Ухвала
від 02.12.2019 по справі 755/18990/19
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/18990/19

УХВАЛА

"02" грудня 2019 р. суддя Дніпровського районного суду міста Києва Виниченко Л.М., перевіривши виконання вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України за позовною заявою ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства КИЇВЕНЕРГО , третя особа: Комунальне підприємство Київтеплоенерго про повернення коштів,-

у с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернулася до Дніпровського районного суду м. Києва з позовом до ПАТ КИЇВЕНЕРГО , третя особа: КП Київтеплоенерго про повернення коштів.

Вивчивши матеріали позовної заяви встановлено, що позов не відповідає положенням ст. 175 ЦПК України, виходячи з наступного.

Позовна заява повинна містити зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви, що передбачено п. 8 ч. 3 ст. 175 ЦПК України.

Так, у позовній заяві не зазначено щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових доказів, копії яких додано до позову, а в разі наявності у позивача оригіналів документів копії яких додано до позову необхідно засвідчити копії цих доказів особистим підписом позивача із зазначенням дати такого засвідчення.

Крім цього, в позовній заяві слід вказати третю особу ОСОБА_2 , зазначивши її прізвище, ім`я, по батькові, адресу проживання, поштовий індекс, реєстраційний номер облікової картки платника податків та номери засобів зв`язку.

На виконання ухвали суду необхідно надати виправлену позовну заяву та належним чином засвідчені копії доданих до позову документів у кількості учасників судового розгляду.

Вищенаведені недоліки позовної заяви унеможливлюють відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч. ч. 1, 2 статті 185 Цивільного процесуального кодексу України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Оскільки позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст. 175 Цивільного процесуального кодексу України, заява підлягає залишенню без руху.

Керуючись статтями 175, 185 Цивільного процесуального кодексу України,-

п о с т а н о в и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства КИЇВЕНЕРГО , третя особа: Комунальне підприємство Київтеплоенерго про повернення коштів залишити без руху з наданням строку позивачу для усунення недоліків не більше п`яти днів з дня отримання копії ухвали. У разі невиконання вимог ухвали позовна заява буде вважатися не поданою і повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення02.12.2019
Оприлюднено10.12.2019
Номер документу86197851
СудочинствоЦивільне
Сутьповернення коштів

Судовий реєстр по справі —755/18990/19

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 20.01.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні