Ухвала
від 10.12.2019 по справі 757/63507/19-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/63507/19-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 грудня 2019 року слідчий суддяПечерського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,при секретарі ОСОБА_2 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі Печерськогорайонного судуміста Києваклопотання стороникримінального провадження № 42019101060000254 від 19.08.2019 прокурора Київської місцевої прокуратури №6 ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, які містять охоронювану законом таємницю, -

В С Т А Н О В И В:

До провадженняслідчого суддіПечерського районногосуду містаКиєва ОСОБА_1 ,надійшло клопотаннясторони кримінальногопровадження № 42019101060000254 від 19.08.2019 прокурора Київської місцевої прокуратури №6 ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Прокурор в судове засідання не з`явився, проте подав письмову заяву про розгляд клопотання за його відсутності, в якій клопотання з викладених у ньому підстав підтримав, просив задовольнити.

На підставі ч. 2 ст. 163 КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання без виклику особи, у володінні якої знаходяться речі і документи.

Згідно норми ч. 4 ст. 107 КПК України фіксація за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею не здійснювалась.

З матеріалівклопотання вбачається,що Київськоюмісцевою прокуратурою№ 6здійснюється процесуальнекерівництво по матеріалах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 19.08.2019 № 42019101060000254, за ознаками складу злочину (кримінального правопорушення), передбаченого ч. 2ст. 364-1КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що клієнт ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 , код ЄДРПОУ НОМЕР_2 , АДРЕСА_1 , далі - Банк) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 , АДРЕСА_2 ) у період з 31.01.2017 до 20.11.2017 перерахувало на рахунки підставних фізичних осіб відкритих у банках ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », АТ« ІНФОРМАЦІЯ_5 » та АТ « ІНФОРМАЦІЯ_6 »близько 213,2 млн. грн. в якості надання споживчого кредиту.

Крім того, у період з 31.01.2017 по 16.01.2019 з рахунків вказаного суб`єкта господарювання в інших банках здійснювались аналогічні перерахування безготівкових коштів під виглядом споживчих кредитів на загальну суму понад 1 млрд. грн. на рахунки фізичних осіб (перелік 116 осіб в додатку до листа), відкриті в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », АТ« ІНФОРМАЦІЯ_5 », ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_7 ».

Кошти, що зараховувались на поточні рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » в Банку та інших банках, які у подальшому використовувались для видачі кредитів, попередньо надходили від низки юридичних осіб клієнтів АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_4 , код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) зокрема, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ) переважно з призначеннями платежів «оплата згідно з договорами про переведення боргу» (укладених до Договорів про надання фінансового кредиту), «повернення позики згідно договорів позики».

В свою чергу, вищевказані суб`єкти господарювання отримували кошти від 46 юридичних осіб - клієнтів різних банків, в якості оплати за різні групи товарів.

Крім того, фізичні особи, які отримували кредити, під час встановлення ділових відносин та в процесі обслуговування надавали банкам інформацію про фінансовий стан, обсяг якого не є достатнім для встановлення відповідності фінансових операцій, зокрема, з отримання споживчого кредиту у значній сумі на короткий термін, їх фінансовому стану. Крім того, щодо фізичних осіб встановлено, що окремі вищезгадані фізичні особи є власниками/керівниками/бухгалтерами/кінцевими бенефіціарними власниками юридичних осіб клієнтів АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », пов`язані родинними зв`язками та є особами похилого віку (понад 68 років).

У той же час, з поточних рахунків фізичних осіб, кошти знімались готівкою, проте погашення кредитів фізичними особами ніколи не здійснювалось. Частково погашення здійснювали зазначені вище юридичні особи на підставі договорів переведення боргу та/або договорами поруки.

Викладене свідчить про запровадження невстановленими особами механізму протиправного обготівковування коштів через операції з надання кредитів підставним фізичним особам.

Таким чином, з метою надання законного вигляду походженню коштів, які були протиправно виведені в тіньовий сектор економіки, службові особи Банку, зловживаючи своїм службовим становищем на користь невстановлених осіб, шляхом бездіяльності в частині не виконання покладених на них законодавством у сфері фінансового моніторингу обов`язків організували проведення фіктивних фінансових операцій з подальшим обготівковування коштів.

Прокурор вказує, що вищевказані операції здійснювалися за безпосереднього сприяння службових осіб ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 , у зв`язку із чим, аналіз наявних даних свідчить про можливе впровадження ними спільно з іншими невстановленими особами протиправного механізму спрямованого на виведення в тіньовий сектор економіки коштів в особливо великих розмірах, тобто в їх діях містяться ознаки вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364-1 КК України. Іншим способом, ніж розкрити банківську таємницю для отримання інформації і документів, що мають доказове значення у кримінальному провадженні неможливо.

Виходячи зі змісту вимог ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, одним із яких є тимчасовий доступ до речей і документів.

Як вбачається із змісту п. 4, 5, 8 ч. 1 ст. 162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься у речах і документах, належить конфіденційна інформація, в тому числі така, що містить комерційну таємницю, відомості, які можуть становити банківську таємницю, та персональні дані особи.

Відповідно до ч.5 ст.163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з якими подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий суддя, вивчивши надані матеріали, що стосуються розгляду клопотання, дійшов висновку про наявність підстав для надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та оригіналів документів з можливістю їх вилучення в копіях.

Проте,клопотання вчастині наданнядозволу навилучення «іншихпредметів тадокументів» танадання дозволуна тимчасовийдоступ оперативнимспівробітникам задорученням задоволенню не підлягає, оскільки клопотання в цій частині є неконкретизованим, передчасним та у такому випадку слідчого буде наділено широкими повноваженнями на власний розсуд вирішувати походження виявленого майна.

Керуючись ст. ст. 108, 160, 162, 163, 164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити частково.

Надати прокурору Київської місцевої прокуратури №6 ОСОБА_3 , прокурорам групи прокурорів дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », АДРЕСА_3 ,(МФО НОМЕР_4 , код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), що становлять банківську таємницю, в приміщенні вказаного банку, а саме:

- документів справ з юридичного оформлення рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ), що передбачені «Інструкцією про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземній валютах», затвердженою Постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003№ 492, які надавались для відкриття рахунку та додавались до справи під час його функціонування; заяви про відкриття поточного та вкладних (депозитних) рахунків; копії легалізованих або засвідчених шляхом проставлення апостиля витягів з торговельного, банківського або судового реєстрів або реєстраційних посвідчень місцевого органу владу іноземної держави про реєстрацію юридичних осіб, засвідчені нотаріально; картки із зразками підписів та печатки,договори на розрахунково-касове обслуговування та обслуговування в системі «клієнт-банк»);

-документів щодо руху грошових коштів по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 )у друкованому та електронномувигляді за період з 01.01.2016 по 01.10.2019 із зазначенням повних даних платників і отримувачів, їх кодів ЄДРПОУ та Індивідуальних податкових номерів, номерів рахунків та МФО банківських установ, призначення платежів, конкретного часу і дат платежів, номерів платіжних документів, вхідних та вихідних залишків на рахункахз інформацією щодо призначення кожного платежу та контрагентів, дати та часу операції, з виведенням щоденних залишків по рахункам за період з 01.01.2016 по 01.01.2019 (у паперовому та електронному вигляді);

-завірених копій заявок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ) на отримання чекової книжки;

-платіжних доручень,відповідно дояких перераховувалисьгрошові коштиз рахунківТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_6 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_7 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_8 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_9 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_10 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_11 )ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 ,ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_13 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_14 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_15 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_16 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_17 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_18 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_19 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_20 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_21 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_22 ) (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) на рахунки фізичних та юридичних осіб;

-посадові інструкції працівників, а також особові справи (особові картки, накази про призначення, звільнення, переведенн я та документи) працівників, що відкривали та обслуговували рахункиТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ), а також керівників відділень, в яких відкривалися поточні рахунки вказаних підприємств;

-документи,що підтверджуютьзаходи,вжиті АТ« ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_4 ,код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) дляз`ясування сутіі метикредитування ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_9 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_6 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_7 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_8 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_9 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_10 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_11 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » НОМЕР_12 ,ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_13 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_14 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_15 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_16 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_17 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_18 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_19 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_20 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (кодЄДРПОУ НОМЕР_21 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 »(кодЄДРПОУ НОМЕР_22 ),в томучислі документищодо листуванняАТ « ІНФОРМАЦІЯ_8 з вказаними підприємствами, а також документи, що підтверджують рішення банку щодо припинення обслуговування поточного рахунку вказаних підприємств;

-внутрішньобанківські документиАТ« ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_4 , код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), що регламентують порядок здійснення аналізу фінансових операцій з метою виявлення ризикових операцій та порядок вжиття застережних заходів;

-положення пропідрозділ фінансовогомоніторингу АТ« ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_4 , код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ).

В решті вимог клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена у двох примірниках.

Примірник № 1 знаходиться в матеріалах клопотання № 757/63507/19-к.

Примірник № 2 наданий прокурору.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.12.2019
Оприлюднено21.02.2023

Судовий реєстр по справі —757/63507/19-к

Ухвала від 10.12.2019

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Соколов О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні