Ухвала
від 11.11.2019 по справі 376/411/18
СКВИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сквирський районний суд Київської області

Справа № 376/411/18

Провадження № 2-во/376/42/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" листопада 2019 р.

Сквирський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді - Віговського С.І.,

при секретарі - Кропивлянській С.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Сквира заяву начальника служби у справах дітей та сім`ї Сквирської райдержадміністрації Київської області, про виправлення описок у судовому рішенні за позовною заявою директора Сквирського дитячого будинку Надія Майорко Наталії Володимирівни в інтересах малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_6 , треті особи: Орган опіки та піклування Пустоварівської сільської ради Сквирського району Київської області, Адміністрація КЗ КОР Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква , про позбавлення батьківських прав, -

в с т а н о в и в:

Рішенням Сквирського районного суду Київської області від 17 квітня 2018 року, ухваленому у справі за позовною заявою директора Сквирського дитячого будинку Надія Майорко Наталії Володимирівни в інтересах малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_6 , треті особи: Орган опіки та піклування Пустоварівської сільської ради Сквирського району Київської області, Адміністрація КЗ КОР Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква , про позбавлення батьківських прав, вимоги позивача задоволено, а саме, позбавлено ОСОБА_6 батьківських прав відносно її малолітніх дітей та стягнуто аліменти на їх утримання.

Заявник звернулася до суду із зазначеною заявою, про виправлення описок у рішенні Сквирського районного суду Київської області від 17 квітня 2018 року, мотивуючи це тим, що при винесенні рішення, судом допущено описки в описовій та мотивувальній частині рішення, які підлягають виправленню, а саме:

-в 7 абзаці описової частини рішення невірно зазначено слово - пололожень , замість вірного - положень ;

-в 13 абзаці описової частини рішення невірно вказано патронім (ім`я по батькові) малолітньої дитини - ОСОБА_7 , замість вірного - ОСОБА_5 ;

-в 35 абзаці мотивувальної частини рішення невірно зазначений займенник - будь яких , замість вірного - будь - яких .

Перевіривши матеріали справи, суд приходить до висновку про необхідність виправлення даних описок.

У відповідності до ч. 1 ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені у судовому рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Заяву начальника служби у справах дітей та сім`ї Сквирської райдержадміністрації Київської області (місцезнаходження: вул. Богачевського, 28, м. Сквира, Київської області, код ЄДРПОУ 34514832), про виправлення описок у судовому рішенні за позовною заявою директора Сквирського дитячого будинку Надія Майорко Наталії Володимирівни в інтересах малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_6 , треті особи: Орган опіки та піклування Пустоварівської сільської ради Сквирського району Київської області, Адміністрація КЗ КОР Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква , про позбавлення батьківських прав, - задовольнити.

Виправити описки у рішенні Сквирського районного суду Київської області від 17 квітня 2018 року у справі за позовною заявою директора Сквирського дитячого будинку Надія Майорко Наталії Володимирівни в інтересах малолітніх: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_6 , треті особи: Орган опіки та піклування Пустоварівської сільської ради Сквирського району Київської області, Адміністрація КЗ КОР Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква , про позбавлення батьківських прав, а саме:

-в 7 абзаці описової частини рішення вірно зазначити слово - положень , замість помилково зазначеного - пололожень ;

-в 13 абзаці описової частини рішення вірно вказати патронім (ім`я по батькові) малолітньої дитини - ОСОБА_5 , замість помилково вказаного - ОСОБА_7 ;

-в 35 абзаці мотивувальної частини рішення вірно зазначити займенник - будь - яких , замість помилково зазначеного - будь яких .

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: С. І. Віговський

Дата ухвалення рішення11.11.2019
Оприлюднено24.12.2019
Номер документу86538129
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —376/411/18

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Ухвала від 29.03.2018

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Ухвала від 17.04.2018

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Ухвала від 03.03.2018

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні