Ухвала
від 17.12.2019 по справі 760/31688/18
ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

Справа № 760/31688/18

Провадження1-кс/991/2358/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 грудня 2019 року м.Київ

Слідча суддя Вищого антикорупційного суду ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

адвоката ОСОБА_3 ,

директора ТОВ «Беніш Джі Пі Ес» ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні скаргу адвоката ОСОБА_3 , який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Беніш Джі Пі Ес» (ідентифікаційний код юридичної особи 40926020), на бездіяльність детектива Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), що полягає в неповерненні тимчасово вилученого майна у кримінальному провадженні № 42017000000001277 від 26.04.2017 року,

ВСТАНОВИЛА

До слідчої судді Вищого антикорупційного суду надійшла скарга адвоката ОСОБА_3 (далі скаржника), який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Беніш Джі Пі Ес» (ідентифікаційний код юридичної особи 40926020), на бездіяльність детектива НАБУ. Бездіяльність, на думку скаржника, полягає в неповерненні тимчасово вилученого майна під час обшуку.

Скаржник просить зобов`язати уповноважених осіб Національного антикорупційного бюро України та Генеральної прокуратури України (ГПУ), які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017000000001277 від 26.04.2017 повернути товариству з обмеженою відповідальністю «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» тимчасово вилучене майно, що було вилучено під час обшуку з 26.07.2017 по 28.07.2017, у розумний строк.

Виклад обставин

Скаржник зазначив,що на підставі ухвал слідчого судді Новозаводського районного суду м. Чернігова ОСОБА_5 від 24.07.2017 року було проведено обшуки в приміщеннях за адресами: м. Київ, вул. Ярославська, 56А, 7 поверх; м. Київ, вул. Нижньоюрківська, 9; м. Київ, вул. Кирилівська (Фрунзе), 105 під час обшуків було вилучено майно, перелік якого зазначений в додатку до скарги.

Скаржник зазначає, що за цими адресами знаходилися приміщення, що використовуються ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» (ідентифікаційний код юридичної особи 40926020), а обшук було проведено у зв`язку з діяльністю іншого підприємства ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код юридичної особи 32485166).

Скаржник у клопотанні також повідомив, що попри заперечення керівника товариства, присутнього під час проведення обшуків, щодо того, що приміщення, у яких проводився обшук, використовуються саме ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» та іншими особами, а не ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА», представники ГПУ надано не було. В результаті було вилучено майно ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» й інших осіб.

Скаржник у клопотанні також зазначає, що обґрунтування обшуків в приміщені було зведено до відносин ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» із ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА» та громадянином Держави Ізраїль ОСОБА_6 . Однак, скаржник вважає, що ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА» є зовсім іншим суб`єктом права, який здійснює окрему, незалежну від ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» діяльність, пов`язану із наданням різноманітних послуг, в тому числі за державні кошти.

Також, скаржник у клопотанні вказує на те, що під час проведення обшуків та складання протоколів обшуків представники ГПУ використовували назви приміщень та кабінетів, що не відповідають дійсності.

Обґрунтування клопотання

Скаржник зазначає, що оскільки обшук було проведено стосовно іншого суб`єкта господарювання, відсутнє судове рішення, яке б містило відомості про законність вилучення майна ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС». Він вважає, що майно утримується незаконно протягом понад двох років, і оскільки підстав для його вилучення не було, воно вважається тимчасово вилученим майном. А відтак, це майно може утримуватися лише якщо на нього було накладено арешт. Втім, оскільки на нього не було накладено арешт, це майно підлягає негайному безумовному поверненню.

Також, скаржник вказав на те, що з переліку вилученого майна йому вже було повернено мобільний телефон сріблистого кольору марки Vertu, модель Constellation, IMEI НОМЕР_1 , без встановленої в нього сім-карти; мобільний телефон кольору металу з задньою кришкою чорного кольору марки TAG Heuer, IMEI НОМЕР_2 .

Доводи сторін

У судовому засіданні скаржник підтримав вимоги скарги.

Детектив у судове засідання не з`явився, був повідомлений належним чином.

Мотивація суду

Розглянувши матеріали справи, заслухавши доводи учасників процесу, слідча суддя дійшла до таких висновків.

Вичерпний перелік рішень, дій чи бездіяльності слідчого або прокурора, які можуть бути оскаржені під час досудового розслідування, визначений ч. 1 ст. 303 КПК України. Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 303 КПК України, на досудовому провадженні може бути оскаржена бездіяльність слідчого, прокурора, яка полягає у тому числі у неповерненні тимчасово вилученого майна згідно з вимогами статті 169 КПК України, а також у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений КПК України строк, заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, підозрюваним, його захисником чи законним представником, представником юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, володільцем тимчасово вилученого майна, іншою особою, права чи законні інтереси якої обмежуються під час досудового розслідування.

Детективами Національного антикорупційного бюро України здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 42017000000001277 від 26.04.2017 за ознаками складів злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, в межах якого було проведено обшуки на підставі ухвал слідчого судді Новозаводського районного суду м. Чернігова ОСОБА_5 .

Тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення (ч.1 ст.167 КПК України). Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду (стаття 168 КПК України).

У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано протягом 48 годин дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено.

Згідно ч. 1 ст. 169 КПК України тимчасово вилучене майно повертається особі, у якої воно було вилучено:

1) за постановою прокурора, якщо він визнає таке вилучення майна безпідставним;

2) за ухвалою слідчого судді чи суду, у разі відмови у задоволенні клопотання прокурора про арешт цього майна;

3) у випадках, передбаченихчастиною п`ятою статті 171,частиною шостою статті 173цього Кодексу;

4) у разі скасування арешту

Як вбачається з доданих до матеріалів ухвал слідчого судді Новозаводського районного суду м. Чернігова ОСОБА_5 від 24.07.2017 року про надання дозволу на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення речей і документів в приміщеннях за адресами: м. Київ, вул. Ярославська, 56А, 7 поверх; м. Київ, вул. Нижньоюрківська, 9; м. Київ, вул. Кирилівська (Фрунзе), 105, було вилучено майно, перелік якого зазначений в скарзі представника володільця майна.

Так,слідча суддя вважає, що в ухвалах слідчого судді від 24.07.2017 року було прямо надано дозвіл слідчому на відшукання та вилучення речей і документів за вказаними адресами, оскільки, як зазначено в ухвалі, там здійснює свою діяльність товариство з обмеженою відповідальністю «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код юридичної особи 32485166). Слідча суддя також звертає увагу на те, що серед документів, на вилучення яких під час обшуку надано дозвіл, є, зокрема, первинні бухгалтерські документи та документи фінансово-господарської діяльності ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код юридичної особи 32485166) та пов`язаних із ним підприємств, в тому числі ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» (ідентифікаційний код юридичної особи 40926020).

Слідча суддя не ставить під сумнів той факт, що ці два суб`єкти господарювання є пов`язаними. Втім, цей факт не має ваги, якщо майно одного підприємства було вилучено під час обшуку, який планувалося проводити в приміщенні інших. Єдиним способом «легалізувати» проведення такого обшуку було би звернення до слідчого судді з клопотанням про надання дозволу на проведений обшук, в порядку статті 233 КПК України, чого не було зроблено слідчими. Досліджуючи матеріали скарги, слідчою суддею встановлено, що відповідно до протоколу обшуку та опису речей і документів, які були вилучені в ході обшуку на підставі ухвали слідчого судді, було вилучено речі та документи, які стосуються господарської діяльності іншого підприємства, аніж зазначено в ухвалі слідчого судді.

Відповідно до положень статті 1 Протоколу 1 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права. Також, ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності (стаття 41 Конституції України). Будь-яке втручання у право власності повинне бути законним, наприклад, на підставі ухвали суду. Європейський суд з прав людини неодноразово зазначав, що тримання майна у кримінальному провадженні в якості речового доказу (арешт майна) може бути необхідним для належного здійснення правосуддя, що є законною метою в «загальних інтересах» суспільства (наприклад, Рішення у справі EastWestAllianceLimitedпроти України від 23 січня 2014 року, заява № 19336, параграф 188). Разом з тим, має бути розумне співвідношення між засобами та метою, що досягається так званий «справедливий баланс» між інтересом суспільства та вимогами щодо захисту фундаментальних прав особи (серед інших, Рішення у справі Edwardsпроти Мальти від 24.10.2006 року, заява № 17647/04, параграф 69).

Навіть якщо тримання майна іншого підприємства і переслідує мету збереження їх як речових доказів, таке втручання у право власності ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» не було законним, оскільки ухвала слідчого судді Новозаводського районного суду м. Чернігова ОСОБА_5 від 24.07.2017 не давала дозвіл на вилучення речей та документів цього підприємства. На це майно також не було накладено арешт, тому його утримання є необґрунтованим та не має законних підстав. Тому, стосовно вказаного майна, слідча суддя погоджується з доводами скаржника про зобов`язання слідчого повернути тимчасово вилучене під час обшуку володільцю з підстав зазначених п. 3 ч. 1 статті 169 КПК України.

Доводи скаржника щодо того, що під час проведення обшуків та складання протоколів обшуків представники ГПУ використовували назви приміщень та кабінетів, що не відповідають дійсності, не є предметом розгляду слідчою суддею, оскільки не стосуються питання повернення майна. Також, оскільки скаржнику було повернуто мобільний телефон сріблистого кольору марки Vertu, модель Constellation, IMEI НОМЕР_1 , без встановленої в нього сім-карти; мобільний телефон кольору металу з задньою кришкою чорного кольору марки TAG Heuer, IMEI НОМЕР_2 , слідча суддя не вбачає підстав для задоволення скарги в цій частині. Тому, цю скаргу необхідно задовольнити частково.

Керуючись статтями 174, 372, 376 КПК України, слідча суддя

ПОСТАНОВИЛА

Скаргу адвоката ОСОБА_3 , який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Беніш Джі Пі Ес» (ідентифікаційний код юридичної особи 40926020), на бездіяльність детектива Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), що полягає в неповерненні тимчасово вилученого майна у кримінальному провадженні № 42017000000001277 від 26.04.2017 року задовольнити частково.

Зобов`язати особу, у провадженні якої перебуває кримінальне провадження № 42017000000001277 в межах якого було проведено обшук на підставі ухвали слідчого судді Новозаводського районного суду міста Чернігова від 26.04.2017 року, повернути власнику та особі у якої таке майно було вилучено, наступні речі та документи:

1.Папка зеленого кольору з назвою «Реєстр Договоров», в середині якої знаходяться файли з документами у кількості 9 штук;

2.Папка зеленого кольору з назвою «Мониторинг договора 2017», в середині якої знаходяться файли з документами у кількості 17 штук;

3.Папка червоного кольору з написом «Отчеты 2016-2019», в якій міститься 9 канцелярських поліетиленових файли з документами;

4.Папка червоного кольору з написом «Отчет по кредиту (Аваль)», в якій міститься 237 документів;

5.Папка червоного кольору з написом «Банк (Приват)», в якій міститься 123 документа;

6.Папка чорного кольору з написом «Отчеты 2016-2018», в якій міститься 6 канцелярських поліетиленових файли з документами;

7.Паперова папка синього кольору з написом «СК Термо», яка містить 3 файли, в тому числі 23 документи;

8.Папка синього кольору з назвою «Кореспонденція», в середині якої знаходяться документи на 79 арк.;

9.Папка синього кольору з назвою «Зарплата» в середині якої знаходяться документи на 345 арк.

10.Ноутбук «Compaq 610», s/n: CNU93791DK, в корпусі чорного кольору із зарядним пристроєм та комп`ютерною «мишкою»;

11.Цифровий носій інформації флеш накопичувач ємністю 128 MB в корпусі золотого кольору;

12.Папка червоного кольору з назвою «Банк «Аваль» в середині якої в розділі «Гривня» знаходяться документи на 218 аркушах, а розділі «Валюта» документи на 43 аркушах;

13.Ноутбук «HP» моделі «ProBooK 4540s», serial:2CE30704LJ, в корпусі срібного кольору без зарядного пристрою;

14.Папка сірого кольору з назвою «Договора Би Ем Джи Инвест», в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли із документами у кількості 14 штук;

15.Папка синього кольору із назвою «Торговий дім Укртекст», в середині якої знаходяться документи на 54 аркушах;

16.Папка білого кольору з назвою «Акты проверок ТД «Укртекст», в середині якої знаходяться документи на 23 арк.;

17.Папка сірого кольору з назвою «Международные», в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами у кількості 4 штук;

18.Папка чорного кольору з назвою « ОСОБА_7 », в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли у кількості 92 штук;

19.Папка сірого кольору з назвою « ОСОБА_8 », в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами у кількості 28 штук;

20.Зелена папка, з назвою «отчеты 2016-2017», у якій міститься 11 канцелярських поліетиленових файли;

21.Блакитна папка, з назвою «касса бениш груп», у якій міститься 2 канцелярських поліетиленових файли, 298 арк.

22.Зелена папка, з назвою «доверенности укртекст», у якій міститься 2 канцелярські поліетиленові файли;

23.Фіолетова папка, з назвою «Беніш буд 7 банк, касса зарплата, табель, штатное расписание», у якій міститься 2 канцелярських поліетиленових файли та 114 аркуша;

24.Зелена папка, з назвою «укртекст банк 2017-2019», у якій міститься 89 аркуша;

25.Блакитна папка з назвою «бениш груп прочие документы 2001-2016», у якій міститься 261 аркуш;

26.Зелена папка, з назвою «укртексткорреспонденция», у якій міститься 17 канцелярський поліетиленових файли, 311 аркушів;

27.Жовта папка, з назвою «зелена хвиля отчеты», у якій міститься 61 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

28.Жовта папка, з назвою «зелена хвиля учредительные документы, банк, зп, касса, прочее», у якій міститься 51 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

29.Зелена папка, з назвою «укртекст, ос, мнма, мбп, материалы», у якій міститься 164 аркуш паперу;

30.Папка бузкового кольору з документами «бениш», у якій міститься 12 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

31.Червона папка-зшивач з назвою «креденс», у якій міститься 9 канцелярський поліетиленових файли з аркушами паперу;

32.Червона папка, з назвою «криденс», у якій міститься 23 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

33.Фіолетова папка, з назвою «бениш буд 7», у якій міститься 8 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

34.Синя папка, з назвою «парк нивки», у якій міститься 26 аркушів;

35.Канцелярський поліетиленовий прозорий файл з наступними документами: книга обліку довіреностей представництва «бениш груп лімітед», 25 аркушів, бланки довіреностей серії ЯЖП з номерами від 979561 до 979600 на 40 аркушах, контрольний талон на 1 аркуші;

36.Синя папка з написом «персоніфікація бениш груп», у якій міститься канцелярських поліетиленових файли 10 з аркушами паперу;

37.Бірюзова папка, з назвою «учредительные документы с «интерестейтлимитед», у якій міститься 23 канцелярських поліетиленових файли, 5 аркушів;

38.Синя папка, з назвою «бениш груп , зарплата 2016-2025, у якій міститься 56 аркушів;

39.Синя папка, з назвою «бениш груп договора», у якій міститься канцелярських поліетиленових файли на 13 аркушів;

40.Чорна папка з назвою «с.к.термодоговора» у якій міститься 16 канцелярських поліетиленових файли, 13 договорів;

41.Зелена папка, з назвою укртекст, приказы, заявления, штатное расписание, табель», у якій міститься 10 канцелярських поліетиленових файли, 416 документів;

42.Папка чорна, з назвою «с.к.термо, кореспонденція», у якій міститься 42 документа;

43.Папка чорна, з назвою «с.к.термо, довіреності», у якій міститься 5 канцелярських поліетиленових файли;

44.Ноутбук марки HP, моделі ProBook4730s темно сірого кольору із зарядним пристроєм serial CNU2112980.

45.Ноутбук «НР» моделі Pavilion s/n 5CD31071KP чорного кольору з зарядним пристроєм до нього.

46.Ноутбук «Lenovo» моделі «80MJ» s/n: MP11G7AG в корпусі чорного кольору з зарядним пристроєм до нього;

47.Печатка сірого кольору моделі «PrinterR-542» з відтиском «ТОВ «БенішДжі Пі Ес №1 Ідентифікаційний код 40926020» м. Київ;

48.Печатка синього кольору моделі «PrinterR -3045» з відтиском підпису;

49.Печатка синього кольору моделі «PrinterR -3045» з відтиском підпису;

50.Печатка синього кольору моделі «Printer-3045» з відтиском підпису;

51.Сіра папка, з назвою «внутренние перемещения», у якій міститься 412 арк.;

52.Синя папка, з назвою «заявки на формирование документов от менеджеров №1», у якій міститься 443 арк.;

53.Синя папка, з назвою «бениш груп отчеты 2016-2018», у якій міститься 6 канцелярських поліетиленових файли;

54.Червона папка, з назвою договора, у якій міститься 5 канцелярських поліетиленових файли;

55.Зелена папка, з назвою «укртекст учредительные документы», у якій міститься 47 канцелярських поліетиленових файли;

56.Синя папка, з назвою «бениш груп приказы, заявления, штатное расписание», у якій міститься 32 канцелярських поліетиленових файли та документи;

57.Червона папка, з назвою «приказы отчеты, штатное расписание креденс», у якій міститься 38 арк.

58.Чорна папка, з назвою «акти», у якій міститься 13 канцелярських поліетиленових файли;

59.Червона папка, з назвою «креденс налоговые накладные», у якій міститься 183 арк.;

60.Червона папка, з назвою «криденс зарплата», у якій міститься 78 арк.;

61.Червона папка, з назвою «криденс договори, акти», у якій міститься 63 канцелярських поліетиленових файли;

62.Ноутбук Lenovo ideapad 100, s/n PF0KGMCP;

63.Зарядний пристрій до ноутбука;

64.Ноутбук HP 250 G3, serial: CND5122BQZ;

65.Зарядний пристрій до ноутбука HP;

66.Ноутбук марки HP, моделі Pavilion чорного кольору без зарядного пристрою, s/n 5CD3227KYV;

67.Ноутбук марки НP, моделі Paviliong6 чорного кольору без зарядного пристрою, s/n 5CD31071K4;

68.Папка чорного кольору, з написом «Police», яка містить 20 канцелярських поліетиленових файли з аркушами паперу;

69.Ноутбук марки Lenovo,моделі Ideapad 100-15 IBD чорного кольору із зарядним пристроєм s/n PFOM10N5.

70.Жовта папка, з назвою «свидетельства».

71.Жовта папка, з назвою «заявки на формирование документов для клиентов от менеджеров №2», у якій міститься 136 арк.;

72.Синя папка, з назвою «заповедники, акты, видані в експедицію», у якій міститься 34 канцелярських поліетиленових файли;

73.Ноутбук HP ProBook 4540S. serial :2CE24020JT з зарядним пристроєм;

74.Лазерний диск рожевого кольору марки Verbatim 4xDVDRW з рукописним написом на неробочій поверхні «Olddocpr», виконаний фломастером чорного кольору, та який перебуває в пластиковій коробці;

75.Лазерний диск марки Verbatim CDRWHi-speed 8x-10x VOOmbserl, зеленого кольору;

76.Лазерний диск сірого кольору марки Акме RWDVD-R 4.7GB, 16х120;

77.Лазерний диск білого кольору без зазначення марки та інших відомостей, що перебуває в пластиковому пакеті;

78.Лазерний диск марки Verbatim DVD-R зеленого кольору з написом чорним маркером «Form.Veen, e-07», що перебуває в пластиковій коробці;

79.Лазерний диск білого кольору марки Verbatim CD-R 700MB, 52x, 80min, без написів, що перебуває в пластиковій коробці;

80.Лазерний диск марки Verbatim фіолетового кольору 4xDVD+RW 4.7GB з написом чорним фломастером «Мои документы», що перебуває у пластиковій коробці;

81.Щоденник недатований, синього кольору з фірмовим знаком «BenishGPS»;

82.Фірмові блокноти синього та жовтого кольорів з чорновими записами - рукописним текстом, у кількості 4 штук;

83.Телефон Nokia, IMHI 35667805580321;

84.Жорсткий диск Seagate Backup Hub, s/n% NA8TJ0RW, ємністю 8 Тб;

85.Жорсткий диск Seagate Barracuda 500GB, s/n:Z3T7ZLB5.

86.Папка синього кольору з написом "ТАМОЖНЯ", у якій містяться 24 поліетиленові файли, до яких поміщені аркуші паперу, у першому файлі перший аркуш паперу - копія документу з назвою "Декларація митної вартості" форми ДМВ-2, останній файл у папці аркуш паперу з друкованим та рукописним текстом, перший рядок друкованого тексту: "Державна митна служба України", останній рядок друкованого тексту: "виконавець ОСОБА_9 ";

87.Синя пластикова папка з прозорим спіральним скорозшивачем, яка містить в собі 45 аркушів, на першому аркуші друкований напис «Журнал обліку та руху договорів 2016»;

88.Блокнот сірого кольору формату А5 без написів, без зазначення виробника;

89.Лист переписки з підкріпленою до неї таблицею заробітної плати, всього 5 аок.;

90.Ноутбук чорного кольору марки HP модель dv5-1190ei без зарядного пристрою;

91.Ноутбук марки Apple, сірого кольору мас book Pro, модель А152ЕМС2875 без зарядного пристрою;

92.Ноутбук синього кольору марки Асер модель Aspire 5738z без зарядного пристрою;

93.Ноутбук чорного кольору марки HP Paviliondv6700 без зарядного пристрою.

94.Паперова папка ПриватБанк, в якій міститься 9 договорів загальною кількістю 26 аркушів.;

95.Чорна картонна папка з написом на ній worldelite, в якій міститься 9 договорів ПриватБанку по 3 аркуші кожен з прикріпленими до них чеками, всього 36 аркушів.

96.Червона папка з написом «Конкурси» загальною кількістю 149 аркушів та 1 канцелярський поліетиленовий файл;

97.Компакт-диск сірого кольору марки Verbatim4,7Гб 16х 120мін, що міститься у паперовому конверті, на якому виконано рукописний напис кульковою ручкою синього кольору «Агро 2012 2 часть».

98.Паперова папка чорного кольору з написом ''ворлд еліт», на якій міститься канцелярський «стікер» зеленого кольору з написом «20», що містить в собі три канцелярський поліетиленовий файли з договорами та окремий аркуш паперу, загальна кількість аркушів 23;

99.Паперова папка чорного кольору з написом «ворлд еліт», на якій міститься канцелярський «стікер» зеленого кольору з написом «21», що містить в собі три канцелярських поліетиленових файли з договорами, загальна кількість аркушів 24;

100.Паперова папка чорного кольору з написом «ворлд еліт», на якій міститься канецелярський «стікер» зеленого кольору з написом «22», що містить в собі три канцелярських поліетиленових файли з договорами та окремий аркуш паперу, загальна кількість аркушів 24;

101.Картонна папка синього кольору з написом «Благовіст агентство нерухомості» з документами на 33 аркушах;

102.Біла папка із синьою смугою з написом «BenishGPS www.benishgps.com» з документами на 33 аркушах;

103.Біла папка із синьою смугою з написом «BenishGPSwww.benishgps.comBY» з документами на 31 аркуші;

104.Білий блокнот формату А5 з синьою та блакитною смугами з написом «супутникові системи безпеки та моніторингу» на 6 аркушах;

105.Блакитний записник на ім`я ОСОБА_10 із помітками (текстом) на перших шести аркушах;

106.Паперовий конверт з документами на 13 аркушах;

107.Папка фіолетового кольору з 16 канцелярськими поліетиленовими файлами з документами та документами на 370 аркушах;

108.Біла папка із синьою смугою з написом «BуnishGPSwww.benishgps.comBY з 3 канцелярськими поліетиленовими файлами з документами та документами на 95 аркушах;

109.Біла папка із синьою смугою з написом«BenishGPS Yeroslavskaya www.benishgps.comBY» з документами па 5 аркушах;

110.Зелений зошит формату А 4 на 176 аркушах з помітками (текстом) на 39 перших аркушах та 2 останніх;

111.Канцелярський поліетиленовий файл № 1 з окремими документами на 78 аркушах;

112.Канцелярський поліетиленовий файл № 2 з окремими документами на 108 аркушах;

113.Канцелярський поліетиленовий файл № 3 з окремими документами на 77 аркушах;

114.Канцелярський поліетиленовий файл № 4 з окремими документами на 89 аркушах;

115.Канцелярський поліетиленовий № 5 з окремими документами на 50 аркушах;

116.Канцелярський поліетиленовий файл № 6 з окремими документами на 19 аркушах;

117.Канцелярський поліетиленовий файл № 7 з окремими документами на 86 аркушах;

118.Канцелярський поліетиленовий файл № 8 з окремими документами на 34 аркушах;

119.Канцелярський поліетиленовий файл № 9 з окремими документами па 97 аркушах;

120.Канцелярський поліетиленовий файл № 10 з окремими документами на 106 аркушах;

121.Канцелярський поліетиленовий файл № 11 з окремими документами на 79 аркушах;

122.Канцелярський поліетиленовий файл № 12 з окремими документами на 76 аркушах;

123.Канцелярський поліетиленовий файл № 13 з окремими документами на 57 аркушах;

124.Канцелярський поліетиленовий файл № 14 з окремими документами на 84 аркушах;

125.Канцелярський поліетиленовий файл № 15 з окремими документами на 53 аркушах;

126.Канцелярський поліетиленовий файл № 16 з окремими документами па 85 аркушах;

127.Канцелярський поліетиленовий файл № 17 з окремими документами на 49 аркушах;

128.Канцелярський поліетиленовий файл № 18 з окремими документами на 81 аркуші;

129.Канцелярський поліетиленовий файл № 19 з окремими документами на 42 аркушах;

130.Канцелярський поліетиленовий файл № 20 з окремими документами на 37 аркушах;

131.Канцелярський поліетиленовий файл № 21 з окремими документами на 71 аркуші.

132.Два флеш-накопичувача чорного кольору марки SanDisk, об`ємом по 4Gb;

133.Три флеш-накопичувача сірого кольору марки TOSHIBAоб`ємом по 4 Gb;

134.Флеш-накопичувач чорного кольору марки Toshiba, об`ємом 32 Gb;

135.Флеш-накопичувач зеленого кольору марки GuardantStealthll;

136.Два флеш-накопичувача білого кольору марки GATSO;

137.Флеш-накопичувач золотистого кольору марки ZLATOBANK;

138.Флеш-накопичувач у дерев`яному корпусі марки ELECTRIC MARATHON;

139.Флеш-накопичувач сріблястого кольору марки TakeMS;

140.Флеш-накопичувач сірого кольору марки Mobotix;

141.Мітка для телефону білого кольору марки NUTЗМ;

142.Три флеш-накопичувачі чорного кольору марки 3MElectronic Monitoring;

143.Флеш-накопичувач сріблястого та червоного кольорів марки Transcend;

144.Флеш-накопичувач SD сірого кольору марки Kingston, об`ємом 256 MB;

145.Флеш-накопичувач microSD чорного кольору марки Transcend;

146.Флеш-накопичувач microSD Adaptеr чорного кольору, марки Transcend та microSD НС, марки Transcend об`ємом 4 Gb, що поміщені до пластикової коробки;

147.Флеш-накопичувач microSD Adapter чорного кольору, марки SanDisk та microSD, марки SanDisk об`ємом 2 Gb, що поміщені до пластикової коробки;

148.Флеш-накопичувач microSDAdapter чорного кольору, марки Samsung та microSD, марки SanDisk об`ємом 2 Gb, що поміщені до пластикової коробки;

149.Флеш-накопичувач чорного кольору Transcend, об`ємом 32 Gb;

150.Флеш-накопичувач чорного кольору Transcend, об`ємом 32 Gb;

151.Флеш-накопичувач марки Goodman, що міститься в шкіряній обкладинці коричневого кольору;

152.Флеш-накопичувач білого кольору, виконаний у формі пластикової картки, з написом на ній STARCOM;

153.Два флеш-накопичувачі, виконані у формі пластикових карток, з написом на них AudemarsPiguet;

154.Мобільний телефон сірого кольору НОМЕР_3 , ІМЕІ 2: НОМЕР_4 , ІМЕІ 3: НОМЕР_5 , зі трьох сім-картками: Life, Билайн та сім-карткою виробництва країни Ізраїль;

155.Мобільний телефон сірого кольору марки Fly, модель TS105, ІМЕІ 1: НОМЕР_6 , ІМЕІ 2: НОМЕР_7 , ІМЕІ 3: НОМЕР_8 , з двома сім-картками: Водафон, та сім-карткою з написом ManchesterUnited;

156.Мобільний телефон сірого кольору марки Fly, модель TS91, ІМЕІ 1: НОМЕР_9 . ІМЕІ 2: НОМЕР_10 , ІМЕІ 3: НОМЕР_11 , без встановлених в нього сім-карт;

157.Мобільний телефон чорного кольору марки Nokia, модель 105, ІМЕІ: НОМЕР_12 , з сім-карткою оператора МТС;

158.Мобільний телефон сріблистого кольору марки Nokia, модель 8810, ІМЕІ: НОМЕР_13 , без встановленої в нього сім-карти;

159.Мобільний телефон чорного кольору марки Nokia, модель 8800, ІМЕІ: НОМЕР_14 , без встановленої в нього сім-карти;

160.Мобільний телефон білого кольору марки Samsung, модель GT-Е1200М, ІМЕІ: НОМЕР_15 , з сім-карткою оператора МТС;

161.Мобільний телефон чорного кольору марки Samsung, модель GT-Е10801, ІМЕІ: НОМЕР_16 , з сім-карткою оператора Life;

162.Мобільний телефон сірого кольору марки Philips, модель Xenlum X2300, ІМЕІ 1: НОМЕР_17 , ІМЕІ 2: НОМЕР_18 , без встановлених в нього сім-карт;

163.Мобільний телефон чорного кольору марки BlackBerry, модель 9700, ІМЕІ: НОМЕР_19 , з сім-карткою оператора МТС;

164.Мобільний телефон сірого кольору марки Іphone 5S, модель Л 1530, ІМЕІ: НОМЕР_20 , в пластиковому чохлі;

165.Мобільний телефон сірого кольору марки Іphone модель А1549, ІМЕІ: НОМЕР_21 , передня панель сірого кольору в пластиковому чохлі;

166.Мобільний телефон білого кольору марки Iphone 6, модель А1549, ІМЕІ: НОМЕР_22 , передня панель білого кольору, в пластиковому чохлі;

167.Дві банківські пластикові картки Приват Банку, GoldCard, на ім`я GuyBenish;

168.Дві банківські пластикові картки Приват Банку, Platinum, на ім`я ОСОБА_11 ;

169.Банківська пластикова картка золотистого кольору Приват Банку па ім`я GuyBenish;

170.Золота банківська пластикова карта для виплат Приват Банку;

171.Жорсткий диск системного блоку персонального комп`ютера марки Seagate, SN:Z1M1JJVA;

172.Шкіряна обкладинка коричневого кольору у якій міститься 7 пластикових карток;

173.Таблиця "Проекты BenishGPS" на 2 арк.;

174.Переписка через електронну пошту на 4 арк.;

175.Таблиця ''Необходимые доработки нашей программы мониторинга ВеМ2М" на 4 арк.;

176.Лист формату А4 на якому містяться позиції (текст) "платежи по договору", "обнал 87,4%", "текущее состояние счета" на 1 арк.

177.Сім-картки з наступними номерами на них НОМЕР_23 , НОМЕР_24 , НОМЕР_25 , НОМЕР_26 . 5 карток оператора Київстар (у яких обрізаний помер);

178.Папка червоного кольору із написом "Большие проэкты в работе 97" із 30 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 187 арк.;

179.Папка червоного кольору із написом "Срочно" із 5 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 35 арк.;

180.Папка сірого кольору із написом на івриті із 38 прозорими поліетиленовими файлами із документами;

181.Папка синього кольору із написом "4" із 1 прозорим поліетиленовим файлом із документами, та окремо документами на 237 арк.;

182.Папка червоного кольору із написом "2" із 5 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 255 арк.;

183.Папка червоного кольору із написом "200" із 1 прозорим поліетиленовим файлом із документами, та окремо документами на 226 арк.;

184.Паперова папка білого кольору із документами на 65 арк.;

185.Прозорий поліетиленовий файл із документами на 19 арк.;

186.Прозорий поліетиленовий файл із документами на 15 арк.;

187.Прозорий поліетиленовий файл із документами на 91 арк.;

188.Документи, скріплені біндером на 48 арк.;

189.Документи, скріплені біндером на 20 арк.;

190.Папка "Рішення для управління інфраструктурою Львівської області 2015" із документами на 42 арк.;

191.Папка "Автоматизированная Система Диспетчерского Управления (АСДУ) для пассажирского наземного транспорта г. Запорожье" із документами на 20арк.;

192.Папка червоного кольору із написом №8 із 7 прозорими поліетиленовими файлами із документами та окремо документами на 37 арк.

193.Папка червоного кольору із написом №8 (фото автомобіля ролс-ройса) із одним прозорим файлом із документами та окремо документи на 321 арк.

194.Папка чорного кольору із написом Benish investmens and trading limited з документами у файлах загалом на 99 арк.

195.Компакт-диск Verbatim DVD+RW із написом ВеМ2М;

196.Прозорий файл із документами на 13 арк.;

197.Папка синього кольору без написів із документами на 269 арк.;

198.Папка синього кольору із написом «14»із документами на 121арк.;

199.Папка червоного кольору із написом "ЕЗЛ 06/2016 1" із документами на 282 арк.;

200.Папка фіолетового кольору із написом "Киев Краснодонская 61 та ін." із 43 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами па 21 арк.

201.Папка сірого кольору із написом «Audi A8 та ін» із 99 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 6 арк.;

202.Папка зеленого кольору із написом «11» з документами на 475 арк.;

203.Папка червоного кольору із написом "2" із 2 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 244 арк.;

204.Папка червоного кольору із написом "10" із документами на 342 арк.

205.Папка червоного кольору із написом «4» із 1 прозорим поліетиленовим файлом із документами, та окремо документами на 345 арк.;

206.Папка червоного кольору із написом "9" із документами на 204 арк.;

207.Папка червоного кольору із написом "7" із 1 прозорим поліетиленовим файлом із документами, та окремо документами на 58 арк.;

208.Панка зеленого кольору із написом "Tellonica" із документами на 50 арк.;

209.Папка сірого кольору із написом "Volkswagen Pointer" із 38 прозорими поліетиленовими файлами із документами:

210.Папка червоного кольору із написом "3" із 2 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 63 арк.;

211.Папка червоного кольору із написом "6" із документами на 411 арк.;

212.Папка червоного кольору із написом "1" із документами на 341 арк.

213.Папка червоного кольору із написом "5" із 3 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 213 арк.;

214.Папка червоного кольору із написом "18" із 2 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 168 арк.

215.Папка синього кольору без написів із документами на 210арк.;

216.Папка фіолетового кольору із написом "12" із документами на 230арк.;

217.Папка червоного кольору без написів із документами на 102 арк.;

218.Папка фіолетового кольору із написом "Разные документы + информация 4" із 17 прозорими поліетиленовими файлами із документами, та окремо документами на 103 арк.;

219.Прозорий поліетиленовий файл із документами на 153 арк.;

220.Паперова папка жовтого кольору із документами на 107 арк.;

221.Документи, скріплені біндером, на івриті у кількості 49 арк.;

222.Документи, скріплені біндером, у кількості 68арк.:

223.Документи у прозорій папці на 37 арк.;

224.Документи у прозорій папці із 4 поліетиленовими файлами та документами на 2 арк.;

225.Чорна поліетиленова папка із 20 прозорими поліетиленовими файлами із документами;

226.Документи скріплені біндером на 109 арк.;

227.Папка фіолетового кольору із написом "Договора разные" із документами на 495 арк.;

228.Паперова папка чорного кольору із документами на 136 арк.;

229.Поліетиленова папка синього кольору із документами на 269 арк.;

230.Папка фіолетового кольору із написом "Прайс-листы 14» із 2 прозорими файлами із документами та окремо документами на 291 арк. та поштовий конверт Стадіон Спартак;

231.Папка фіолетового кольору із написом "6"із 2 прозорими файлами із документами, та окремо документами на 484 арк. та поштовий конверт Стадіон Спартак;

232.Канцелярський швидкозшивач світло-синього кольору з написом "2000 шт. Проэкт акты УЗ" з документацією;

233.канцелярський швидкозшивач зеленого кольору без написів здокументацією;

234.канцелярський швидкозшивач світло синього кольору з написом"УТГ акты технические"

235.канцелярський швидкозшивач синього кольору з написом "Бориспольськая таможня (Борисполь, грузовой терминал, каб.305, тел.490-47-42) з документацією;

236.канцелярський швидкозшивач синього кольору з написом "Метрополитен" з документацією;

237.канцелярський швидкозшивач комбінованого чорного, білого та червоного кольору без напису з документацією;

238.канцелярський швидкозшивач рожевого кольору на якому міститься напис "Thinkingand movingisinfinite" з документацією;

239.канцелярський швидкозшивач жовтого кольору з написом "Дефектоскопия/УЦМКР" з документацією;

240.канцелярський швидкозшивач оранжевого кольору з написом "УТГ Письма" з документацією;

241.канцелярський швидкозшивач з комбінованого сірого, білого та жовтого кольору з написом "УТГ акты" з документацією;

242.канцелярський швидкозшивач сірого кольору з написом "ТЕНДЕР 2017" з документацією;

243.канцелярський швидкозшивач жовтого кольору з написом "Организационые документы GPS тендер" з документацією;

244.канцелярський швидкозшивач комбінованого чорного та прозорого кольору із заводським маркуванням червоного кольору з документацією;

245.канцелярський швидкозшивач синього кольору з написом "ГАИ МВД" з документацією;

246.канцелярський швидкозшивач білого кольору з написом "Укрпочта (акты)" з документацією;

247.канцелярський швидкозшивач синього кольору з написом "Укрпочта (ремонты)" з документацією;

248.канцелярський швидкозшивач блакитного кольору з написом "Укрпочта" з документацією;

249.канцелярський швидкозшивач блакитного кольору з написом "ДФС" з документацією;

250.канцелярський швидкозшивач жовтого кольору з написом "Укрпочта" з документацією,

251.канцелярський швидкозшивач блакитного кольору з написом "Тендера" з документацією;

252.канцелярський швидкозшивач фіолетового кольору з написом "Укрпочта ТЗ" з документацією;

253.канцелярський швидкозшивач рожевого кольору на якому міститься напис "Thinking and moving is infinite" та наклейкою жовтого кольору на якому міститься напис "Ком. предлож." з документацією;

254.цифровий носій інформації - флеш-накопичувач чорного кольору з написом червоного кольору "San Disk" Cruser Glide 8 GB.

255.штамп з відбитком наступного змісту "БенішДжі Пі Ес -Узгоджено-департамент проектів";

256.записник темно-синього кольору із заводським маркуванням "BENISH GPS" частково заповненого рукописними записами;

257.канцелярський швидкозшивач жовтого кольору без написів з документацією;

258.канцелярський швидкозшивач сірого кольору з написом "УТГ Финанс. Акты" з документацією;

259.канцелярський швидкозшивач голубого кольору з рукописним написом "Листи" з документацією;

260.канцелярський швидкозшивач білого кольору без написів з документацією;

261.канцелярський швидкозшивач синього кольору без написів на лицьовій стороні, однак із зазначенням виробника "Delta" із документацією;

262.канцелярський швидкозшивач чорного кольору з рукописним написом "Держводагенство" з документацією;

263.записник білого кольору з візерунком синього та блакитного кольору з написом "Супутникові системи безпеки та моніторингу" частково заповнений рукописними записами;

264.канцелярський швидкозшивач чорного кольору з рукописним написом "Укрпочта" з документацією;

265.записник темно-синього кольору із заводським маркуванням "BENISHGPS" частково заповненого рукописними записами;

266.канцелярський швидкозшивач синього кольору з написом "Укравтодор" з документацією;

267.канцелярський швидкозшивач з написом "Регистрация Торговой марки" з документацією;

268.канцелярський швидкозшивач синього кольору без написів на лицьовій стороні, однак із зазначенням виробника "Delta" із документацією;

269.канцелярський швидкозшивач синього кольору без написів на лицьовій стороні, однак із зазначенням виробника "Esselte" із документацією;

270.записник темно-синього кольору з написом "Щоденник" частково заповнений рукописними записами;

271.записник блакитного кольору із написом "2010 3 думкою про Вас Київстар" частково заповнений рукописними записами;

272.пластиковий кейс чорного кольору на якому міститься напис "AXON" в середині якого перебуває технічне обладнання;

273.канцелярський файл зі сканкопією договору про партнерство і співробітництво від 01.10.2015 на 5 арк.;

274.пакет документів під назвою: Додаток 1. Технічне завдання на виконання робіт з технічного переоснащення підприємства, систем диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів та оплати проїзду, КП "Луцьке підприємство електротранспорту" на 52 арк.;

275.пластиковий перепліт з написом на лицьовій сторінці "Єдина система моніторингу транспорту" на 12 арк.;

276.жорсткий диск, Serial number: 6SL4KE34;

277.жорсткий диск. Serial number: 6SL8ML5V;

278.жорсткий диск, Serialnumber: 6SL19DC8;

279.копія протоколу робочої зустрічі представників ДФС та ТОВ "Беніш Джі Пі Ес" від 18.07.2016 на 4 арк.;

280.копію листа ДФС України від 02.08.2016 на 1 арк.;

281.дві паперові папки білого кольору з написом "Супутникові системи безпеки та моніторингу" з документами;

282.акт приймання-передачі двох комплектів супутникової навігації на 1 арк.;

283.Лист ДУ "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" щодо повідомлення про акцепт на 3 арк.;

284.Лист ТОВ "Аско-інформаційні технології" на 1 арк.;

285.паперова папка біло-синього кольору з написом "Супутникові системи безпеки та моніторингу" з документами на 60 арк;

286.Канцелярський поліетиленовий файл, в якому містяться документи щодо листування з Державною фіскальною службою України па 32 арк.:

287.акт приймання-передачі документів від 01.08.2016 на 1 арк.;

288.Лист Міністерства доходів і зборів України від 26.06.2014 на 1 арк.;

289.накладна на переміщення № 67 від 27.04.2016 на 1 арк.;

290.накладна на переміщення № 100 від 30.05.2016 на 1 арк.;

291.пластикова папка рожевого кольору з копіями документів на 61 арк.;

292.папка з пластиковим переплетом з написом на лицьовій сторінці "Інформаційна довідка стосовно діяльності Мінрегіону" на 46 арк.;

293.зміни до тендерної документації на закупівлю за предметом: Рентгенологічне та радіологічне обладнання немедичного призначення на 40 арк.;

294.канцелярський швидкозшивач синього кольору без написів із документацією;

295.лист Асоціації Міжнародних автомобільних перевізників України на 3 арк.;

296.висновок державної санітарно-епідеміологічного служби від 10.07.2012 на 2 арк.;

297.свідоцтво № 46405 про реєстрацію авторського права на твір на 1 арк.;

298.сертифікат відповідності з додатком на 2 арк.;

299.проект листа Президенту України на 3 арк.;

300.лист ДФС України від 02.08.2016 на 1 арк.;

301.файл в середині якого знаходиться довідка про відсутність заборгованості з податків від 07.07.2017 на 1 арк.;

302.паперова коробка зеленого кольору з написом "MultiСору"в середині якої перебуває файл з копією договору поставки №145/УВГ/12 від 09.1 1.2012з додатками па 7 арк.

303.канцелярський швидкозшивач жовтого кольору без написів із документацією;

304.канцелярський швидкозшивач сірого кольору без написів із документацією;

305.лист ДФС України у м. Києві від 06.06.2016 на 1 арк.;

306.ноутбук марки "НР"серійний CND6477Z44 із зарядним пристроєм;

307.ноутбук марки "НР"серійний CND6477YH1 із зарядним пристроєм;

308.ноутбук марки "НР"серійний 5CD249JL3.

309.Ноутбук марки HP, моделі PaviJiondvS, чорного кольору;

310.Папка білого кольору, з написом «Организационные документы Тендер Бениш», яка містить 61 файл із документами;

311.Папка синього кольору з написом «МВД Нацполиция», яка містить 15 файлів із документами у невизначеному обсязі;

312.Канцелярський поліетиленовий файл з документами у кількості 9 шт.;

313.Блокноти: Блакитного кольору, формату А5, у кількості 2 шт., синього кольору у кількості 4 піт.. Чорного кольору )' кількості 1 шт..Синього кольору формату В6 у кількості 4 шт.;

314.Колія документа «Висновок №25/02-2016 науково-правової експертизи щодо можливості здійснювати державну закупівлю по переговорній процедурі», що складається із 16 аркушів;

315.Копія документа «Договор о сотрудничестве №101/ст/14», що складається із 40 аркушів;

316.Копія документ «Експертний висновок», що складається із 1 документа;

317.Папка чорного кольору бренду Economix без напису, яка містить 6 файлів із документами у невизначеному обсязі, а також окремо 114 аркуші документів;

318.Презентація «Інноваційні рішення від Benish GPS для підвищення якості надання послуг і розширення сервісів в транспортній і ЖКГ сферах», яка містить 20 аркушів;

319.Канцелярські поліетиленові файли із документами у невизначеному обсязі в кількості 11 штук;

320.Презентація «Система підтримки управління силами та засобами МВС України»;

321.Окремі аркуші паперу-документи у кількості 167 аркушів;

322.Папка чорного кольору без мазни, в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли із документами у кількості 6 штук;

323.Брошури в пластикові й обложні у кількості 8 штук;

324.Папка біло-червоного кольору без назви, в середині якої знаходяться документи на 24 аркушах;

325.Папка біло-зеленого кольору із назвою «СистемыGPSмониторинга Диспетчеризация транспорта», в середині якої знаходяться документи на 24 аркушах;

326.Канцелярський поліетиленовий файл із документами па 8 аркушах;

327.Канцелярський поліетиленовий файл, в середині якого знаходиться 31 повідомлення про вручення поштового відправлення та документи на 51 аркуші;

328.Канцелярський поліетиленовий файл, в середині якого знаходиться технічний акт до договору від 02.04.2008 на 1 аркуші, акт здачі-приймання до дослідної експлуатації на 4 аркушах, програма випробувань на 8 аркушах, протокол випробувань на 4 аркушах, відомість експлуатаційних документів на 2 аркушах, диски №1/2-2/2 у кількості 2 штук з назвою «Автоматизована система диспетчерського управління пасажирським транспортом AСДУ2-тролейбус;

329.Канцелярський поліетиленовий файл з документами на 77 аркушах;

330.Канцелярський поліетиленовий файл з документами на 106 аркушах;

331.Канцелярський поліетиленовий файл, в середині якого знаходиться інструкція на продукт «Система геоінформаційного контролю, моніторингу та управління транспортниими засобами і персоналом ВеМ2М», лист про надання копії сертифікату УкрСЕПРО, інструкція користування сервером, інформаційний лист, свідоцтво про реєстрацію авторського права на 2 аркушах, рішення про реєстрацію авторського права на твір на 2 аркушах, свідоцтво па знак для товарів і послуг на 1 аркуші;

332.Брошури у пластиковій обкладинці у кількості 7 штук;

333.2 (два) диски із прикладним програмним забезпеченням автоматизованої системи контролю і управління транзитним вантажем Державної Митної служби України.

334.Диски у кількості 6 штук із назвами: «Прикладне програмне забезпечення обміну данимиGPRS», «АРМ диспетчера транспортного підприємства», «АРМ ведення табелю робочого часу водіїв в умовах роботи системи», «АРМ ведення місячного та добового наряду роботи водіїв», «Прикладне програмне забезпечення корпоративного серверe», «АСДУ-автобуc-1, автобус-2, тролейбус 2. программа»/

335.Канцелярський поліетиленовий файл із дисками у кількості 7 штук: «Створення та впровадження програмних підсистем системи АСДУ згідно технічних вимог, що являється невід`ємною частиною цього договору (додаток1)», «Бази данных по отраслям 2006»,«ПартнериGPS», «Створення та впровадження програмних підсистем системи АСДУ згідно технічних вимог» диск 1/11/2«Автоматизована система дистанційного управління (АСДУ)» диск 1/1 у кількості 2 штук;

336.Ноутбук «HP» моделі «ProBooK 4540s» в корпусі сірого кольору із зарядним пристроєм до нього;

337.Документація для проведення закупівлі через систему електронних закупівель;

338.Тендерна документація по предмету закупівлі «Ремонтування та технічне обслуговування електронного й стичного устаткування (Послуги з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів (Ремонт навігаційного обладнання автомобільної та буді вольно-дорожньої техніки)»;

339.Тендерна документація по предмет закупівлі «Послуги з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів (Ремонт навігаційною обладнаним) ПАТ «УКРГЛЗПРОМБУД» від 28.02.2017;

340.Форма пропозиції ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» на 39 аркушах;

341.Паперовий конверт з назвою «УЗ ел. торги», в середині якого знаходяться файли з документами у кількості 16 штук та бумажний конверт з назвою «УЗ ел. торги» із договорами у кількості 4 штук:

342.Паперовий папка з назвою «Карьеры» з документами;

343.Жорсткий диск «Transcened» SN:D62816 в корпусі зеленого кольору із USBкабелем до нього;

344.Цифровий посій інформації флеш-накопичувач «Transcened» ємкістю 8 GB чорного кольору;

345.Цифровий носій інформації -флеш-накопичувач «SanDisk» ємкістю 8 GB біло-блакитного кольору;

346.Мобільний телефон «Самсунг Дуос» в корпусі чорного кольору без сім-карти моделі GTC6712, ІМЕІ1: НОМЕР_27 , ІМЕІ2: НОМЕР_28 ;

347.Ноутбук «НP» моделі «РгоВоок 4540s», serial: 2CH24020JT в корпусі сірого кольору із зарядним пристроєм до нього;

348.Технічне завдання на розробку АСДУ «Автоматизована система диспетчерського управління рухом міським наземним пасажирським транспортом (автобусні маршрути загального призначення м. Києва» від 19.09.2006 р. на 26 аркушах;

349.Договір № 1603001252 про закупівлю послуг від 31.03.2016 та документи до нього на 70 аркушах;

350.Файл із документами на 89 аркушах;

351.Паперовий папка з назвою «УТГ 1,2,5,6 АМКУ» з документами в середині;

352.Папка чорного кольору у вигляді кейсу, в середині якої знаходяться файли з документами у кількості 3 1 штуки та документами на 15 аркушах.

353.Зелена папка без напису, яка містить 37 файлів з документами.

354.Папка синього кольору з написом «Екоінспекція», яка містить 58 файлів з документами.

355.Рожева папка з написом «Экология», яка містить 7 файлів з документами, а також 3 окремими аркушами.

356.Жовта пластикова папка - холдер, яка містить 41 аркуш.

357.Копія документу на пластиковій пружині «Документація конкурсних торгів» . який містить 43 аркуші також додатково 3 документи на 16 аркушах, 6 документів та 6 аркушів відповідно.

358.Копія документу «Технічні вимоги до систем GPS - моніторингу транспортних засобів Збройних Сил України» у кількості 61 аркуша.

359.Сіра папка бренду Economiх без напису, яка містить 308 аркушів, та 21 файл з документами;

360.фотокопія договору купівлі продажу від 14.06.2007 на 2 арк.;

361.статут ПП Лісодеревопромустаткування" від 16.04.2009 на 9 арк.;

362.статут ПП Лісодеревопромустаткування" від 05.1 1 .2007 на 9 арк.;

363.статут ПП Лісодеревопромустаткування" від 30.10.2007 на 9 арк.;

364.фотокопія протоколу №3 зборів власників ПП Лісодеревопромустаткування" на 1 арк.;

365.копія свідоцтв № 100001277 па 1 арк.;

366.копія свідоцтва про держану реєстрацію ПП Лісодеревопромустаткування" на 1 арк.;

367.реєстраційні документи ПП Лісодеревопромустаткування" на 9 арк.;

368.боргові документи ПП "Лісодеревопромустаткування" на 11 арк.;

369.договір оренди земельних ділянок № 364080 на 5 арк.;

370.копія договору оренди землі від 28.12.2012 па 14 арк.;

371.витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 6 арк.;

372.технічні плани;

373.довіреність від 16.09.2016 на 1 арк.;

374.довіреність від 25.07.2016 па 1 арк.;

375.копії державних актів на землю на 13 арк.;

376.ухвала суду на 2 арк.;

377.свідоцтво про держреєстрацію юридичної особи № 807602 на 1 арк.;

378.документи до прокуратури на 2 арк.;

379.копія протоколів зборів учасників ПП "Терра" на 4 арк.;

380.документи щодо діяльності ГПІ «Терра» на 29 арк.;

381.статути ПП "Терра" на 59 арк.;

382.протоколи зборів засновників та учасників ГІГІ "Терра" на 5 арк.;

383.дозвільно-реєстраційні документи ПП "Терра" на 8 арк.;

384.свідоцтво про право власності № 509577 на 2 арк.;

385.договір оренди земельної ділянки № 199535 на 6 арк.;

386.статут ТОВ "Житомирська міська профполіклініка" на 11 арк.;

387.договори купівлі-продажу частини у статутному капіталі від 27.02.2009 з додатками на 4 арк.;

388.фотокопії заяв про виключення зі складу товариства на 20 арк.;

389.довіреності від 27.02.2009 на 4 арк.;

390.витяги з ЄДРГЮУ на 4 арк.;

391.договір безвідсоткової позики № 29/09/14 па 4 арк.;

392.установчо-реєстраційні документи ТОВ «Торговий дім «Укртекст» в 1 т;

393.реєстраційні документи "Беніш груп лімітид" в 1 томі;

394.ВМД № 1041 11601 на 3 арк.;

395.банківський ключ з документами до нього в 1 томі;

396.договір купівлі-продажу земельної ділянки № 795922 на 3 арк.;

397.довіреність № 180853 на 3 арк.;

398.банківська виписка на 2 арк.;

399.розписка від 12.04.2014 на 1 арк.;

400.копія претензії № 2-6/3322 з додатками на 9 арк.;

401.4 мобільні телефони, а саме: 2 Samsung та 2 Nokia

402.банківська картка "Террабанк" № НОМЕР_29 та "ПриватБанк" № НОМЕР_30 ;

403.документи на 5 аркушів, щодо вартості об`єктів;

404.Ноутбук марки Lenovo (model 80QQLenovoideapad 100-15IBD S/N PFOCM400) із зарядним пристроєм до нього;

405.Ноутбук марки Lenovo (model 80MJLenovoideapad 100-15IBD S/N MP114039) із зарядним пристроєм до нього;

406.Ноутбук марки Lenovo (model 80QQLenovoideapad 100-15IBD S/N PFOKJPRK) із зарядним пристроєм до нього;

407.Канцелярський поліетиленовий файл із документами на 13 арк.;

408.Флеш-накопичувач червоного кольору DT101 G2 8GB;

409.Флеш-пакопичувач білого кольору Transcend 16 GB;

410.Мобільний телефон чорного кольору Apple Iphone model A1387 із сім-карткою Київстар;

411.Мобільний телефон чорного кольору Nokia Model KM-1134 ІМЕІ НОМЕР_31 без сім-картки із зарядним пристроєм до нього;

412.Папка блакитного кольору па якій міститься заводська етикетка з надписом: « Exclusive», в якій міститься 52 файли з документами;

413.Папка блакитного кольору, на якій міститься заводська етикетка з надписом: « Inclusive» - в якій міститься 31 файл з документами;

414.ноутбук «HP» моделі «ProBook4730s» серії 00339485104624 в корпусі сірого кольору;

415.Мобільний телефон марки NokiaVerizon із наклейкою та написомна ній: НОМЕР_32 ;

416.Мобільний телефон марки NokiaVerizon із наклейкою та написомна ній: НОМЕР_33 .

417.Компакт-диск білого кольору без написів па ньому у конверті;

418.Папка чорного кольору з назвою «Договора 2016», в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості 24 штук;

419.Папка фіолетового кольору з назвою «Приход июль 2017г.» в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості 1 штуки та документи на 83 аркушах;

420.Папка синього кольору з назвою «Дозволи та сертифікати», в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості 27 штук;

421.Папка синього кольору з назвою «ООО «Перевозчики Харьков», в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості 30 штук та документи па 2 аркушах;

422.Чекові книжки на отримання готівки у кількості 4 штук за номерами: ЯЯ 1856176 до ЯЯ1 856200; ЯЯ 1858451 до ЯЯ 1858475; ЯЯ 1842676 до ЯЯ 1842700; ЯЯ 322876 до ЯЯ 3222900;

423.Флеш-накопичувач в металевому корпусі;

424.Ноутбук «Dell» моделі 5537-5645, Inspirion 5537 в корпусі сірого кольору:

425.Ноутбук «HP» моделі «ProBook4730s» в корпусі сірого кольору з номером 00039435978661;

426.Панка зеленого кольору без назви, в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості 7 штук та документи па 17 аркушах;

427.Папка зеленого кольору із застібкою без назви, в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами в кількості З штук;

428.Кортонна папка чорного кольору без назви, в середині якої знаходяться канцелярські поліетиленові файли з документами у кількості 4 штук;

429.Журнал №1 учета и выдачи печати предприятия;

430.Штамп із відтиском підпису особи;

431.Канцелярський файл в середині якого міститься прості векселі серії АА 2060903, АА 2060901, АА 2060902, АА 2060904, АА 2060905, АА 2060906, АА 2060907, АА 2060908, АА 2060909, АА 2060910, АА 2060911, АА 2060912, АА 2060913, АА 2060144, АА 2060145, АА 2060146, АА 2060147, АА 2060148, АА 2060149, АА 2060150, фотокопія простого векселя серії АА 2060901 в 2 екземплярах, фотокопія простого векселя серії АА 2060902, фотокопія простого векселя серії АА 2060903;

432.Канцелярський файл всередині якого міститься чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від 043751 до 043775 по рахунку № НОМЕР_34 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від 4082976 до 4083000 по рахунку № НОМЕР_35 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від НОМЕР_36 до 3439675 по рахунку № НОМЕР_35 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від НОМЕР_37 до 0390050 по рахунку № НОМЕР_35 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від НОМЕР_38 до 0682700 но рахунку № НОМЕР_35 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від НОМЕР_39 до 4186775 по рахунку № НОМЕР_35 в Укрексімбанк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЯЯ0568026 до ЯЯ0568050 по рахунку № НОМЕР_40 в Альфа-Банк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЯЯ0577901 до ЯЯ0577925 по рахунку № НОМЕР_40 в Альфа-Банк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЯЯ0583851 до ЯЯ0583875 по рахунку № НОМЕР_40 в Альфа-Банк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від ЯЯ1111101 до ЯЯ1111125 по рахунку № НОМЕР_40 в Альфа-Банк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від НОМЕР_41 до ЯЯ1 132950 по рахунку № НОМЕР_42 в Альфа-Банк, чекова книжка на 25 чеків для отримання готівки за №№ від А35182976 до А351830000 по рахунку № НОМЕР_40 в Альфа-Банк.

433.Ноутбук TOSHIBA серійний номер № НОМЕР_43 ;

434.Ноутбук ASUS №B2MOAS258883081;

435.Ноутбук LENOVO L3 D0515;

436.Ноутбук HP s/n НОМЕР_44 ;

437.Ноутбук TOSHIBA №78263559 W;

438.Ноутбук HP CNF8383Z12;

439.Ноутбук LENOVO L3 D0520;

440.Ноутбук HP s/n CNU21129D0;

441.Ноутбук LENOVO CB 07457832;

442.Телефон NOKIA 105 IMEI НОМЕР_45 ;

443.Телефон NOKIA 1280 IMEI НОМЕР_46 ;

444.Телефон NOKIA 1280 IMEI НОМЕР_47 ;

445.Телефон SAMSUNG GT S7390 IMEI НОМЕР_48 ;

446.Телефон TERRA ІМЕІ НОМЕР_49 ;

447.Телефон SONY ERICSON № НОМЕР_50 ;

448.Блокнот в обкладинці синього кольору з рукописним записом;

449.Жорсткий диск Seagate ємністю 320 Gb;

450.Картка Micro SD 0945091000873 ємністю 2 Gb;

451.CD RW диск Verbatim фіолетового кольору ємністю 700 мб;

452.Технічне завдання на розробку технічного забезпечення на 32 арк.;

453.Зовнішній накопичувач чорно чорно жовтого кольору ADATA 1C2420397212 ємністю 500 GB.;

454.Флеш накопичувач сіро синього кольору;

455.Блокнот в обкладинці синього кольору із чорновими записами;

456.Копія Договору №05/192 від 01.07.2009 року на 4 арк.;

457.Акт приймання передавання матеріальних цінностей від 11.05.2016 року на 1 арк.;

458.Телефон FLY ІМЕІ 2/ НОМЕР_51 ;

459.Жорсткий диск Seagate s/n 6VDA3NFX ємністю 320 Gb;

460.Зовнішній накопичувач CHIFTEC;

461.Лазерний диск DIGITAL X s/n 0206031010922966;

462.Картка micro SD №1117CR5554F ємністю 2 Gb;

463.Картка micro SD s/n 1136PV1387L ємністю 2 Gb;

464.Sim картки мобільних операторів у кількості 20 шт. ;

465.Блокнот в обкладинці синього кольору із логотипом організації ;

466.Блокнот рожевого кольору із чорновими записами;

467.Блокнот в обкладинці синього кольору із логотипом компанії;

468.Блокнот сірого кольору із чорновими записами;

469.Моноблок Apple s/n CO2LF7K5F8J4;

470.Ноутбук ASUS s/n B2N0AS02315106A;

471.Жорсткий диск WD s/n WCC2ED153783 ємністю 500 GB;

472.Жорсткий диск HITACHI s/n HH1P947A;

473.Телефон SAMSUNG GT-C 6712 IMEI 357344/04/85781;

474.Жорсткий диск WD s/n WCC1S45344362 ємністю 1 Tb;

475.Жорсткий диск Seagate s/n 3JV4JADP ємністю 80 Gb;

476.Жорсткий диск Seagate s/n 6VPPK7VPS;

477.Жорсткий диск Seagate s/n 6VPK7XBK;

478.Телефон SONY ERICSON s/n CB51123WYS;

479.16 оптичних дисків у пластиковому боксі;

480.Флеш накопичувач чорного кольору;

481.Диск CD RW TDK білого кольору ємністю 700 mb.;

482.Жорсткий диск Seagate s/n Z3T8NFZB ємністю 500 Gb;

483.Жорсткий диск Seagate s/n W4Y11385 ємністю 1 Tb;

484.Жорсткий диск WD s/n WCC1S4308272 ємністю 1 Tb;

485.Жорсткий диск Seagate s/n 6VPK7YEN ємністю 1 Tb;

486.Жорсткий диск WD s/n WCAPTO373151 ємністю 700 Gb;

487.Жорсткий диск TOSHIBA s/n X6ROXX5NSWK7;

488.SSD накопичувач TEAM GROUP s/n AA1716331505 ємністю 240 Gb;

489.Жорсткий диск Seagate s/n Z2ANKHXE ємністю 500 Gb;

490.SSD накопичувач s/n 16001644-01-0276S ємністю 120 Gb;

491.Жорсткий диск TOSHIBA s/n X6R118R5NSWK7 ємністю 1 Tb;

492.SSD накопичувач TEAM GROUP s/n AA1716331606 ємністю 240 Gb;

493.Зовнішній накопичувач TRANSCEND s/n A482380848 ємністю 1 TB;

494.Жорсткий диск Hitachi s/n Z435B8NN ємністю 120 GB;

495.Жорсткий диск SAMSUNG s/n SOBKJ10YA11981 ємністю 160 GB;

496.Жорсткий диск Seagate s/n SS2A80GVL ємністю 600 GB;

497.Жорсткий диск SAMSUNG s/n S20BJ906106827 ємністю 500 GB;

498.Жорсткий диск Seagate s/n 9WMOJQY7;

499.Жорсткий диск Seagate s/n 9WMOR3P4;

500.Жорсткий диск WD s/n WMAY05220621 ємністю 2 Tb;

501.Жорсткий диск WD s/n WMAY05268375 ємністю 2 TB;

502.Оптичні диски у кількості 10 шт. у пластиковому боксі;

503.Оптичні диски у кількості 8 шт. у пластиковому боксі;

504.Оптичний диск TDK DVD + RW ємністю 4,7 Gb. ;

505.Оптичний диск VERBATIM DVD + RW ємністю 4,7 Gb. ;

506.Ноутбук AСER s/n 03901340025;

507.Ноутбук ASUS СС№ OCX335253526;

508.Жорсткий диск WR NWCA8E6511815 ємністю 80 Gb.;

509.Жорсткий диск Seagate s/n 6VPK80YZ ємністю 1 TB;

510.Ноутбук НР s/n CNU2072JCM;

511.Жорсткий диск Hitachi p/n 0A70423 ємністю 300 Gb. ;

512.Флеш накопичувач SANDISK s/n AX0722802872B ємністю 512 Mb. ;

513.Жорсткий диск Seagate s/n S1D18TNG ємністю1 Tb. ;

514.Жорсткий диск s/n 9822603;

515.Жорсткий диск WD s/n WH3720829219;

516.Жорсткий диск WD s/n WMAYUM924852 ємністю 500 Gb. ;

517.Блокнот блакитного кольору із логотипом підприємства з чорновими записами;

518.Блокнот із обкладинкою синього кольору із логотипом підприємства та написом із чорновими записами;

519.Ноутбук ASUS s/n D1NOCX148822025;

520.Ноутбук ASUS s/n D1N0CX148906024;

521.Жорсткий диск WD s/n WCAV5K425586 ємністю1 Tb. ;

522.Жорсткий диск WD s/n WCAVBK430701 ємністю1 Tb. ;

523.Жорсткий диск TOSHIBA s/n 237J6GMPSWK5 ємністю 500 Gb. ;

524.Флеш накопичувач Micro SD Trancend ємністю 2 Gb.;

525.Телефон NOKIA X6-00 IMEI 353422/04/591417/2;

526.Телефон Lenovo IMEI НОМЕР_52 ;

527.Телефон Samsung GT 8160 IMEI НОМЕР_53 ;

528.Телефон Samsung GT 19100 IMEI НОМЕР_54 ;

529.Жорсткий диск WD s/n WCATRG6478334 ємністю1 Tb. ;

530.Жорсткий диск Seagate s/n Z3T4XLDR ємністю 320 Gb. ;

531.Жорсткий диск WD s/n WXM1A3099189 ємністю 280 Gb. ;

532.Жорсткий диск Seagate s/n S2W6GETE ємністю 500 Gb. ;

533.Ноутбук ACER s/n NXM8EU0013341FB5C3400;

534.Ноутбук НР s/n CNU0470H0H;

535.Ноутбук THINKPAD s/n LR 9845W10/12;

536.Ноутбук HP s/n 5CB245/0PR;

537.Блокнот із надписом HELIOS ноябрь 2014- 2015 г. т. 13 пронумерований на 88 арк.;

538.Блокнот із надписом HELIOS 2016г. 1.01.16-31.05.16 т. 14 пронумерований на 80 арк.;

539.Журнал для записів надписом HELIOS т2 на 96 арк.;

540.Прозорий файл у якому містяться чорнові записи на 6 арк.;

541.Прозорий файл у якому містяться чорнові записи на 3 арк.;

542.Прозорий файл із надписом «VONCOR командировка 1.11.12» в якому містяться чорнові записи на 2 арк.;

543.Блокнот зеленого кольору із надписом «гарантийное обслуживание»

544.Зошит зеленого кольору із надписом «Блокировки» на 120 арк.;

545.Папка пластикова у якій знаходяться докладні записки та акти приймання - передачі на 55 арк.;

546.Прозорий файл у якому містяться таблиця автомобілів укр.гідроенерго на 2 арк.;

547.Копії роздрукованих електронних листів на 8 арк.;

548.Акт приймання-передачі тех. обладнання №518/15 від 28.03.2017 на 1 арк.;

549.Акт приймання-передачі тех. Обладнання №513/15,517/15 від 28.03.2017 на 1 арк.;

550.Акт приймання-передачі тех. Обладнання №513/15,517/15 від 28.03.2017 на 1 арк.;

551.Заявка від страхової компанії «Арсенал страхування» на 1 арк.;

552.Акт приймання-передачі тех. обладнання №505/15 від 22.02.2017 на 1 арк.;

553.Акт приймання-передачі тех. обладнання №505/15 від 22.02.2017 на 1 арк.;

554.Папка синього кольору на пластиковій пружині у якій знаходиться інструкція по монтажу пристрою «Benish EcoDriving» «Benish GPS Ukraine» на 22 арк.;

555.Блокнот синього кольору в якому міститься типова міжвідомча форма №М-17, карточка складського обліку матеріалів на 43 арк.;

556.Копія роздруківки електронних платежів на 4 арк.;

557.Дозвіл №3 від 27.07.2016 на 1 арк.;

558.Дозвіл №1 від 23.06.2016 на 3 арк.;

559.Чорновий лист із записами на 3 арк.;

560.Зошит на 96 арк. На якому написано 2012 г HELIOS в якому містяться чорнові записи;

561.Роздруківка електронного листа від 18.07.2017 на 1 арк.;

562.Лист на якому знаходиться таблиця із надписом «Укр гидро енерго» на 1 арк;

563.Роздруківка електронного листа від 17.07.2017 на 1 арк.;

564.Файл у якому розмішено 3 аркуші паперу із таблицями проводів;

565.Чорнові записи на 3 арк.;

566.Блокнот червоного кольору із чорновими записами;

567.Листи у кількості 4 штук в клітинку із чорновими записами.;

568.Жорсткий диск марки «Western Digital WD800», s/n WCA8E5632370 об`ємом 80 гб., який був вилучений із системного блоку персонального комп`ютера;

569.Планшет сріблясного кольору моделі Х431-7. SN:SM7002134500397;

570.Ноутбук чорного кольору марки «Lenovo» G575 із зарядним пристроєм до нього;

571.Печатка із надписами «Україна, м. Київ, ТОВ «БЕНІШ ДЖ1 ПІ EС інд. Код. 40926020» круглої форми (вилучена із сейфу);

572.Папка синього кольору із назвою «Д.Ц. ТЕХ ОТДЕЛ»;

573.Паперова папка червоного кольору із договорами фактури та договорами про надання послуг на 50 арк.;

574.Жовта пластикова папка із чорновими записами на 11 арк.;

575.Папка із керівництвом по користуванню «GSM/SMS/GPRS TRACKER BENIFONE GH1202»;

576.Папка із керівництвом по користуванню ПО «Benish Fieet/Тrack;

577.Файл із товарними чеками у кількості 5 штук.;

578.Гарантійні обов`язки із гарантійними талонами на 2 арк.;

579.Копія генеральної Угоди №2 без дати;

580.Копія свідоцтва №100261252 на 1 арк.;

581.Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість «Юта. ЛТД» №39010522;

582.Канцелярської книги із записами на 200 арк.;

583.Папка із записами та таблицею на 22 арк.;

584.Папка скорозшивач сірого кольору із назвою «Реквизиты абоненты»;

585.Жорсткий диск марки «Western Digital WD5000», sn WCAV98364593 об`ємом 500 гб, який був вилучений із системного блоку персонального комп`ютера;

586.Акт прийому-передачі обладнання від 23.01.2017 на 1 арк.;

587.Довіреність №03-01/17 від 03.01.2017 на 1 арк.;

588.Довіреність №01-02/17 від 01.02.2017 на 1 арк;

589.Акт прийому-передачі печатки ТОВ «БЕНІШ ДЖІ ПІ ЕС» від 01.02.2017 на 1 арк.;

590.Копія наказу №1-О з додатками від 12.10.2016 на 9 арк.;

591.Папка пластикова із надписом заяви;

592.Аркуш паперу формату А4 із списком номерів мобільних телефонів;

593.Блокнот канцелярський синього кольору формату А4 на 96 арк. із рукописними записами.;

594.Блокнот синього кольору на 224 аркушів із рукописними записами;

595.Блокнот блакитного кольору із надписами на обкладинці «Benish GPS» із рукописними записами;

596.Візитниця чорного кольору;

597.Блокнот синього кольору із емблемою на обкладинці «Benish GPS» із рукописними записами;

598.Блокнот канцелярський синього кольору формату А4 на 96 арк. із рукописними записами (таблицею реєстрації договорів);

599.Генеральна довіреність №167/2017 від 15.05.2017 на 1 арк.;

600.Довіреність №187 від 15.03.2017 на 1 арк.;

601.Таблиці із особистими даними осіб «АХА СТРАХУВАННЯ», «ІНТО СТРАХУВАННЯ» та «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» на 47 арк.;

602.Жорсткий диск марки TOSHIBA s/n 95HEG6DASX13 об`ємом 500 GB вилучений із системного блоку персонального комп`ютера.

В іншій частині, щодо мобільного телефону сріблистого кольору марки Vertu, модель Constellation, IMEI НОМЕР_1 , без встановленої в нього сім-карти; мобільного телефону кольору металу з задньою кришкою чорного кольору марки TAG Heuer, IMEI: НОМЕР_2 відмовити.

Повний текст буде оголошено 19грудня 2019року о17годині 30хвилин в залі судових засідань у приміщенні Вищого антикорупційного суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідча суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення17.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86466232
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —760/31688/18

Ухвала від 17.12.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Широка К. Ю.

Ухвала від 17.12.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Широка К. Ю.

Ухвала від 25.11.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Михайленко В. В.

Ухвала від 07.11.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Широка К. Ю.

Ухвала від 07.11.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Широка К. Ю.

Ухвала від 31.10.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Михайленко В. В.

Ухвала від 29.10.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Михайленко В. В.

Ухвала від 29.10.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Михайленко В. В.

Ухвала від 17.10.2019

Кримінальне

Вищий антикорупційний суд

Михайленко В. В.

Ухвала від 19.09.2019

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні