Ухвала
від 11.12.2019 по справі 574/248/13-ц
БУРИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 574/248/13-ц

Провадження 6/574/25/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 грудня 2019 року Буринський районний суд Сумської області

в складі: головуючого судді Куцан В.М.

з участю секретаря судового засідання Кошелєвої Н.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Буринського районного суду справу за заявою ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа,

ВСТАНОВИВ:

Заявниця звернулася до суду з заявою про видачу дублікату виконавчого листа мотивуючи тим, що виконавчий лист про стягнення з ОСОБА_2 аліментів в розмірі ј частини його заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму відповідного віку дитини на утримання дочки - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 щомісячно, до досягнення нею повноліття при підготовці для направлення до органів ДВС був втрачений.

Враховуючи, що сторони, які беруть учать у справі в судове засідання не явилися, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється відповідно до положень ч.2 ст.247 ЦПК України.

Дослідивши матеріали заяви, надані докази та давши їм оцінку, суд приходить до наступних висновків.

Судом встановлено, що рішенням Буринського районного суду Сумської області від 15 травня 2013 року стягнуто з ОСОБА_2 аліменти в розмірі ј частини його заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму відповідного віку дитини на утримання дочки - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 щомісячно, до досягнення нею повноліття, які сплачувати ОСОБА_1 (а.с.34).

Згідно заяви ОСОБА_1 вона особисто 27.05.2013 року отримала виконавчий лист за №2-99/13 для передачі в ДВС (а.с.36). Однак виконавчий лист при підготовці для направлення до органів ДВС був втрачений.

Відповідно п. 17.4 Розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Враховуючи вищевикладене, заява про видачу дублікату виконавчого листа підлягає задоволенню, оскільки наявні дані щодо його втрати, а відсутність виконавчого листа перешкоджає виконанню рішення суду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. ст.247, 260-261, 353-354, п. 17.4 Розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України , суд-

постановив:

Заяву ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа задовольнити повністю.

Видати дублікат виконавчого листа №2-99/13 (по справі №574/248/13-ц, провадження №2/574/99/2013) про стягнення з ОСОБА_2 , 1972 року народження, уродженця с.Пархоменко Краснодонського району Луганської області, аліменти в розмірі ј частини його заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму відповідного віку дитини на утримання дочки - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 щомісячно, до досягнення нею повноліття та стягувати аліменти на користь матері ОСОБА_1 .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Сумського апеляційного суду через Буринський районний суд (а з початком функціонування Єдиної інформаційно-телекомунікаційної системи безпосередньо до Сумського апеляційного суду) шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Головуючий:

СудБуринський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення11.12.2019
Оприлюднено15.12.2019
Номер документу86322057
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —574/248/13-ц

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Куцан В. М.

Ухвала від 22.03.2013

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

Рішення від 15.05.2013

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

Ухвала від 13.03.2013

Цивільне

Буринський районний суд Сумської області

Стеценко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні