Рішення
від 09.12.2019 по справі 500/5149/17
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/5149/17

Провадження № 2/500/902/19

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 грудня 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області у складі:

головуючий - суддя Швець В.М.,

при секретарі - Коробко О.Д.

за участю позивача - ОСОБА_1

представників сторін: ОСОБА_2 , ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Ізмаїл цивільну справу за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності, зустрічним позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності, зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС до ОСОБА_5 , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_5 звернулася до суду із вищезазначеним позовом, в якому просить відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи № 146/2018 від 16.10.2018 року виділити в натурі належну їй 1/6 частину нежитлової будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 (далі - спірний об`єкт нерухомості), в окремий об`єкт нерухомості, визнати за нею право власності на вищезазначену частину будівель, а також припинити право спільної часткової власності на спірний об`єкт нерухомості.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що ОСОБА_5 належить на праві власності 1/6 частина нежитлової будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 на підставі договору дарування, посвідченого приватним нотаріусом Ізмаїльського міського нотаріального округу Одеської області Єфіменко М.Д. 31 травня 2005 року та зареєстрованого в реєстрі за №2281. Відповідачі по справі є власниками інших частин об`єкту нерухомості. Співвласники самостійно користуються та володіють належними їм частинами об`єкту, спільних приміщень не мають, та належність їм майна на праві спільної часткової власності не дає можливості вільно розпоряджатися ним, оскільки при цьому необхідно враховувати думку іншого співвласника. Тому позивач просить виділити йому частку спірного будинку у окремий об`єкт нерухомості, визнати за нею право власності на вищезазначену частину будівель, а також припинити право спільної часткової власності на спірний об`єкт нерухомості.

Ухвалою Ізмаїльського міськрайонного суду від 05 грудня 2017 року відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності.

ОСОБА_1 звернулася до суду із зустрічним позовом про виділ в окремий об`єкт нерухомості частини нежитлових будівель, визнання та припинення права власності, просила відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи № 65 від 12 лютого 2019 року виділити в натурі належну їй 1/15 частину спірного об`єкту нерухомості в окремий об`єкт нерухомості, визнати право власності на вищезазначену частину об`єкту та припинити право спільної часткової власності.

ТОВ ВАРУС звернулося до суду із зустрічним позовом про виділ в окремий об`єкт нерухомості частини нежитлової будівлі, визнання та припинення права власності, з вимогами відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи № 77 від 27 травня 2019 року виділити в натурі належні йому 3/20 частини спірного об`єкту нерухомості в окремий об`єкт нерухомості, визнати право власності на вищезазначену частину об`єкту та припинити право спільної часткової власності.

11 березня 2019 року ухвалою суду було закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду.

У судовому засіданні представник позивача за первісним позовом ОСОБА_5 позовні вимоги підтримав, просив задовольнити позов, не заперечував проти задоволення зустрічних позовів.

В судовому засіданні позивачка ОСОБА_1 та представник позивачів за зустрічними позовами позовні вимоги підтримали, просили задовольнити позов, не заперечували проти задоволення первісного позову.

Відповідачі ОСОБА_7 , ОСОБА_6 , ТОВ Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_8 до судового засідання не з`явились, надали заяви з проханням розглянути справу за їхньої відсутності, не заперечують проти задоволення первісного та зустрічних позовів.

Представник відповідача Ізмаїльської міської ради до судового засідання не з`явився, надав заяву з проханням розглянути справу за його відсутності, розгляд справи залишають на розсуд суду.

У відповідності зі ст.13 ЦПК України суд розглядає справу в межах заявлених вимог на підставі представлених доказів.

Перевіривши матеріали справи, вислухавши учасників справи, суд вважає первісний та зустрічні позови обґрунтованими і такими, що мають бути задоволеними.

Відповідно до ст.206 ЦПК України відповідач може визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі. До ухвалення судового рішення у зв`язку з визнанням позову відповідачем суд роз`яснює сторонам наслідки відповідних процесуальних дій, перевіряє, чи не обмежений представник відповідної сторони у повноваженнях на їх вчинення. У разі визнання відповідачем позову суд за наявності для того законних підстав ухвалює рішення про задоволення позову. Якщо визнання відповідачем позову суперечить закону або порушує права, свободи чи інтереси інших осіб, суд постановляє ухвалу про відмову у прийнятті визнання відповідачем позову і продовжує судовий розгляд.

З матеріалів справи вбачається, що ОСОБА_5 належить на праві власності 1/6 частина об`єкту нерухомості по АДРЕСА_1 на підставі договору дарування, посвідченого приватним нотаріусом Ізмаїльського міського нотаріального округу Одеської області Єфіменко М.Д. 31 травня 2005 року та зареєстрованого в реєстрі за №2281.

ОСОБА_1 є власником 1/15 частини об`єкту нерухомості по АДРЕСА_1 на підставі договору дарування частини нежитлових приміщень від 20.11.2003 року, посвідченого приватним нотаріусом Ізмаїльського міського нотаріального округу Одеської області Єфіменко М.Д. та зареєстрованого в реєстрі за № 6231.

ТОВ Варус є власником 3/20 частин спірного об`єкту нерухомості на підставі свідоцтва про право власності № НОМЕР_1 , виданого виконкомом Ізмаїльської міської ради 04.09.2000 року.

Інші частини спірного об`єкту нерухомості належать відповідачам - ТОВ Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальському торгівельно-виробничому підприємству, Ізмаїльській міській раді, що підтверджено Інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 96881558 від 11.09.2017 року.

Відповідно до ч.1 ст.364 ЦК України співвласник має право на виділ у натурі частки із майна, що є у спільній частковій власності. Відповідно до ст.367 ЦК України майно, що є у спільній частковій власності, може бути поділено в натурі між співвласниками за домовленістю між ними.

Згідно з висновками судових будівельно-технічних експертиз № 146/2018 від 16.10.2018 року, № 65 від 12 лютого 2019 року, № 77 від 27 травня 2019 року можливо виділити належні сторонам частини спірного об`єкту нерухомості в окремі об`єкти нерухомості. Варіанти розподілу будівель, запропоновані експертом, влаштовують сторони.

Таким чином, суд доходить висновку, що визнання відповідачами позову базується на законних підставах, не суперечить закону, не порушує права, свободи чи інтереси інших осіб. За таких обставин позовні вимоги підлягають задоволенню в повному обсязі.

На підставі вищевказаного, керуючись ст.ст.355,364,367 ЦК України, ст.ст.11-13,76-81,259,263-265,268 ЦПК України, суд -

В И Р І Ш И В:

Позов ОСОБА_5 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_2 , адреса проживання: АДРЕСА_2 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС (ЄДРПОУ: 30365832, місцезнаходження: Одеська область, м.Ізмаїл, вул.Тульчианівська, 71), Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 (паспорт серії НОМЕР_3 , адреса проживання: АДРЕСА_3 ), ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП: НОМЕР_4 , адреса реєстрації: АДРЕСА_4 ), ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства (ЄДРПОУ: 22448853, місцезнаходження: Одеська область, м.Ізмаїл, вул. 28 Червня, 65), Ізмаїльської міської ради (код ЄДРПОУ: 26569223, 68600, Одеська область, м.Ізмаїл, просп.Суворова, 62) про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності - задовольнити.

Виділити в натурі в окремий об`єкт нерухомості 1/6 частину нежитлової будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 у складі частини будівлі літ А у складі приміщень: № IV - сходова клітка площею 5,4 кв.м., № VІ - приміщення площею 6,4 кв.м., № VІІ - приміщення площею 9,1 кв.м., № VІІІ - приміщення площею 7,9 кв.м., № ІХ - приміщення площею 6,9 кв.м., № Х - приміщення площею 12,7 кв.м., № ХІ - приміщення площею 3,8 кв.м., № ХІІ - приміщення площею 6,1 кв.м., № 1 - торговий зал площею 85,7 кв.м., № 2 - приміщення - площею 14,3 кв.м., № 3 - приміщення площею 18,2 кв.м., № 4 - приміщення площею 8,9 кв.м., № 5 - коридор площею 1,3 кв.м., № 6 - санвузол площею 1,3 кв.м., № 7 - умивальник площею 4,2 кв.м., № 8 - приміщення площею 2.2 кв.м., № 9 - приміщення площею 5,8 кв.м., № 10 приміщення площею 4,2 кв.м., загальною площею 204,4 кв.м., у тому числі основною 85,7 кв.м., що належать ОСОБА_5 .

Визнати за ОСОБА_5 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 ) право власності на об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , та яка складається з частини будівлі літ А у складі приміщень: № IV - сходова клітка площею 5,4 кв.м., № VІ - приміщення площею 6,4 кв.м., № VІІ - приміщення площею 9,1 кв.м., № VІІІ - приміщення площею 7,9 кв.м., № ІХ - приміщення площею 6,9 кв.м., № Х - приміщення площею 12,7 кв.м., № ХІ - приміщення площею 3,8 кв.м., № ХІІ - приміщення площею 6,1 кв.м., № 1 - торговий зал площею 85,7 кв.м., № 2 - приміщення - площею 14,3 кв.м., № 3 - приміщення площею 18,2 кв.м., № 4 - приміщення площею 8,9 кв.м., № 5 - коридор площею 1,3 кв.м., № 6 - санвузол площею 1,3 кв.м., № 7 - умивальник площею 4,2 кв.м., № 8 - приміщення площею 2.2 кв.м., № 9 - приміщення площею 5,8 кв.м., № 10 приміщення площею 4,2 кв.м., загальною площею 204,4 кв.м., у тому числі основною 85,7 кв.м.

Припинити між ОСОБА_5 та Товариством з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариством з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальським торгівельно-виробничим підприємством, Ізмаїльською міською радою право спільної часткової власності на нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , зареєструвавши в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно як окремий об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 та яка складається з частини будівлі літ. А у складі приміщень: № IV - сходова клітка площею 5,4 кв.м., № VІ - приміщення площею 6,4 кв.м., № VІІ - приміщення площею 9,1 кв.м., № VІІІ - приміщення площею 7,9 кв.м., № ІХ - приміщення площею 6,9 кв.м., № Х - приміщення площею 12,7 кв.м., № ХІ - приміщення площею 3,8 кв.м., № ХІІ - приміщення площею 6,1 кв.м., № 1 - торговий зал площею 85,7 кв.м., № 2 - приміщення - площею 14,3 кв.м., № 3 - приміщення площею 18,2 кв.м., № 4 - приміщення площею 8,9 кв.м., № 5 - коридор площею 1,3 кв.м., № 6 - санвузол площею 1,3 кв.м., № 7 - умивальник площею 4,2 кв.м., № 8 - приміщення площею 2.2 кв.м., № 9 - приміщення площею 5,8 кв.м., № 10 приміщення площею 4,2 кв.м., загальною площею 204,4 кв.м., у тому числі основною 85,7 кв.м., що належить ОСОБА_5 , привласнивши окремий реєстровий номер.

Зустрічний позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності - задовольнити.

Виділити в натурі в окремий об`єкт нерухомості 1/15 частину нежитлових будівель, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , які належать ОСОБА_1 та складаються з будівлі літ. Б , що складається з наступних приміщень: № № 8 - коридор площею 3,2 кв.м., 9 - кабінет площею 15,3 кв.м., 10 - кабінет площею 13,5 кв.м., 17 - санвузол площею 1,7 кв.м., загальною площею 33,7 кв. м., у тому числі основною площею 28,8 кв.м.; будівлі літ. М , що складається з наступних приміщень: № 1 - склад площею 4,1 кв.м., № 2 - склад площею 44,7 кв.м., загальною площею 48,8 кв.м., в тому числі основною площею 48,8 кв.м., загальна площа по літ. Б та літ. М складає 82,5 кв.м., в тому числі основна площа 77,6 кв.м.

Визнати за ОСОБА_1 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_4 ) право власності на об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 та яка складається з будівлі літ. Б , що складається з наступних приміщень: № № 8 - коридор площею 3,2 кв.м., 9 - кабінет площею 15,3 кв.м., 10 - кабінет площею 13,5 кв.м., 17 - санвузол площею 1,7 кв.м., загальною площею 33,7 кв. м., у тому числі основною площею 28,8 кв.м.; будівлі літ. М , що складається з наступних приміщень: № 1 - склад площею 4,1 кв.м., № 2 - склад площею 44,7 кв.м., загальною площею 48,8 кв.м., в тому числі основною площею 48,8 кв.м., загальна площа по літ. Б та літ. М складає 82,5 кв.м., в тому числі основна площа 77,6 кв.м.

Припинити між ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю ВАРУС , Товариством з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальським торгівельно-виробничим підприємством, Ізмаїльською міською радою право спільної часткової власності на об`єкт нерухомого майна - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , зареєструвавши в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно як окремий об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , яка складається з будівлі літ. Б , що складається з наступних приміщень: № № 8 - коридор площею 3,2 кв.м., 9 - кабінет площею 15,3 кв.м., 10 - кабінет площею 13,5 кв.м., 17 - санвузол площею 1,7 кв.м., загальною площею 33,7 кв. м., у тому числі основною площею 28,8 кв.м.; будівлі літ. М , що складається з наступних приміщень: № 1 - склад площею 4,1 кв.м., № 2 - склад площею 44,7 кв.м., загальною площею 48,8 кв.м., в тому числі основною площею 48,8 кв.м., загальна площа по літ. Б та літ. М складає 82,5 кв.м., в тому числі основна площа 77,6 кв.м., що належить ОСОБА_1 , присвоївши окремий реєстровий номер та поштову адресу.

Зустрічний позов Товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС до ОСОБА_5 , Товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальського торгівельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості, визнання права власності та припинення спільної часткової власності - задовольнити.

Виділити в натурі в окремий об`єкт нерухомості 3/20 частини нежитлової будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , які належать Товариству з обмеженою відповідальністю ВАРУС та складаються з магазину літ. В площею 91,9 кв.м., магазину літ. В1 , що складається з наступних приміщень: підвал в складі приміщення № І площею 38,7 кв.м., та приміщення № ІІ площею 63,0 кв.м., загальна площа підвалу 101,7 кв.м.; 1 поверх в складі приміщення № 1 - приміщення персоналу площею 12,0 кв.м., приміщення № 2 - торгівельної зали площею 92,6 кв.м., загальна площа першого поверху 104,6 кв.м., в тому числі основна площа 92,6 кв.м.; 2 поверх в складі приміщень: № 3 - торгівельна зала площею 61,8 кв.м., № 4 - коридор площею 2,5 кв.м., № 5 - приміщення персоналу площею 8,0 кв.м., № 6 - кабінет площею 8,0 кв.м., № 7 - санвузол площею 1,8 кв.м., № 8 - кабінет площею 11,8 кв.м., загальною площею 93,9 кв.м., в тому числі основною площею 81,6 кв.м., всього по літ. В1 загальна площа 300,2 кв.м., в тому числі основна площа 174,2 кв.м., загальна площа літ. В та літ. В1 - 392,1 кв.м., в тому числі основна 266,1 кв.м.

Визнати за Товариством з обмеженою відповідальністю ВАРУС (ЄДРПОУ: 22448853) право власності на об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 та який складається з магазину літ. В площею 91,9 кв.м., магазину літ. В1 , що складається з наступних приміщень: підвал в складі приміщення № І площею 38,7 кв.м., та приміщення № ІІ площею 63,0 кв.м., загальна площа підвалу 101,7 кв.м.; 1 поверх в складі приміщення № 1- приміщення персоналу площею 12,0 кв.м., приміщення № 2 - торгівельної зали площею 92,6 кв.м., загальна площа першого поверху 104,6 кв.м., в тому числі основна площа 92,6 кв.м.; 2 поверх в складі приміщень: № 3 - торгівельна зала площею 61,8 кв.м., № 4 - коридор площею 2,5 кв.м., № 5 - приміщення персоналу площею 8,0 кв.м., № 6 - кабінет площею 8,0 кв.м., № 7 - санвузол площею 1,8 кв.м., № 8 - кабінет площею 11,8 кв.м., загальною площею 93,9 кв.м., в тому числі основною площею 81,6 кв.м., всього по літ. В1 загальна площа 300,2 кв.м., в тому числі основна площа 174,2 кв.м., загальна площа літ. В та літ. В1 - 392,1 кв.м., в тому числі основна 266,1 кв.м.

Припинити між Товариством з обмеженою відповідальністю ВАРУС та ОСОБА_5 , Товариством з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_6 , ОСОБА_1 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , Мисливсько-рибальським торгівельно-виробничим підприємством, Ізмаїльською міською радою право спільної часткової власності на об`єкт нерухомого майна - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 зареєструвавши в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно як окремий об`єкт нерухомості - нежитлову будівлю, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , який складається з магазину літ. В площею 91,9 кв.м., магазину літ. В1 , що складається з наступних приміщень: підвал в складі приміщення № І площею 38,7 кв.м., та приміщення № ІІ площею 63,0 кв.м., загальна площа підвалу 101,7 кв.м.; 1 поверх в складі приміщення № 1 - приміщення персоналу площею 12,0 кв.м., приміщення № 2 - торгівельної зали площею 92,6 кв.м., загальна площа першого поверху 104,6 кв.м., в тому числі основна площа 92,6 кв.м.; 2 поверх в складі приміщень: № 3 - торгівельна зала площею 61,8 кв.м., № 4 - коридор площею 2,5 кв.м., № 5 - приміщення персоналу площею 8,0 кв.м., № 6 - кабінет площею 8,0 кв.м., № 7 - санвузол площею 1,8 кв.м., № 8 - кабінет площею 11,8 кв.м., загальною площею 93,9 кв.м., в тому числі основною площею 81,6 кв.м., всього по літ. В1 загальна площа 300,2 кв.м., в тому числі основна площа 174,2 кв.м., загальна площа літ. В та літ. В1 - 392,1 кв.м., в тому числі основна 266,1 кв.м., що належить Товариству з обмеженою відповідальністю ВАРУС , присвоївши окремий реєстровий номер та поштову адресу.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне рішення суду складено 09 грудня 2019 року.

Суддя: В.М.Швець

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення09.12.2019
Оприлюднено11.12.2019
Номер документу86211617
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/5149/17

Ухвала від 25.06.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Рішення від 09.12.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 23.10.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 05.12.2017

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні