Ухвала
від 03.12.2019 по справі 360/4778/19
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

03 грудня 2019 рокуСєвєродонецькСправа № 360/4778/19

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Борзаниця С.В., розглянувши матеріали позовної заяви Попаснянської міської ради до Попаснянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про зняття арешту з нерухомого майна,-

ВСТАНОВИВ:

04.11.2019 до Луганського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Попаснянської міської ради (далі також - позивач) до Попаснянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області (далі також - відповідач), в якій просить зняти арешт з нерухомого майна - квартири, розташованої за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер обтяження № 9931279, що накладений відповідно до постанови Відділу державної виконавчої служби Попаснянського районного управління юстиції Луганської області № 17877615 від 16.06.2010.

Ухвалою Луганського окружного адміністративного суду від 11.11.2019 позовну заяву залишено без руху та запропоновано позивачу протягом 7-ми (семи) днів з дати отримання даної ухвали усунути недоліки позовної заяви шляхом надання суду позовної заяви, оформленої з дотриманням вимог статей 160, 161 КАС України, з обґрунтуванням зазначених обставин, та її копії відповідно до визначених позивачем відповідачів у справі.

18.11.2019 на адресу суду повернулося рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення, в якому зазначено, що позивач (за довіреністю) отримав поштове відправлення (ухвалу про залишення позовної заяви без руху) 15.11.2019.

Останнім днем для усунення недоліків є 25.11.2019.

Станом на 03.12.2019 недоліки позовної заяви не усунені позивачем у строк, встановлений судом.

Згідно з пунктом 1 частини четвертої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Відповідно до частини восьмої статті 169 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

З огляду на вищевикладене, позовна заява Попаснянської міської ради до Попаснянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про зняття арешту з нерухомого майна підлягає поверненню у зв`язку з не усуненням недоліків.

Окрім того, вважаю за необхідне роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом. Також позивач має право на повернення сплаченого нього судового збору в сумі 2007,00 грн на підставі пункту 2 частини першої статті 7 Закону України від 08.07.2011 № 3674-VI "Про судовий збір" за його клопотанням.

Керуючись статтею 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Попаснянської міської ради до Попаснянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про зняття арешту з нерухомого майна - повернути позивачу.

Копію ухвали разом з позовною заявою і доданими до неї документами невідкладно надіслати особі, яка подала позовну заяву.

Повернення позовної заяви не позбавляє позивача права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

СуддяС.В. Борзаниця

Дата ухвалення рішення03.12.2019
Оприлюднено04.12.2019
Номер документу86061127
СудочинствоАдміністративне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —360/4778/19

Ухвала від 18.12.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 03.12.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 11.11.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні