Ухвала
від 04.12.2019 по справі 688/3043/19
ШЕПЕТІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 688/3043/19

№ 2/688/936/19

Ухвала

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

04 грудня 2019 року м. Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

у складі:

головуючої судді Мазур Н.В.,

за участю: секретаря судового засідання Березенської Н.О.,

представника позивача - адвоката Ткача В.В.,

провівши підготовче засідання в залі засідань у м. Шепетівці у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Лотівка Еліт" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисейські поля", треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Комунальне підприємство "Шепетівське бюро технічної інвентаризації", Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування запису про право,

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Лотівка Еліт" звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисейські поля", треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Комунальне підприємство "Шепетівське бюро технічної інвентаризації", Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування запису про право.

Представник позивача - адвокат Ткач В.В. у підготовчому засіданні позов підтримав, не заперечував призначенню справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 , представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисейські поля", представники третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Комунального підприємства "Шепетівське бюро технічної інвентаризації", Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області у підготовче засідання не з`явилися, про день, час та місце слухання справи повідомлені належним чином, причини їх неявки суду невідомі.

Судом виконано вимоги ч. 2 ст.197 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає. Суд вважає за доцільне закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, керуючись ст.ст.197-200, 260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Лотівка Еліт" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Єлисейські поля", треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору - Комунальне підприємство "Шепетівське бюро технічної інвентаризації", Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсними договорів оренди землі та скасування запису про право та призначити справу до судового розгляду по суті 26 грудня 2019 року об 11 годині , викликати в судове засідання сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.В.Мазур

СудШепетівський міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення04.12.2019
Оприлюднено06.12.2019
Номер документу86133522
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —688/3043/19

Ухвала від 12.05.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Постанова від 01.04.2020

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 25.02.2020

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Мазур Н. В.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Мазур Н. В.

Ухвала від 10.10.2019

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Мазур Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні