Ухвала
від 18.12.2019 по справі 335/8996/19
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/8996/19 2/335/2401/2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого судового засідання

та призначення справи до судового розгляду по суті

18 грудня 2019 року Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя в складі:

головуючого судді Макарова В.О.,

за участю секретаря судового засідання Дворникової Я.П.,

представника відповідача ОСОБА_1 ,

представника третьої особи Давиденко С.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального закладу Запорізького обласного інституту післядипломної освіти Запорізької обласної ради, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізької області, про зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

12.08.2019 року ОСОБА_2 , в особі представника адвоката Бізденежний С.Р., звернувся до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя з позовною заявою до Комунального закладу Запорізького обласного інституту післядипломної освіти Запорізької обласної ради, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізької області, про зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 16.08.2019 року, відкрито загальне позовне провадження і призначено підготовче судове засідання, яке було відкладено на 18.12.2019 року.

Представник позивача в судове засідання не з`явився. 04.11.2019 року до суду від адвоката Бізденежного С.Р. надійшла письмова заява про проведення підготовчого судового засідання у його відсутність та відсутність позивача, на задоволенні позову адвокат наполягає.

Представник відповідача проти позовних вимог заперечувала у повному обсязі, підтримала письмовий відзив на позовну заяву, зазначила про неможливість врегулювання спору в досудовому порядку, просила призначити справу до судового розгляду.

Представник третьої особи не заперечував проти призначення справи до судового розгляду, просив під час розгляду справи врахувати письмові пояснення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізької області на позов.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Вислухавши представника відповідача, думку представника третьої особи, розглянувши подані документи та матеріали, всебічно і повно з`ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги, об`єктивно оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, суд прийшов до наступного.

В підготовчому судовому засіданні, у відповідності до ст. 189 ЦПК України , виконано завдання підготовчого провадження та з`ясовано обставини, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Сторони не заявляли про намір укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду чи проводити врегулювання спору за участю судді.

Питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача у підготовчому судовому засіданні не поставало.

В зв`язку з тим, що спір не врегульовано, виконані завдання підготовчого провадження, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 189-200 ЦПК України , суд,

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче засідання по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Комунального закладу Запорізького обласного інституту післядипломної освіти Запорізької обласної ради, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізької області, про зобов`язання вчинити дії.

Призначити цивільну справу до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 11-00 год. 20.02.2020 року, у приміщенні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя, за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, буд. 107-Б.

У судове засідання викликати сторін та третю особу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.О. Макаров

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення18.12.2019
Оприлюднено19.12.2019
Номер документу86420648
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —335/8996/19

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 18.12.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 16.08.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні