Ухвала
від 26.11.2019 по справі 922/4717/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"26" листопада 2019 р. Справа № 922/4717/16

вх. № 4717/16

Господарський суд у складі:

суддя Яризько В.О.

при секретарі судового засідання Трофименко С.В.

розглянувши звіт ліквідатора по справі

за заявою приватного підприємства "Імпекс Трейдінг", м. Харків,

до приватного підприємства "Імпекс Трейдінг", м. Харків,

про визнання банкрутом

за участю :

учасники судового процесу не з`явились

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Харківської області від 19.01.2017 приватне підприємство "Імпекс Трейдінг" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено голову ліквідаційної комісії Бондаренка В.А., якого зобов`язано в строк до 19.01.2018 виконати ліквідаційну процедуру.

Ухвалою суду від 19.09.2019 розгляд звіту ліквідатора відкладено на 26.11.2019.

У призначене судове засідання учасники судового процесу не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені ухвалою суду, про причини неявки суду не повідомили.

Від ліквідатора 13.11.2019 через канцелярію суду надійшов ліквідаційний звіт, в якому ліквідатор просить затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, у зв`язку із вчиненням усіх необхідних дій в межах ліквідаційної процедури банкрута.

Суд вважає, що нез`явлення учасників судового процесу, які належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду ліквідаційного звіту в судовому засіданні 26.11.2019.

Дослідивши матеріали справи та ліквідаційний звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, суд встановив наступне.

На час визнання боржника банкрутом та введення ліквідаційної процедури відносно ПП "Імпекс Трейдінг" діяв Закон України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції Закону № 4212-VI від 22.12.2011.

З 21.10.2019 введений в дію Кодекс України з процедур банкрутства.

Відповідно до ч. 4 Прикінцевих та Перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства з дня введення в дію цього Кодексу подальший розгляд справ про банкрутство здійснюється відповідно до положень цього Кодексу незалежно від дати відкриття провадження у справі про банкрутство, крім справ про банкрутство, які на день введення в дію цього Кодексу перебувають на стадії санації, провадження в яких продовжується відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Згідно ст. 58 Конституції України закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом`якшують або скасовують відповідальність особи.

Враховуючи, що ліквідаційна процедура введена та проводилась під час дії Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції Закону № 4212-VI від 22.12.2011, суд перевіряє правильність та повноту вчинення ліквідатором дій у ліквідаційній процедурі відповідно до вимог вказаного Закону. Одночасно, поданий звіт має відповідати вимогам, які передбачені Кодексом України з процедур банкрутства.

Після визнання ПП "Імпекс Трейдінг" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури ліквідатором було здійснено низку заходів відповідно до ст. ст. 41-48, 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

З метою виявлення всіх кредиторів, на офіційному веб - сайті ВГСУ 20.01.2017 року здійснено офіційне оприлюднення оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Впродовж встановленого законом місячного строку до суду надійшли заяви фірми "Трейдінг Кейван Мансурі" (Trading Keivan Mansouri), Фірми "Фарангіз Рахмані Алкамі" (Farangiz Rahmani Alkami), Фірми "Ягхуд Наб Парс 121" (Yaghout Nab Pars 121), Фірми "Фархад Тагхіпур" (Farhad Taghipour), Фірми "Мр.Амір Чегіні" (Mr.Amir Chegini), Фірми "Еркан Йилмаз Тортан Кюрюеміс Тікарет" (Erkan Yilmaz Toptan Kuruyemis Ticareti), Центральної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області (правонаступник - Головне управління ДПС у Харківській області) з грошовими вимогами до боржника.

Заявлені вимоги були розглянуті судом та відповідні відомості про кредиторів та суми заборгованості були включені ліквідатором до реєстру вимог кредиторів боржника.

Інших кредиторів ліквідатором не виявлено.

З метою виявлення майнових активів банкрута ліквідатором протягом усієї процедури ліквідації було направлено запити до Департаменту регулювання депозитарної та розрахунково-клірингової діяльності НКЦПФР, ПАТ "Національний депозитарій України", Головного управління статистики у Харківській області, Східного територіального управління НКЦПФР, Департаменту цивільного захисту ХОДА, Харківської обласної митниці ДФС, Головного управління Держпраці у Харківській області, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті, Регіонального сервісного центру МВС України в Харківській області, Регіональної Філії ДП "Південна залізниця", ДП "Головний інформаційно-обчислювальний центр Укрзалізниці", Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області, Фонду державного майна України, Регіонального відділення ФДМУ по Харківській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Державної авіаційної служби України.

Згідно отриманих відповідей за ПП "Імпекс Трейдінг" не виявлено зареєстрованого права власності на майно та майнові права.

З метою отримання відомостей про наявність (відсутність) виконавчих проваджень щодо стягнення заборгованості з ПП "Імпекс Трейдінг" ліквідатором направлено відповідний запит до Ленінського ВДВС м. Харків ГТУЮ у Харківській області, на який отримано відповідь про те, що станом на 03.02.2017 у відділі на примусовому виконанні відсутні провадження про стягнення коштів з ПП "Імпекс Трейдінг".

Для отримання відомостей про наявність (відсутність) виконавчих проваджень щодо стягнення заборгованості з третіх осіб на користь ПП "Імпекс Трейдінг" ліквідатором направлено відповідний запит до Управління ДВС ГТУЮ у Харківській області, на який отримано відповідь про те, що за результатами здійсненної перевірки Автоматизованої системи виконавчого провадження, ВД/ВП (спец розділ) та ВД/ВП (архів), що обліковуються по місту Харків та Харківській області встановлено, що виконавчі провадження, де стягувачем є ПП "Імпекс Трейдінг" у відділах державної виконавчої служби ГТУЮ в Харківській області зареєстрованими не значаться.

Крім того, ліквідатором було здійснено пошук інформації в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України (https://asvpweb.minjust.gov.ua) про наявність виконавчих проваджень за критеріями пошуку юридичної особи: ПП "Імпекс Трейдінг" та код ЄДРПОУ 39612370, відповідно до даних, що містяться в АСВП, відсутні записи щодо відкритих виконавчих проваджень відносно Банкрута.

Також ліквідатором отримано Інформацію з Єдиного реєстру боржників, з офіційного веб-сайту Міністерства юстиції України (https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors), відповідно до якої в Єдиному реєстрі боржників інформація стосовно ПП "Імпекс Трейдінг" відсутня.

Відсутність у боржника відокремлених підрозділів без статусу юридичної особи, філій та представництв підтверджується даними, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, про що наданий Витяг № 1005810038 від 03.10.2019.

Відсутність у банкрута нерухомого майна підтверджується Інформаційною довідкою з Держаного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта ПП "Імпекс Трейдінг", код ЄДРПОУ 39612370, станом на 03.10.2019 року № 183369538, а саме в Реєстрі прав власності на нерухоме майно відомості відсутні, в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно відомості відсутні, в Єдиному реєстрі заборон відчуження об`єктів нерухомого майна відомості відсутні, в Державному реєстрі Іпотек - відомості відсутні.

На даний час через мережу Інтернет відкрито безоплатний доступ до баз даних та інформаційно - довідкових систем щодо об`єктів промислової власності, з якими можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Державної служби інтелектуальної власності за адресою : http://www.uipv.org/ua/bases2.html. За вказаними пошуковими системами ліквідатором було здійснено перевірку наявності у власності боржника об`єктів інтелектуальної власності, патентів та інше. За параметрами пошуку ПП "Імпекс Трейдінг" інформація в вказаних інформаційно-довідкових системах відсутня.

Ліквідатором у період з 19.01.2017 по 01.06.2017 була проведена інвентаризація активів банкрута, про що складені відповідні інвентаризаційні описи, акти та протокол, які додані до матеріалів справи.

За результатами інвентаризації ліквідатором було виявлено активи, а саме право вимоги до третіх осіб у загальній сумі 28 479 425,16 грн.

Згідно ч.1 ст.49 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" продаж майна боржника в провадженні у справі про банкрутство здійснюється в порядку, встановленому цим Законом, шляхом проведення торгів у формі аукціону, за винятком майна, продаж якого відповідно до законодавства України здійснюється шляхом проведення закритих торгів.

На підставі Наказу № 1 від 29.06.2017 про оголошення конкурсу з визначення організатора аукціону по відчуженню майна ПП "Імпекс Трейдінг" та Положення про умови і порядок проведення конкурсу з визначення організатору аукціону по відчуженню майна ПП "Імпекс Трейдінг" у справі №922/4717/16, затвердженого Наказом від 29.06.2017, був проведений відповідний конкурс.

На виконання вищевказаних Наказу та Положення, ліквідатором у газеті "Слобідський край" № 53 (22485) від 06.07.2017 було розміщено оголошення про проведення конкурсу з визначення організатора аукціону з продажу майна банкрута - приватного підприємства "Імпекс Трейдінг".

Після публікації оголошення на адресу ліквідатора надійшли пропозиції про проведення аукціону майна банкрута приватного підприємства "Імпекс Трейдінг" від ТБ "Вега" та ТБ "Компанія з продажу активів".

Ліквідатором були розглянуті подані заявки та встановлено, що торгові біржі, які подали заявки, мають досвід та технічні можливості провести аукціон, однак, ТБ "Вега" запропонувало нижчу ціну винагороди, ніж ТБ "Компанія з продажу активів", у зв`язку з цим ліквідатором прийнято рішення визначити переможцем конкурсу з визначення організатора аукціону по відчуженню майна приватного підприємства "Імпекс Трейдінг" у справі № 922/4717/16 (код ЄДРПОУ 39612370) - ТБ "Вега", з якою і був укладений відповідний договір про проведення аукціону.

Як вбачається з документів, що надані ліквідатором, протягом 2018 року ним неодноразово були проведені торги з продажу активів банкрута, а саме були проведені торги (аукціон) з продажу майна банкрута в вигляді цілісно-майнового комплексу без пониження початкової вартості, з пониженням початкової вартості, продаж лотами без пониження початкової вартості, продаж лотами з пониженням початкової вартості, продаж окремими лотами.

Однак, аукціони були визнані такими, що не відбулись у зв`язку з відсутністю бажаючих прийняти участь в аукціоні.

Для з`ясування ринкової вартості майна банкрута, ліквідатор замовив незалежну оцінку вартості майна у суб`єкта оціночної діяльності, який має відповідні сертифікати.

Ліквідатором отримано Звіт № 2/01/2019 від 30.01.2019 про незалежну оцінку права вимоги (дебіторської заборгованості) Приватного підприємства "Імпекс-Трейдінг". Відповідно до Висновку про вартість об`єкта оцінки, що наведений у Звіті № 2/01/2019, ринкова вартість становить 569 570,00 грн.

Ліквідатором були проведені аукціони з продажу майна ПП "Імпекс-Трейдінг" з початковою вартістю лоту 569 570,00 грн. та подальшим зниженням такої ціни.

Аукціони з продажу майна ПП "Імпекс-Трейдінг" 12.02.2019, 22.02.2019, 15.03.2019, 30.07.2019 визнані такими, що не відбулись, у зв`язку з відсутністю учасників для участі в аукціоні.

16 вересня 2019 року відбулися торги в формі аукціону з продажу майна банкрута - Приватного підприємства "Імпекс-Трейдінг" (код ЄДРПОУ 39612370, адреса: 61052, м. Харків, вул. Суздальські ряди, буд. 12) частинами за лотом № 10016092019/1.

Згідно протоколу № 10016092019/1, переможцем аукціону за лотом № 10016092019/1 став Учасник № 1 ОСОБА_1 , яким було запропоновано найвищу ціну 3645,05 грн. без ПДВ.

20.09.2019 на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України та на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України організатором аукціону ТБ "Вега" було оприлюднено повідомлення № 62595 про результати проведення аукціону з продажу майна товариства з обмеженою відповідальністю "Імпекс-Трейдінг". Згідно повідомлення, другий повторний аукціон з продажу майна боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Імпекс-Трейдінг" (код ЄДРПОУ 39612370, адреса: 61052, місто Харків, вул. Суздальські ряди, буд. 12) частинами за лотом №10016092019/1, який проводився 16.09.2019 року об 11 год. 00 хв., визнано таким, що відбувся.

16 вересня 2019 року між ПП "Імпекс-Трейдінг" в особі ліквідатора Бондаренка Василя Анатолійовича та громадянином України ОСОБА_1 укладено Договір купівлі-продажу права вимоги. Згідно договору та протоколу № 10016092019/1 про проведення аукціону від 16 вересня 2019 року продавець передає, а покупець приймає у власність право вимоги Приватного підприємства "Імпекс-Трейдінг" на загальну суму 28 479 425,16 грн. (згідно Додатку № 1).

Пунктом 2.1 та 2.2 Договору передбачено, що передача права вимоги продавцем і прийняття його покупцем здійснюється після повної оплати вартості та оформляється актом приймання-передачі, що підписується сторонами. Право вимоги переходить від продавця до покупця після підписання сторонами акту приймання-передачі.

Покупцем був здійснений розрахунок в повному обсязі. Після проведення повних розрахунків між сторонами договору, було підписано Акт передання права вимоги від 16.09.2019.

Суду наданий повний пакет документів, що підтверджує організацію та проведення ліквідатором аукціону з продажу активів банкрута. Дії ліквідатора відповідають вимогам Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", порушень щодо проведення аукціону, укладання за його результатами договору купівлі-продажу судом не встановлено.

Ліквідатором надані виписки з банку про рух коштів на рахунку банкрута за 2019 рік, з яких вбачається, що кошти з рахунку були витрачені наступним чином

- 75,00 грн. - Плата за РКО згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 47,68 грн. - плата за РКО згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 75,00 грн. - плата за РКО згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 50,00 грн. - сплата комісії юридичних осіб за РКО за відправку платежів по СЕП згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 50,00 грн. - сплата комісії юридичних осіб за РКО за відправку платежів по СЕП згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 364,51 грн. - винагорода за організацію проведення аукціону з продажу майна ПП "Імпекс -Трейдінг";

- 50,00 грн. - сплата комісії юридичних осіб за РКО за відправку платежів по СЕП згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 500,00 грн. - оплата згідно договору про надання архівних послуг №79 від 03.10.2019;

- 1500,00 грн. - оплата згідно договору про надання архівних послуг №78 від 03.10.2019;

- 75,00 грн. - плата за РКО згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 732,86 грн. - компенсація витрат ліквідатора Бондаренко В.А.;

- 50,00 грн. - сплата комісії юридичних осіб за РКО за відправку платежів по СЕП згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 25,00 грн. - оформлення платіжного документа 1 шт. згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 50,00 грн. - Сплата комісії юридичних осіб за РКО за відправку платежів по СЕП згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015;

- 25,00 грн. - плата за РКО фіксована плата згідно договору №26004700311815-1 від 17.02.2015.

Ліквідатором у ліквідаційній процедурі були понесені наступні витрати :

- 449,00 грн. - внесення готівкових коштів для погашення заборгованості за комісіями банку згідно договору № 522 від 09.09.2015;

- 449,00 грн. - сплата комісії за ведення рахунку у лютому 2017р. згідно договору №522 від 09.09.2015;

- 25,00 грн. - погашення боргу за РКО банку;

- 30,00 грн. - за розрахунково касове обслуговування ;

- 200,00 грн. - сплата комісії банку за видачу довідки про закриття рахунку;

- 1000,00 грн. - оплата за роботи по незалежній оцінки згідно договору №2/01/2019 від 28.01.2019.

- 429,00 грн. - поштові витрати.

В ліквідаційній процедурі ПП "Імпекс Трейдінг" ліквідатором Бондаренко ОСОБА_2 витрачено 2582,00 грн. власних коштів, з яких 732,86 грн. компенсовано за рахунок коштів, отриманих у ліквідаційній процедурі від продажу майна банкрута, 1849,14 грн. не задоволені в ліквідаційній процедурі.

Суд зазначає, що згідно ч. 1 ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" кошти, одержані від продажу майна банкрута, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів у порядку, встановленому цією статтею. При цьому в першу чергу задовольняються, зокрема, витрати, пов`язані з провадженням у справі про банкрутство в господарському суді та роботою ліквідаційної комісії.

03.10.2019 року між ліквідатором ПП "Імпекс Трейдінг" та ТОВ "Науково-виробничий сервісний центр "Харківський народний архів" було укладено Договір зберігання № 78 та Договір про надання архівних послуг № 79. Документи, що підлягають довгостроковому зберіганню з особового складу були передані до архівної установи, що підтверджується довідкою ТОВ "НВСЦ "Харківський народний архів" № 43 від 17.10.2019 та актом прийому-передачі справ на зберігання № 27 від 03.10.2019.

Листом № 194/10/20-30-08-01-25 від 02.02.2017 Центральна ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області повідомила ліквідатора щодо відкритих банківській рахунків ПП "Імпекс Трейдінг".

Ліквідатором закрито поточні рахунки в банківських установах, що підтверджується наступними довідками: довідка АТ "ОТП-Банк" № 703-2/261 від 21.10.2019; довідка АТ "СБЕРБАНК" № 85/57-2 від 21.10.2019; довідка АТ "ПРАВЕКС-БАНК" № 642/245 від 04.11.2019.

Круглу печатку банкрута знищено ліквідатором, про що складений акт, який доданий до матеріалів справи.

Про завершення ліквідаційної процедури ПП "Імпекс Трейдінг" та стан задоволення кредиторських вимог повідомлено кредиторів та державні контролюючи органи.

Печатка підприємства знищена ліквідатором, про що свідчить наданий суду акт.

У зв`язку з відсутністю у банкрута активів, ліквідатором складений ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю на загальну суму 29152,6 тис. грн.

Згідно з ч. 5 ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги кредиторів не задоволені за недостатністю майна вважаються погашеними.

Відповідно до ч. 7 ст. 64 Кодексу України з процедур банкрутства вимоги, не погашені у зв`язку з недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо); реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Згідно ч. 2 ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд постановляє ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали надсилається державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута, а також власнику майна.

Враховуючи, що ліквідатором проведені всі необхідні дії з ліквідації банкрута, відсутність майна та інших активів підприємства, а також надання суду ліквідаційного балансу з непогашеною кредиторською заборгованістю, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора, ліквідувати юридичну особу - боржника, закрити провадження у справі та сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст. ст. 38-76 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 64-65, п. 5 ч. 1 ст. 90 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 233-235 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу - приватне підприємство "Імпекс Трейдінг" (код 39612370; місце реєстрації : 61052, м. Харків, вул. Суздальські ряди, буд. 12).

3. Визнати погашеними вимоги кредиторів, що не були задоволені за недостатністю майна банкрута ПП "Імпекс Трейдінг".

4. Провадження у справі закрити.

5. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

6. Ухвалу направити ліквідатору, кредиторам, державному органу з питань банкрутства, ГУ статистики у Харківській області, державному реєстратору, Міжрайонному ВДВС по Холодногірському та Новобаварському районах м. Харків ГТУЮ у Харківській області.

7. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена до Східного апеляційного господарського суду протягом десяти днів з дати складення повного тексту ухвали.

Повний текст ухвали складено та підписано 26.11.2019.

Суддя В.О. Яризько

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення26.11.2019
Оприлюднено28.11.2019
Номер документу85937388
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —922/4717/16

Ухвала від 26.11.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 09.10.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 19.09.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 16.07.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 16.05.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 12.03.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 12.03.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 10.01.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 06.11.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 25.09.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні