Ухвала
від 10.12.2019 по справі 759/22857/19
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

пр. № 1-кс/759/8028/19

ун. № 759/22857/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 грудня 2019 року м. Київ

Слідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участюсекретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокуроромпрокуратури Київськоїобласті ОСОБА_4 , про накладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019110000000061від 27.02.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

09.12.2019р. до слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва надійшло клопотання сслідчого СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокуроромпрокуратури Київськоїобласті ОСОБА_4 , про накладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019110000000061від 27.02.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, в якому слідчий просить накласти арешт на майно, вилучене в ході санкціонованого обшуку 05-06.12.2019 за адресою: м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 4-А,

Обґрунтовуючи данеклопотання,слідчим зазначено,Досудовим розслідуваннямвстановлено,що службовіособи Виконавчогокомітету Ірпінськоїміської радиза попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «АК-АВТОБАН» та фізичними особами, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, а саме ТОВ «Акцеденс», ТОВ «Славград-Сервіс», ТОВ «Глобус», ТОВ «Татор», ТОВ «Дартон», ТОВ «Грізлі Груп», ТОВ «Оламос», ТОВ «Алеман ЛТД», ТОВ «Дор-Фарба Україна», ТОВ «АСХ», ТОВ «Каскор Груп», ТОВ «Кашерфін», ТОВ «Лінарт», ТОВ «Ловренж», ТОВ «Кондор ЛТД», ТОВ «Еніо Груп», ТОВ «Алата», ТОВ «Адейла Девелопмент», ТОВ «Мережка Груп», ТОВ «Рокі Дніпро», ТОВ «Шліц», ТОВ «Голд Торг Проект», ТОВ «Версус ЛТД», ТОВ «Орландо Центр ЛТД», ТОВ «Па-Муль», ТОВ «Дікс Консалт», ТОВ «Вест-Юніон», ТОВ «Балізет», ТОВ «Хіт Енд Річ», ТОВ «Марей Груп», ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Імперіал Систем», ТОВ «Мекка-інвест», ТОВ «Мега Прайм», ТОВ «Тор Фест», ТОВ «Геліос Прайд», ТОВ «Дональт Центр», ТОВ «Корет Тайм», ТОВ «Меділен», ТОВ «Жадейра», ТОВ «Сітронік», ТОВ «ЕСПІНА», ТОВ «ІНТРА-ЮА», ТОВ «СЕПТОКЛІН», ТОВ «АВТ ЦЕНТР» ТОВ «АЛАТИРЬ-ІД», ТОВ «АЛКОМА», ТОВ «АНІ ЛАЙН», ТОВ «БАРИБАЛ ГРУП», ТОВ «БЕРКОНІ», ТОВ «БІВО», ТОВ «БОНАБО ГРУП», ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія», ТОВ «БУДМАР ГРУП», ТОВ «КАРІОТІ», ТОВ «КЛАСАТА ГРУП», ТОВ «КОНСАЛТИНГ ОРТ», ТОВ «КТ ІНТЕРМЕДІА», ТОВ «МАНІТА ГРУП», ТОВ «МАРІНЕ ГРУП», ТОВ «МУЛБЕРІ», ТОВ «НЕБЕСНА КРАМНИЦЯ», ТОВ «НОРІСКОМ», ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ», ТОВ «ОРБУД», ТОВ «П.М. ГРУП Україна», ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД», ТОВ «ПРОВСТАН», ТОВ «ПРОДАКОН», ТОВ «РЕМАВТОТОРГ», ТОВ «САМПАР», ТОВ «СКАНДІЯ ГРУП», ТОВ «ТК БАМБЛБІ», ТОВ «ХІМТЕКТОРГ», ТОВ «ХОТОРГ», ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО», ТОВ «ЯРБУД», ТОВ «ЯРБУД-СЕРВІС», ТОВ «НТК Груп» та службовими особами цих підприємств, які фактично мають відношення до реєстрації та здійснення господарської діяльності і ведення бухгалтерського та податкового обліків від імені зазначених підприємств, привласнили чуже майно, а саме грошові кошти близько 10 млн. грн., що виділені з державного бюджету, в тому числі на капітальний ремонт доріг та тротуарів у місті Ірпінь Київської області, якими розпорядились за власним розсудом.

05 та 06.12.2019 на підставі ухвали слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва проведено обшук за адресою: м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 4А, під час якого було виявлене та вилучено, та на яке слідчий просить накласти арешт.

06.12.2019 винесено постанову про визначення речовими доказами речей, вилучених в ході обшуку за адресою: м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 4-А.

Вилучені документи та речі безпосередньо мають значення для досудового слідства та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для досудового розслідування.

На підставі наведеного просив клопотання задовольнити.

В судовому засідання слідчий клопотання підтримав з підстав викладених в клопотанні.

Розглянувши клопотання, заслухавши доводи слідчого, дослідивши клопотання та додані матеріали, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

Пунктом 15 ч.1 ст. 7 КПК України встановлено, що зміст та форма кримінального провадження повинні відповідати загальним засадам кримінального провадження, до яких, зокрема, відносяться змагальність сторін та свобода в поданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Згідно з п. 18) ч. 1ст. 3 КПК України, до повноважень слідчого судді належить здійснення у порядку, передбаченому цим Кодексом, судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні під час проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Відповідно доч.ч.1,2ст.168КПК України тимчасововилучити майноможе кожен,хто законнозатримав особув порядку,передбаченомустаттями 207,208цьогоКодексу.Кожна особа,яка здійснилазаконне затримання,зобов`язана одночасноіз доставленнямзатриманої особидо слідчого,прокурора,іншої уповноваженоїслужбової особипередати їйтимчасово вилученемайно.Факт переданнятимчасово вилученогомайна засвідчуєтьсяпротоколом. Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду. Відповідно до ст. 169 КПК України тимчасово вилучене майно повертається особі, у якої воно було вилучено: 1)за постановоюпрокурора,якщо вінвизнає такевилучення майнабезпідставним; 2)за ухвалоюслідчого суддічи суду,у разівідмови узадоволенні клопотанняпрокурора проарешт цьогомайна; 3)у випадках,передбаченихчастиною п`ятоюстатті 171,частиноюшостою статті173цьогоКодексу; 4) у разі скасування арешту. Відповідно до вимог ч. 1ст. 171 КПК України, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Відповідно до ч. 5 ст. 171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено

Відповідно до ч. 1ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до п. 7 ч. 2ст. 131 КПК Українипередбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

Відповідно ч.1, ч. 2 ст.172 КПК України, клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання. Клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до ч.2ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п.1 ч.2ст.170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Згідно ч.10ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч.2ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Оскільки стороною кримінального провадження доведено необхідність накладення арешту на майно з метою збереження речових доказів тавраховуючи, що майно не яке слідчий просить накласти арешт, відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу, є речовими доказами, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, та зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, та з метою попередження пошкодження майна або настання інших наслідків, вважаю за необхідне накласти арешт на майно шляхом накладення заборони на його користування, відчуження, та розпорядження, яке є співрозмірним обмеженням права власності, яке відповідає завданням кримінального судочинства.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 98, 170-173,175,309,372,392,532 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СУ ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокуроромпрокуратури Київськоїобласті ОСОБА_4 , про накладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019110000000061від 27.02.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, - задовольнити. Накласти арешт на майно, вилучене в ході обшуку 05-06.12.2019 за адресою: м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 4-А, а саме:

1. Мобільний телефон iPhone чорного кольору з Сім-картою «Київстар» № НОМЕР_1 ;

2. Мобільний телефон iPhone, модель А1660 з Сім-картою мобільного оператора «Vodafone» № НОМЕР_2 ;

3. Печатка ТОВ «Олікс МД», ідентифікаційний код 39900381;

4. Печатка ТОВ «Будінвест», ідентифікаційний код 31244518;

5. Печатка ТОВ «БУД-ЮА», ідентифікацій код 37554050;

6. Печатка ТОВ «Зеріс», ідентифікаційний код 39422390;

7. Печатка з написом «United Kingdom Seal Corporate»;

8. Щоденник чорного кольору з написом на обкладинці «2012» із здійсненими в ньому рукописними записами;

9. Блокнот серебристого кольору фірми «Buromax» із здійсненими в ньому рукописними записами;

10. Блокнот без обкладинки із здійсненими в ньому рукописними записами;

11. Паспорт громадянина України серії НОМЕР_3 на ім`я ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , виданий Ленінським РВУМВС України в Кіровоградській області від 11 липня 1997 року.

12. Проект договору №5000012 купівлі-продажу транспортного засобу з ТОВ «АВТОСИТИКОМ» в особі ОСОБА_6 на 5 арк.;

13. Проект договору №Р-7000013 купівлі-продажу з розстроченням платежу, продавець ТОВ «АВТОСИТИКОМ» в особі ОСОБА_6 на 7 арк.;

14. Проект договору №8000020,виконавець ТОВ «АВТОСИТИКОМ» в особі ОСОБА_6 на 4 арк.;

15. Договір №КНС 200-07/18 від 20.07.2018 укладений між ТОВ «НІКО ГРУП КОНСАЛТИНГ» в особі директора ОСОБА_7 та фізичною особою ОСОБА_8 щодо юридичного супровіду з оформлення права власності на нежитлову споруду (гаражі), що знаходяться за адресою: АДРЕСА_1 , №1-Ана 3 арк.;

16. Фотокопія договору №034 про надання послуг громадянам у створенні та використанні авто майстерні , торговельних приміщень та кафе на майданчику, розміщеному в АДРЕСА_2 від 01.06.2013 укладеного між Комунальним підприємством «Київпастранс» та ФОП «» ОСОБА_9 на 3 арк. з фотокопієм акту до нього на 1 арк.;

17. Фотокопія листа з Комунального підприємства «»Киїпастранс» №16/1093 від 17.04.2018 щодо розірвання договору;

18. Фотокопія запиту від 22.05.2018 від ФОП ОСОБА_9 до виконавчого органу Київської міської ради КП «Київпастранс» на 2 арк.;

19. Фотокопії чотирьох листів до КП «Київблагоустрій» (вихідні номера та дати зазначених листів частково розібрати не представляється можливим із-за неякісної фотокопії) на 4 арк. з фотографіями до них на чотирьох листах;

20. Акт №1-00002727 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31.12.2015 від виконавця КП «Київський міський бізнес-центр» та замовника ТОВ «Монтажбудсервіс» на 1 арк.;

21. Запит від ТОВ «Глобус» до ПАТ «Юніон Стандард Банк» щодо надання дублікатів виписок за період з 01.01.2012 по 31.12.2012 на 1 арк.;

22. Протокол №1 загальних зборів ТОВ «Бебсон» від 24.09.2014 на 4 арк. з проектом до нього на 4 арк.;

23. Акти здачі прийняття робіт №1045, №1046, №1047, №1048, №1049, №1050, №1052, №1051, №1053 на одному аркуші кожен між ТОВ «БРОКБУДКЕПІТАЛ» та ТОВ «ВЕТРІКС»;

24. Акт приймання-передачі наданих послуг від 19.06.2017 між ПАТ «ГІДРОМЕХАНІЗАЦІЯ» в особі директора ОСОБА_10 та ТОВ «ДОР-ФАРБА УКРАЇНА» в особі директора ОСОБА_11 на 1 арк.;

25. Акт приймання-передачі наданих послуг від 26.06.2017 між ПАТ «ГІДРОМЕХАНІЗАЦІЯ» в особі директора ОСОБА_10 та ТОВ «НЖК БУД» в особі директора ОСОБА_12 на 1 арк.;

26. Фотокопія сторінок паспорту громадянина України серії НОМЕР_4 на імя ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , на арк..;

27. План (расчетов-Партнеры) за 2018-2019 роки на 2 аркушах;

28. Сім аркушів паперу з розрахунками за 2019 рік;

29. Податкова накладна №3 від 08.01.2019 на 1 арк.;

30. Файл з клаптиком паперу з рукописними записами; видаткова накладна №10 від 31.10.2019, постачальник ТОВ «ІНТЕЛФЛАЙТ», покупець ТОВ «МУЛБЕРІ» на 1 арк. в двох екземплярах; рахунок на оплату №42 від 28.10.2019 між вказаними товариствами на 1 арк.; податкова накладна №24 від 31.10.2019, постачальник ТОВ «ЕЙР-КЛІМАТ БУД», отримувач ТОВ «ІНТЕЛФЛАЙТ» на 1 арк.;

31. Аркуш паперу з переліком фірм та рукописними записами;

32. Аркуш паперу з назвами імовірно товариств з підрахунками на 1 арк.;

33. Файл з шістьма аркушами паперу із зазначенням назв «Оперейтінг», «Крилаті мрії», «Опермагік», «Небесна крамниця» та розрахунками;

34. Файл з переліком фірм та підрахунками за 2017 рік на 4 арк.;

35. Файл з 25 акушами паперу із зазначенням фірм та розрахунків;

36. Файл з вісьмома аркушами паперу із зазначенням фірм та розрахунків за 2018-2019 роки;

37. Договір №0107 про надання послуг у сфері права від 01.07.2019. В договорі зазначений клієнт ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія» в особі директора ОСОБА_14 , виконавець ТОВ «ЮРКОН-РА» в особі директора ОСОБА_15 . В договорі відсутній підпис виконавця. Договір на 4 аркушах в двох екземплярах;

38. Акт №200919 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 20.09.2019 без підпису замовника на 1 аркуші в двох примірниках;

39. Договір №0104/1 про надання послуг у сфері права від 01.04.2019. В договорі зазначений клієнт ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія» в особі ОСОБА_14 , виконавець ТОВ «Продакон» в особі ОСОБА_16 . Підпис виконавця в договорі відсутня. Договір на 4 аркушах в двох екземплярах;

40. Акт №160619 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 16.06.2019, без підпису замовника на 1 арк. в двох екземплярах;

41. Розписка ОСОБА_17 від 26.10.2018 про отримання в борг грошових коштів в сумі 40000 доларів США на 1 арк.;

42. Клаптик паперу з рукописним текстом наступного змісту «0974644015, НОМЕР_5 Настя обмен валют Гагарина 12/1 (далі текс не розбірливий)»;

43. Проект акту звіряння взаємних розрахунків за період: 3 квартал 2018 року між Товариство з обмеженою відповідальністю «Сітронік» і ТОВ «Стікон» на 1 аркуші в двох екземплярах.

44. Ноутбук фірми «HP», серія 5СB2041HMZ;

45. Ноутбук фірми «HP», серія 5СB20779LD з зарядним пристроєм до нього;

46. Блокнот фірми «Optima» з написом на обкладинці «2019» з рукописними записами в середині;

47. Блокнот червоного кольору з написом «2019 Професійні видання profpressa.com» з рукописними записами в середині;

48. Блокнот фірми ТМ «Аркуш» з написом на обкладинці «Diary Book 2018» з рукописними записами в середині;

49. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД» на 4 арк.;

80. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД»;

81. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО»;

82. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ПА-МУЛЬ»;

83. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ЛАВЕРНА-2015»;

84. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ТРАНСПОСТАЧ СІТІ»;

85. Аркуш паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «ТРАНСПОСТАЧ СІТІ»;

86. Три аркуші паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «КАРІОТІ»;

87. Два аркуши паперу із зазначенням КВЕД ТОВ «МЕРЕЖКА ГРУП»;

88. Аркуш паперу з інформацією ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ»;

89. Аркуш паперу з реєстрами договорів;

90. Внутрішній звіт про рух коштів на 4-х арк..;

91. Реєстр приходных накладных на 2 арк.;

92. Внутрішні звіти на 7 арк.;

93. Видаткові накладні №82 від 16.08.2018 р., №87 від 22.08.2018 р., №86 від 21.08.2018 р., №16 від 08.05.2018 р., №12 від 04.05.2018 р., №8 від 03.05.2018 р, №118 від 26.12.2018 р., №115 від 22.12.2018 р., №91 від 20.09 2018 р., №92 від 24.09.2018 р., №93 від 25.09.2018 р., №84 від 20.08.2018 р., №83 від 17.08.2018 р., №85 від 27.07.2018 р., №84 від 25.07.2018 р., №7 від 02.05.2018 р., №5 від 02.05.2018 р., №51 від 04.04.2018 р., №8 від 03.05.2018 р., №7 від 02.05.2018 р., №5 від 02.05.2018 р., №12 від 04.05.2018 р., №16 від 08.05.2018 р., №21 від 18.05.2018 р., №95 від 19.10.2018 р., №94 від 18.10.2018 р., №99 від 27.11.2018 р., №100 від 28.11.2018 р., в яких постачальником є ТОВ «КАРІОТІ», покупцем є ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР». Кожна накладна на одному аркуші;

94. Видаткові накладні №ЮА-0002 від 01.10.2018 р., №ЮА-0004 від 05.10.2018 р., №ЮА-0003 від 03.10.2018 р., №ЮА-0005 від 08.10.2018 р., №ЮА-0006 від 09.10.2018 р., №ЮА-0007 від 10.10.2018 р., №ЮА-0008 від 12.10.2018 р.; №ЮА-0017 від 01.11.2018 р., №ЮА-0020 від 05.11.2018 р., №ЮА-0019 від 02.11.2018 р., №ЮА-0018 від 02.11.2018 р., №ЮА-0022 від 08.11.2018 р., №ЮА-0021 від 07.11.2018 р., №ЮА-0027 від 16.11.2018 р., №ЮА-0025 від 16.11.2018 р., №ЮА-0028 від 19.11.2018 р., №ЮА-0032 від 20.11.2018, №ЮА-0029 від 19.11.2018 р., №ЮА-0041 від 26.11.2018 р., №ЮА-0039 від 23.11.2018 р., №ЮА-0038 від 23.11.2018 р., №ЮА-0036 від 22.11.2018 р., №ЮА-0035 від 22.11.2018 р., №ЮА-0034 від 21.11.2018 р., №ЮА-0033 від 21.11.2018 р., №ЮА-0030 від 20.11.2018 р., №ЮА-0012 від 25.01.2019 р., №ЮА-0051 від 06.12.2018 р., №ЮА-0050 від 06.12.2018 р., №ЮА-0048 від 05.12.2018 р., №ЮА-0046 від 04.12.2018 р., №ЮА-0045 від 04.12.2018 р., №ЮА-0044 від 03.12.2018 р., №ЮА-0043 від 03.12.2018 р., №ЮА-0052 від 10.12.2018 р., №ЮА-0053 від 11.12.2018 р., №ЮА-0055 від 13.12.2018 р., №ЮА-0056 від 17.12.2018 р., №ЮА-0057 від 18.12.2018 р., в яких постачальником є ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО», покупцем ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР». Кожна накладна на одному аркуші;

95. Виписки з податковими накладними на 15 аркушах;

96. Папка з проектами видаткових накладних:

- №8 від 19.02.2019, постачальник ТОВ «РІО-МАРКЕТ», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в двох примірних на одну аркуші кожен;

- №19 від 19.02.2019, постачальник ТОВ «БЕРКОНІ», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в чотирьох примірниках на одну аркуші кожен;

- №14 від 18.02.2019, постачальник ТОВ «ПА-МУЛЬ», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в двох примірних на одну аркуші кожен;

- №ЮА-0029 від 25.02.2019, постачальник ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ-АВТО», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в двох примірних на одну аркуші кожен;

- №6 від 21.02.2019, постачальник ТОВ «ІНТРА-ЮА», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в двох примірних на одну аркуші кожен;

- №14 від 22.02.2019, постачальник ТОВ «КАРІОТІ», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», в двох примірних на одну аркуші кожен;

97. Видаткова накладна №12 від 12.03.2019 р., постачальник ТОВ «САМПАР», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», на 1 арк.;

98. Видаткова накладна №6/03-2019 від 06.03.2019 р., постачальник ТОВ «ОПЕРМАГІК», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», на 1 арк.;

99. Видаткова накладна №11 від 31.05.2019 р., постачальник ТОВ «БОНАБО ГРУП», покупець ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР», на 1 арк.;

100. Договір поставки №2505-1/2019 від 25.05.2019 між ТОВ «ЕСПІНА» та ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР» на 4 арк., з видатковими накладними до нього на 6 арк.;

101. Договір поставки №7/17 від 03.08.2017 між ТОВ «КАРІОТІ» та ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР» на 2 арк.;

102. Договір поставки №2/10-1 від 02.10.2018 р. між ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО» та ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР» на 3 арк.;

103. Договір поставки від 01.09.2016 між ТОВ «ЛАВЕРНА-2015» та ТОВ ПЕРШИЙ ВИБІР», без підпису продавця, в двох примірниках на 2 арк. кожен, з видатковими накладними до нього на 12 арк. Договір та видаткові накладні скріплені скрепкою із аркушем паперу з рукописним текстом;

104. Виписка по рахунку №26001053013760 « ОСОБА_18 ФОП» з 01.06.2019 по 30.06.2019 на 2 арк.;

105. Внутрішній звіт ТОВ «Перший Вибір» із зазначенням грошових коштів на 1 арк.;

106. Прибуткові накладні №227 від 01.08.2019р, №242 від 02.08.2019 р., №239 від 06.08.2019 р., №240 від 12.08.2019 р., №241 від 06.08.2019 р., №217 від 07.08.2019 р., №228 від 09.08.2019 р., №229 від 12.08.2019 р., №230 від 14.08.2019 р., №231 від 15.08.2019 р.;

107. Внутрішні звіти ТОВ «ПЕРШИЙ ВИБІР» на 5 арк.;

108. Прибуткові накладні №264 від 01.10.2019 р, №262 від 03.10.2019 р., №271 від 04.10.2019 р., №270 від 07.10.2019 р., №272 від 08.10.2019 р, №273 від 09.10.2019 р., №274 від 09.10.2019 р., №269 від 11.10.2019 р., №275 від 15.10.2019 р.;

109. Видаткова накладна №11 від 31.05.2019 р.

110. Грошові кошти в сумі 10838 (десять тисяч вісімсот тридцять вісім) доларів США;

111. Грошові кошти в сумі 95000 (дев`яносто п`ять тисяч) гривень;

112. Грошові кошти в сумі 17000 (сімнадцять тисяч гривень) гривень із клаптиком паперу з написом «17000 с карты»;

113. Грошові кошти в сумі 47650 (сорок сім тисяч шістсот п`ятдесят гривень) гривень із клаптиком паперу з написом «47800 150,00»;

114. Грошові кошти в сумі 658 (шістсот п`ятдесят вісім) гривень із клаптиком паперу з написом «658 8 грн Виктора»;

115. Грошові кошти в сумі 827 (вісімсот двадцять сім) гривень;

116. Грошові кошти в сумі 20799 (двадцять тисяч сімсот дев`яносто дев`ять) гривень і 10 (десять) Євро;

117. Жорсткий диск фірми «Seagate», серійний номер S2SVJ9DBC02372;

118. Печатка з написом ТОВ «МІТФУД» код 42736592;

119. Печатка з написом ТОВ «ЕСПІНА» код 42934672;

120. Печатка з написом ТОВ «Інтернаркетком»;

121. Печатка громадської організації захисту приватних інвестицій;

122. Печатка Київського обласного державно-комунального фонду підтримки підприємництва код 25656701;

123. Флеш накопичувач з написом «Transcend 8 GB»;

124. Флеш накопичувач без напису;

125. Три предмети, схожі на флеш накопичувачі;

126. Жорсткий диск s/nWCC152103130;

127. Сім карта оператора «Київстар» із написом НОМЕР_6 ;

128. Сім карта оператора «Київстар» із написом НОМЕР_7 ;

129. Трудова книжка НОМЕР_8 на ім`я ОСОБА_19 ;

130. Файл із документами ТОВ «ТК БАМБЛБІ»;

131. Файл із документами ТОВ «Сканія Груп»;

132. Папка з копіями документів на ім`я ОСОБА_20 та чорнові записи;

133. Файл з документами ТОВ «АВТ Центр» з диском;

134. Картонна папка з документами ТОВ «Каріоті»;

135. Картонна папка з документами ТОВ «БЕРКОНІ»;

136. Файл з документами ТОВ ЕСПІНА» та два диски.

137. Картонна папка з документами ТОВ «РІО МАРКЕТ»;

138. Картонна папка із документами;

139. Картонна папка із документами ТОВ «ІНТРА-ЮА»;

140. Файл з документами ТОВ «Юніверсал АВТО»;

141. Конверти із листами у кількості п`яти штук;

142. Пластикова вивіска із вказаним на ній «ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ БІЛД», які використовуються ТОВ «Перший вибір», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Спецвисотбуд», ТОВ «Акцеденс», ТОВ «Славград-Сервіс», ТОВ «Глобус», ТОВ «Татор», ТОВ «Дартон», ТОВ «Грізлі Груп», ТОВ «Оламос», ТОВ «Алеман ЛТД», ТОВ «Дор-Фарба Україна», ТОВ «АСХ», ТОВ «Каскор Груп», ТОВ «Кашерфін», ТОВ «Лінарт», ТОВ «Ловренж», ТОВ «Кондор ЛТД», ТОВ «Еніо Груп», ТОВ «Алата», ТОВ «Адейла Девелопмент», ТОВ «Мережка Груп», ТОВ «Рокі Дніпро», ТОВ «Шліц», ТОВ «Голд Торг Проект», ТОВ «Версус ЛТД», ТОВ «Орландо Центр ЛТД», ТОВ «Па-Муль», ТОВ «Дікс Консалт», ТОВ «Вест-Юніон», ТОВ «Балізет», ТОВ «Хіт Енд Річ», ТОВ «Марей Груп», ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Імперіал Систем», ТОВ «Мекка-інвест», ТОВ «Мега Прайм», ТОВ «Тор Фест», ТОВ «Геліос Прайд», ТОВ «Дональт Центр», ТОВ «Корет Тайм», ТОВ «Меділен», ТОВ «Жадейра», ТОВ «Сітронік», ТОВ «ЕСПІНА», ТОВ «ІНТРА-ЮА», ТОВ «СЕПТОКЛІН», ТОВ «АВТ ЦЕНТР» ТОВ «АЛАТИРЬ-ІД», ТОВ «АЛКОМА», ТОВ «АНІ ЛАЙН», ТОВ «БАРИБАЛ ГРУП», ТОВ «БЕРКОНІ», ТОВ «БІВО», ТОВ «БОНАБО ГРУП», ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія», ТОВ «БУДМАР ГРУП», ТОВ «КАРІОТІ», ТОВ «КЛАСАТА ГРУП», ТОВ «КОНСАЛТИНГ ОРТ», ТОВ «КТ ІНТЕРМЕДІА», ТОВ «МАНІТА ГРУП», ТОВ «МАРІНЕ ГРУП», ТОВ «МУЛБЕРІ», ТОВ «НЕБЕСНА КРАМНИЦЯ», ТОВ «НОРІСКОМ», ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ», ТОВ «ОРБУД», ТОВ «П.М. ГРУП Україна», ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД», ТОВ «ПРОВСТАН»,

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано. Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором. Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Святошинський районний суд м. Києва протягом п`яти днів з дня її оголошення, а для особи, без виклику якої було постановлено ухвалу, - строк апеляційного оскарження обчислюється з дня отримання нею копії даної ухвали.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86224815
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42019110000000061від 27.02.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —759/22857/19

Ухвала від 04.02.2020

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Слива Юрій Михайлович

Ухвала від 10.12.2019

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Бабич Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні