Ухвала
від 21.12.2019 по справі 398/4464/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/4464/19

провадження №: 2/398/2296/19

УХВАЛА

Іменем України

"21" грудня 2019 р. м. Олександрія

Суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Коліуш Г.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Червонокамянської сільської ради Олександрійсткого району Кіровоградської області, Сільськогосподарський виробничий кооператив імені Фрунзе, про встановлення факту та визнання права на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом про встановлення факту того, що вона була членом колгоспу ім. Фрунзе з 01.10.1985 року до 23.11.1996 року, членом асоціації сільськогосподарських кооперативів "Вікторія", який розташований в с. Червона Камянка та визнання за нею права на земельну частку (пай) на території Червонокамянської сільської ради Кіровоградської області з числа земель згідно з Державним акто на право колективної власності на землю серії КР №008, що розташовані на території Червонокамянської сільської ради та передані у колективну власність 8819,7 гектарів в межах згідно з планом.

Позовна заява подана з дотриманням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України, справа підсудна Олександрійському районному суду Кіровоградської області, повернення заяви або відмови у відкритті провадження не встановлено.

Вказана цивільна справа відповідно до ст.ст.19,274 ЦПК України підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 178-192, 197, 260, 261, 274, 353, 354 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву та відкрити провадження в порядку загального позовного провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області (місцезнаходження: Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Шевченка, 132), Червонокам`янської сільської ради Олександрійсткого району Кіровоградської області (місцезнаходження: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Червона Кам`янка, вул. Сухінова, 7), Сільськогосподарський виробничий кооператив імені Фрунзе (місцезнаходження: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Червона Кам`янка, вул. Сухінова) про встановлення факту та визнання права на земельну ділянку

Підготовче засідання призначити на 14 год. 30 хв. 28.01.2020 року у приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (Кіровоградська область. м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30), про що повідомити учасників справи.

Відповідачі протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали мають право подати відзив разом з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідачів, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачам, що копія відзиву з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачам, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідачу разом з ухвалою надіслати копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Ухвала може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Кропивницького апеляційного суду через Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Коліуш Г.В.

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення21.12.2019
Оприлюднено23.12.2019
Номер документу86511029
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/4464/19

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 04.05.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 07.04.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 21.12.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні