Ухвала
від 31.05.2019 по справі 653/1806/19
ГЕНІЧЕСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 653/1806/19

Провадження № 2-а/653/66/19

У Х В А Л А

іменем України

31 травня 2019 року м. Генічеськ

Суддя Генічеського районного суду Херсонської області Крапівіна О.П., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Поліцейського ГУНП в Херсонській області Дрожжан Євгена Леонідовича., про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним адміністративним позовом.

Однак позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням ст.ст. 160, 161 КАС України, а саме: не зазначена адреса відповідача, копія оскаржуваної постанови є нерозбірливою, неможливо з`ясувати суть справи та інші реквізити.

Відповідно до п.2 ч.5 ст.160 КАС України , позовна заява має містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), відомі номери засобів зв`язку, офіційна електронна адреса або адреса електронної пошти.

Таких вимог позивачем дотримано не було.

Пред`явлена позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки має недоліки, які перешкоджають відкриттю провадження у справі.

За таких обставин, позивачу необхідно вказати адресу відповідача та надати суду копію оскаржуваної постанови, з розбірливим текстом для прочитання.

Відповідно до ст. 169 КАС України , суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160 , 161 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ст. 169 КАС України , -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов ОСОБА_1 до Поліцейського ГУНП в Херсонській області Дрожжан Євгена Леонідовича., про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу - залишити без руху, надавши позивачу строк, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Якщо позивач не усунить недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява буде вважатися неподаною і повернута позивачу.

Про прийняте рішення повідомити позивача, виславши йому копію ухвали для відома.

Ухвала може бути оскаржена до П`ятого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги в 15-ти денний строк з дня отримання ухвали.

Суддя Генічеського районного суду О. П. Крапівіна

Дата ухвалення рішення31.05.2019
Оприлюднено25.12.2019
Номер документу86577063
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу

Судовий реєстр по справі —653/1806/19

Постанова від 12.03.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Ухвала від 14.02.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Ухвала від 14.02.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Рішення від 05.12.2019

Адміністративне

Генічеський районний суд Херсонської області

Крапівіна О. П.

Ухвала від 31.05.2019

Адміністративне

Генічеський районний суд Херсонської області

Крапівіна О. П.

Ухвала від 20.06.2019

Адміністративне

Генічеський районний суд Херсонської області

Крапівіна О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні