Ухвала
від 13.12.2019 по справі 170/790/19
ШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 170/790/19

Провадження № 1-кс/170/445/19

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

13 грудня 2019 року смт. Шацьк

Слідчий суддя Шацького районного суду Волинської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СВ Шацького ВП Любомльського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 , погоджене прокурором Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури ОСОБА_5 , про тимчасовий доступ до документів, якими володіє ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »,

ВСТАНОВИВ:

Слідчим СВ Шацького ВП Любомльського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 внесено клопотання про тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Клопотання обґрунтоване тим, що 26 серпня 2019 року у період часу з 00 год. до 01 год. невідома особа, на території с. Світязь Шацького району відкрито заволоділа мобільним телефоном марки «Айфон 7 +» імеі: НОМЕР_1 , в якому знаходилась сім-карта мобільного оператора « ІНФОРМАЦІЯ_2 » № НОМЕР_2 , гаманець з грошовими коштами в сумі 3000 грн. та банківська картка « ІНФОРМАЦІЯ_3 », чим завдала майнової шкоди ОСОБА_6 на суму 20000 грн.

СВ Шацького ВП Любомльського ВП ГУНП у Волинській області відомості по даному факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019030210000194 від 26.08.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України.

Разом з тим, під час проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні надійшов рапорт начальника СКП Шацького ВП Любомльського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_7 про те, в ходітелефонної розмовиз потерпілим,було встановлено,що банківськакартка, викрадена в останнього належить банку « ІНФОРМАЦІЯ_4 » № НОМЕР_3 . Крім того, потерпілий вказав, що після вчинення злочину відносно нього, вказаною вище банківською карткою, без його відому, було проведено ряд грошових операцій, а саме здійснено розрахунки при придбанні товару, на загальну суму 16800 Євро. Крім того, потерпілим ОСОБА_8 було надано, через месенджер, виписку по своїй банківській картці, та встановлено, що грошові операції було проведено в м. Червоноград Львівської області та м. Львів.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що розрахунки при покупці товарів, вказаною вище карткою, що підтверджується записами з камер відео нагляду, які розміщені в магазинах, проводили наступні особи: ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , житель АДРЕСА_1 , ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , житель АДРЕСА_2 , та ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , житель АДРЕСА_3 .

Зокрема встановлено, що в м. Львів в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_8 », вказаними вище особами було придбано дві шкіряні куртки на загальну суму 27500 гривень, в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_9 », що в м. Червоноград, ними було придбано мобільний телефон марки «Samsung A305 r 4/64 Blask» імеі: НОМЕР_4 та мобільний телефон марки «Xiaomi redmi Note 7 4/64 Blue», імеі: НОМЕР_5 , в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_10 », що в ТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_11 », м. Львів, було придбано бейсболку, джинси, черевики, сумку та пакет, на загальну суму 9235,01 грн., в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_12 » у м. Львів було придбано годинник марки «Орієнт», квадратної форми з корпусом жовтого кольору, в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_13 » придбано окуляри сонцезахисні SGІ2019-32, шампунь « ІНФОРМАЦІЯ_14 », основний догляд 400 мл, парфумовану воду «Жанна Артес Джой Соррено» чоловічий, 100 мл., парфумовану воду «Адьян Насім Аль Бахар», чоловіча, 100 мл., та інший товар, на загальну суму більше 3000 грн., в магазині ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 », в м. Львів також придбали взуття марки «аdidas», кепку марки «Puma», костюм марки «аdidas» та три футболки марки «Nike». Вказані покупки підтверджуються показами продавців, записами з камер відео нагляду та чеками. При покупці товару за допомогою зазначеної вище картки введення пін-кодів чи підтвердження операцій не потребувалося, оскільки операції були проведені за допомогою системи «Пей-пас».

Слідчий вважає, що інформація, яка в них міститься може бути використана як доказ перебування вищевказаних осіб у місці вчинення кримінального правопорушення, дозволить проводити подальші слідчі дії із вказаними особами та встановити їхніх співучасників. З метою встановлення фактичних обставин в кримінальному провадженні, виникла необхідність в отриманні доступу до документів, які знаходяться у ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », та містять охоронювану законом таємницю. Заслухавши думку слідчого, яка клопотання підтримала, перевіривши наданні матеріали клопотання, слідчий суддя дійшов висновку, що внесене слідчим клопотання слід задовольнити.

Клопотання відповідає вимогам ст. 160 КПК України, належним чином обґрунтоване, слідчим наведено достатньо підстав вважати, що отримання вказаної інформації матиме важливе значення для встановлення фактичних обставин у кримінальному провадженні.

Таким чином, з метою встановлення фактичних обставин у кримінальному провадженні, слід надати слідчому тимчасовий доступ до документів, якими володіє ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 162, 163, 164 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого про тимчасовий доступ до документів задовольнити.

Надати старшому слідчому слідчого відділення Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області капітану поліції ОСОБА_12 або слідчому слідчого відділення Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_4 або слідчому слідчого відділення Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_3 або начальникові сектору кримінальної поліції Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області майору поліції ОСОБА_7 або старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області капітану поліції ОСОБА_13 або оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_14 або оперуповноваженому Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_15 чи за дорученням слідчого іншим працівникам оперативного підрозділу Шацького відділення поліції доступ до документів з можливістю їх вилучення, зокрема, інформації, що перебуває у володінні ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташованого за адресою: АДРЕСА_4 , індетифікаційний код юридичної особи НОМЕР_6 , а саме, інформації про телефонні з`єднання (вхідні та вихідні дзвінки, у тому числі нульової тривалості; отримання SMS, MMS і інших видів повідомлень) які здійснювались з мобільних терміналів: імеі: НОМЕР_4 , імеі: НОМЕР_1 та імеі: НОМЕР_5 із зазначенням часу, тривалості розмов та текстового повідомлення, з прив`язкою до базових станцій, в період часу з 25.08.2019 року по 13.12.2019 року, а також встановленням місця знаходження абонентів з прив`язкою до базових станцій, котрі контактували з вище вказаним номером та мобільним терміналом з визначенням їх серійних номерів мобільних терміналів.

Строк дії ухвали до 13 січня 2020 року. Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя /підпис/ ОСОБА_1

Згідно з оригіналом

Слідчий суддя Шацького районного суду Волинської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.12.2019
Оприлюднено21.02.2023

Судовий реєстр по справі —170/790/19

Ухвала від 26.08.2020

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 13.12.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 13.12.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 13.11.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 16.10.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 16.10.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 16.10.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

Ухвала від 16.10.2019

Кримінальне

Шацький районний суд Волинської області

Матвійчук С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні