Ухвала
від 27.11.2019 по справі 817/2146/17
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну стягувача у виконавчому листі

27 листопада 2019 року Р і в н е №817/2146/17

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Щербакова В.В., розглянувши у порядку письмового провадження заяву про заміну стягувача у виконавчому листі адміністративній справі за позовом Костопільського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Рівненської області до Приватного підприємства "Случ-Агро" про стягнення витрат ,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Рівненського окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом Костопільського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Рівненської області до Приватного підприємства "Случ-Агро" про стягнення витрат .

Рішенням Рівненського окружного адміністративного суду від 14.03.2018 адміністративний позов задоволено повністю. Стягнуто з Приватного підприємства "Случ-Агро" на користь Костопільського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Рівненської області витрати на виплату та доставку пільгових пенсій за період вересень-листопад 2017 року в сумі 39617,76грн.

24.04.2018 виданий виконавчий лист у справі.

15.11.2019 Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області подало заяву про заміну сторони у виконавчому листі.

Ухвалою Рівненського окружного адміністративного суду від 18.11.2019 призначено розгляд заяви про заміну стягувача у виконавчому листі у судовому засіданні.

Відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

У судове засідання заявник та заінтересовані особи не з`явились, у зв`язку з чим, суд перейшов до розгляду заяви у письмовому провадженні.

Згідно з ч.4 ст.229 КАС України, у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши заяву про заміну стягувача у виконавчому листі та докази на її обґрунтування суд, встановив наступне.

Постановою Кабінету Міністрів України № 628 від 22.08.2018 «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» Костопільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Рівненської області реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, яке є правонаступником всіх прав та обов`язків.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Костопільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Рівненської області припинено.

Відповідно до положень частини першої статті 379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Частиною четвертою статті 379 КАС України визначено, що положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Розглянувши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про заміну стягувача у виконавчому листі та додані до неї матеріали, суд вважає її обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 379,248,256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про заміну стягувача у виконавчому листі задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому листі виданому 24.04.2018 у справі №817/2146/17 на Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області (ЄДРПОУ 21084076, м. Рівне, вул. Короленка, 7, 33028).

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя Щербаков В.В.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.11.2019
Оприлюднено05.12.2019
Номер документу86061746
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —817/2146/17

Ухвала від 27.11.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

Ухвала від 18.11.2019

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

Рішення від 14.03.2018

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

Ухвала від 15.02.2018

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

Ухвала від 16.01.2018

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні