Ухвала
від 17.12.2019 по справі 661/4357/19
НОВОКАХОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 661/4357/19

Провадження № 2/661/1163/19

У Х В А Л А

17 грудня 2019 року

Новокаховський міський суд Херсонської області в складі :

головуючого судді - Матвєєвої Н.В.

при секретарі судового засідання - Антоновій В.В.

за участю позивача - ОСОБА_1

представника позивача - ОСОБА_2

представника відповідача відділу освіти Новокаховської міської ради Херсонської області - Макаренко А.В.

відповідача - ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Нова Каховка Херсонської області в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін цивільну справу за позовом міської організації вільної профспілки працівників освіти і науки м. Нова Каховка в інтересах ОСОБА_1 до відділу освіти Новокаховської міської ради Херсонської області, ОСОБА_3 про стягнення заробітної плати,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новокаховського міського суду Херсонської області перебуває цивільна справа за позовом міської організації вільної профспілки працівників освіти і науки м. Нова Каховка в інтересах ОСОБА_1 до відділу освіти Новокаховської міської ради Херсонської області, ОСОБА_3 про стягнення заробітної плати.

17.12.2019 року в судовому засіданні представник відповідача - відділу освіти Новокаховської міської ради Херсонської області - Макаренко А.В. заявила клопотання про залучення до участі в справі в якості співвідповідача загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області, оскільки зазанчена особа здійснювала нарахування заробітної плати ОСОБА_1 .

Інші учасники процесу проти задоволення клопотання не заперечували.

Відповідно до ч.1 ст. 51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Враховуючи те, що предметом позову, пред`явленого міською організацією вільної профспілки працівників освіти і науки м. Нова Каховка в інтересах ОСОБА_1 , є заробітна плата, яку ОСОБА_1 , на її думку, не доотримала, працюючи вчителем початкових класів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області, тому у суду є підстави для задоволення клопотання представника відповідача та залучення до участі в розгляді даної справи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області в якості співвідповідача.

За таких обставин, керуючись ст. 51 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Залучити в якості співвідповідача у цивільній справі за позовом міської організації вільної профспілки працівників освіти і науки м. Нова Каховка в інтересах ОСОБА_1 до відділу освіти Новокаховської міської ради Херсонської області, ОСОБА_3 про стягнення заробітної плати - загальноосвітнью щколу І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області (код. ЄДРПОУ 24752443; 74900, Херсонська область, м. Нова Каховка, пр. Перемоги, 30).

Повідомити загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області про розгляд даної цивільної справи, наступне судове засідання по якій відбудеться 30.01.2020 року об 11:30 год.

Запропонувати загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів №10 Новокаховської міської ради Херсонської області протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії даної ухвали подати до суду відзив на позовну заяву з урахуванням вимог ст. 178 ЦПК.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються:

1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;

2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачам не пізніше десяти днів з дня отримання відзиву надати до суду відповіді на відзив.

До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 ЦПК України.

Відповідно до ч. 8 ст. 83 ЦПК України, докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud2117.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н. В. Матвєєва

Дата ухвалення рішення17.12.2019
Оприлюднено20.12.2019
Номер документу86461485
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —661/4357/19

Постанова від 08.10.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Постанова від 08.10.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 16.09.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 07.08.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Ухвала від 29.07.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

Рішення від 28.05.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Матвєєва Н. В.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Матвєєва Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні