Рішення
від 17.08.2006 по справі 1/137-3055
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/137-3055

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"17" серпня 2006 р.Справа № 1/137-3055

Господарський суд Тернопільської області

у складі   судді Левандовського Ю.Я.             

Розглянув справу

за позовом  Тернопільської об`єднаної державної податкової інспекції вул. Білецька, 1,м. Тернопіль           

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "В.С.В" вул. Січових Стрільців, 3/4,м.Тернопіль            

про  припинення юридичної особи.

За участю представників сторін

Позивача: Мулик П.М. –ст.державний податковий інспектор

Відповідача:   

Суть справи:Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція, м.Тернопіль звернулася до господарського суду Тернопільської області з позовною заявою про припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю „В.С.В.”, м. Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4.  

Відповідач відзив на позовну заяву не подав, в судове засідання не з'явився, а тому справа розглядається за наявними в ній матеріалами відповідно до ст.75 ГПК України.

                 Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника позивача, судом встановлено наступне:

                Товариство з обмеженою відповідальністю „В.С.В.”, м.Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4,  зареєстроване як юридична особа Тернопільською міською радою 10 грудня 1993 року.

                 Як платник податків ТзОВ „В.С.В.”, м. Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4 перебуває на обліку в державній податковій інспекції з 12.06.1994р.

У відповідності до ст.9 Закону України “Про систему оподаткування” суб'єкти підприємницької діяльності зобов'язані подавати до державних податкових та інших державних органів відповідно до законів, декларації, бухгалтерську звітність та інші документи і відомості, пов'язані з обчисленням і сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів).

                Як вбачається з матеріалів справи, Товариство з обмеженою відповідальністю „В.С.В.”, м.Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4 не подає податкової звітності більше одного року, податкова звітність не подавалась більше року, заборгованості перед бюджетами та державними цільовими фондами не має.

У відповідності до ст.38 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону, є підставою для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особи.

З огляду на наведене, дослідивши усі матеріали справи, суд вважає позовні вимоги Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції, м.Тернопіль обґрунтованими та такими, що підлягають до задоволення.

Згідно із ст.49 ГПК України господарські витрати покладаються на відповідача.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 33,43,49,75,82,84,85 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

ВИРІШИВ:

1.  Позов задовольнити.

2. Припинити юридичну особу Товариство з обмеженою відповідальністю „В.С.В.”, м. Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4; і.к.21131522.

3. Стягнути з Товариство з обмеженою відповідальністю „В.С.В.”, м.Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 3/4; і.к.21131522:

          -  в доход державного бюджету України 85 грн. державного мита;

          - на користь Державного підприємства “Судовий інформаційний центр”, м. Київ, проспект Оболонський,23а; р/р 26002014180001 у ВАТ „Банк Універсальний”, м. Львів, МФО 325707, код 30045370  витрати на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу в розмірі 118 грн.

Видати накази.

4. Копію рішення після набрання ним законної сили направити державному реєстратору за місцем реєстрації юридичної особи –Торгово-реєстраційній палаті Тернопільської міської ради для внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення щодо припинення юридичної особи.

5. На рішення суду, яке не набрало законної сили, сторонами може бути подано апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня його прийняття через місцевий господарський суд.

 

Суддя                                                                                Ю.Я. Левандовський

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення17.08.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу86537
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/137-3055

Рішення від 17.08.2006

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Левандовський Ю.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні