Ухвала
від 26.11.2019 по справі 554/8745/19
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 26.11.2019 Справа № 554/8745/19

Провадження № 2/554/2780/2019

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 листопада 2019 року Октябрський районний суд м. Полтави у складі:

головуючого - судді Савченко Л.І.,

при секретарі - Гаврись В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Полтаві питання про виправлення описки в ухвалі суду від 23 жовтня 2019 року про відкриття провадження по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю СК-АВТО-РЕНТ до Товариства з обмеженою відповідальністю КРИПТОІНВЕСТ , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Публічне акціонерне товариство УКРАЇНСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ БАНК , Товариство з обмеженою відповідальністю ЮКАНТ КБ , про скасування записів про право власності ,-

в с т а н о в и в :

У провадженні Октябрського районного суду м.Полтави знаходиться вищевказана цивільна справа.

Відповідно до положень ч.1 ст.269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Згідно з ч.2 ст.269 ЦПК України питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Суд, дослідивши ухвалу суду від 23.10.2019 року та матеріали цивільної справи, які необхідні для вирішення питання про виправлення описки, дійшов до висновку про необхідність внесення до зазначеної ухвали суду виправлень в порядку ст.269 ЦПК України з таких підстав.

Із матеріалів справи вбачається, що 27.09.2019 року позивач ТОВ СК-АВТО-РЕНТ звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю КРИПТОІНВЕСТ , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Публічне акціонерне товариство УКРАЇНСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ БАНК , Приватний нотаріус Кременчуцького міського нотаріального округу Марченко Наталія Анатоліївна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бойко Людмила Леонідівна, Товариство з обмеженою відповідальністю ЮКАНТ КБ , про скасування записів про право власності.

Ухвалою Октябрського районного суду м. Полтави від 30.09.2019 року зазначену позовну заяву залишено без руху.

08.10.2019 року позивач надав до суду позовну заяву в новій редакції, в якій виключив зі складу учасників справи третіх осіб - приватних нотаріусів Кременчуцького міського нотаріального округу Марченко Н.А. та Київського міського нотаріального округу Бойко Л.Л.

Ухвалою Октябрського районного суду м.Полтави від 23.10.2019 року відкрито провадження по даній справі однак, у вступній і резолютивній частинах цієї ухвали судом помилково зазначено відомості щодо третіх осіб - приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Марченко Наталії Анатоліївни та приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бойко Людмили Леонідівни, які згідно з уточненою позовною заявою ТОВ СК-АВТО-РЕНТ виключені зі складу учасників справи.

Враховуючи, що судом при винесенні 30 жовтня 2019 року ухвали у вступній та резолютивній частинах ухвали допущено описки, які є механічними, та будь-яким чином не впливають на розгляд справи, оскільки позивачем уточнено суб`єктний склад учасників справи, а тому зазначені описки підлягають виправленню.

Керуючись ст.ст.247, 269 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Виправити описки у вступній та першому абзаці резолютивної частини ухвали Октябрського районного суду м.Полтави від 30 жовтня 2019 року, виключивши зі складу учасників справи третіх осіб - приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Марченко Наталії Анатоліївни та приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бойко Людмили Леонідівни, які зазначені помилково.

Ухвалу про виправлення описки надіслати всім особам, яким видавалася чи надсилалася ухвала суду, що містить описки чи арифметичні помилки.

Ухвала набирає законної сили через п`ятнадцять днів з дня її постановлення, якщо на неї не буде подана апеляційна скарга учасниками справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Полтавського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому повної ухвали суду.

Суддя Л.І.Савченко

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення26.11.2019
Оприлюднено29.11.2019
Номер документу85910055
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —554/8745/19

Рішення від 14.02.2020

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Рішення від 14.02.2020

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 24.12.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 23.10.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 09.10.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 09.10.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 30.09.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 30.09.2019

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні