Ухвала
від 11.12.2019 по справі 742/3308/19
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/1375/19

Єдиний унікальний № 742/3308/19

УХВАЛА

11 грудня 2019 року Суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Бездідько В.М., розглянувши клопотання представника позивача - адвоката Святная О. В. у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника позивача - адвоката Святная Ольги Володимирівни до Товариства з обмеженою відповідальністю Крок-УкрЗалізБуд , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Білорічицька сільська рада Прилуцького району Чернігівської області про визнання недійсним оренди ,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Крок-УкрЗалізБуд", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Білорічицька сільська рада Прилуцького району Чернігівської області про визнання недійсним оренди ,-.

Від представника позивача - адвоката Святная О. В. до суду надійшла заява про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Новозаводським районним судом м. Чернігова, оскільки місцезнаходження представника позивача - м. Чернігів та не може бути особисто присутнім в судовому засіданні через віддаленість свого місця перебування, однак зацікавлений в розгляді справи по суті.

Відповідно до ст.212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи в судовому засіданні, в приміщенні суду, визначеному судом.

Оскільки, представник позивач знаходиться в м.Чернігів та немає можливості прибути в судове засідання та безпосередньо взяти участь у ньому, суд вважає за необхідне задоволити заявлене клопотання про проведення судового засідання по розгляду даної справи в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

постановив :

Клопотання представника позивача - адвоката Святная О. В. у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в особі представника позивача - адвоката Святная Ольги Володимирівни до Товариства з обмеженою відповідальністю Крок-УкрЗалізБуд , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Білорічицька сільська рада Прилуцького району Чернігівської області про визнання недійсним оренди - задоволити.

Судове засідання в справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Крок-УкрЗалізБуд , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Білорічицька сільська рада Прилуцького району Чернігівської області про визнання недійсним оренди яке призначене на 20 грудня 2019 року о 11 годині 00 хвилин проводити в режимі відеоконференції між Прилуцьким міськрайонним судом Чернігівської області та Новозаводським районним судом м. Чернігова.

Доручити Новозаводському районному суду м. Чернігова забезпечити проведення судового засідання за участю представника позивача - адвоката Святная О.В. під час трансляції судового засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Крок-УкрЗалізБуд , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Білорічицька сільська рада Прилуцького району Чернігівської області про визнання недійсним оренди, яка одночасно розпочнеться в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.

Копію ухвали направити негайно до Новозаводського районного суду м. Чернігова- для її виконання та представнику позивача - для відому.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М.Бездідько

Дата ухвалення рішення11.12.2019
Оприлюднено12.12.2019

Судовий реєстр по справі —742/3308/19

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Рішення від 06.05.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Рішення від 06.05.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Ухвала від 11.03.2020

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Ухвала від 20.12.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

Ухвала від 01.10.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Бездідько В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні