної служби України на рішення Харківського окружного адміністративного суду від 22.08.2019 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Філін Прайм" до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання дій протиправними, скасування рішення та зобов`язання вчинити певні дії.

Головне управління ДФС у м. Києві подало клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, проведення якого заявник просить забезпечити у Шостому апеляційному адміністративному суді.

Розглянувши подане клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, колегія суддів зазначає таке.

Відповідно до ч.ч. 1-2, 7 ст. 195 Кодексу адміністративного судочинства України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Колегія суддів зазначає, що судове засідання в режимі відеоконференції може бути проведено лише за наявності технічної можливості як у суду, який розглядає справу, так і у суду, на який покладається проведення відеоконференції за участю особи, яка подала відповідне клопотання.

Колегія суддів вважає за необхідне вказати, що у Другому апеляційному адміністративному суді 26.11.2019 об 14:00 неможливе проведення судового засідання по справі № 520/389/19 у режимі відеоконференції між Другим апеляційним адміністративним судом та Шостим апеляційним адміністративним судом у зв`язку із відсутністю технічної можливості для проведення засідання в режимі відеоконференції (зайняті зали у приміщенні Шостого апеляційного адміністративного суду).

Вказаний факт підтверджується актом про неможливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції по справі № 520/389/19 від 25.11.2019, який складений та підписаний в.о. начальника відділу інформаційно - технічного забезпечення суду Малежиком С.П.

Враховуючи відсутність технічної можливості проведення судового засідання 26.11.2019 о 14:00 в режимі відеоконференції, клопотання про забезпечення участі представника Головного управління ДФС у м. Києві у вказаному судовому засіданні в режимі відеоконференції не може бути задоволено.

Керуючись ст. 195 Кодексу адміністративного судочинства, суд

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання Головного управління ДФС у м. Києві про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за апеляційною скаргою Державної фіскальної служби України на рішення Харківського окружного адміністративного суду від 22.08.2019 по справі № 520/389/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Філін Прайм" до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання дій протиправними, скасування рішення та зобов`язання вчинити певні дії - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя (підпис)Чалий І.С. Судді (підпис) (підпис) Жигилій С.П. Перцова Т.С.

Дата ухвалення рішення25.11.2019
Оприлюднено28.11.2019

Судовий реєстр по справі —520/389/19

Ухвала від 16.02.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Ханова Р.Ф.

Ухвала від 02.11.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Мінаєва О.М.

Ухвала від 09.10.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Мінаєва О.М.

Ухвала від 09.10.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Мінаєва О.М.

Ухвала від 22.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Мінаєва О.М.

Ухвала від 08.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Любчич Л.В.

Ухвала від 07.08.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желтобрюх І.Л.

Ухвала від 03.07.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Усенко Є.А.

Ухвала від 26.06.2020

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шевченко О.В.

Ухвала від 26.03.2020

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шевченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні