Ухвала
від 04.12.2019 по справі 2-147/11
ПОЛОГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 2-147/11

Провадження № 6/324/81/2019

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04.12.2019 м.Пологи

Пологівський районний суду Запорізької області в складі головуючого судді Іванченка М.В., при секретарі Савченко Н.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні подання державного виконавця Пологівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Колесник Олени Павлівни про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 ,

в с т а н о в и в:

До Пологівського районного суду Запорізької області надійшло подання державного виконавця Пологівського РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області Колесник О.П., в якому зазначено, що на виконанні у Пологівському РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області перебуває виконавче провадження ВП 27017299 з примусового виконання виконавчого листа №2-147/2011 від 08.06.2011, виданого Пологівським районним судом Запорізької області, про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 аліменти на утримання доньки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі 1/3 з усіх видів заробітку (доходу) боржника, щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи з 14.01.2011 і до досягнення дитиною повноліття. Постанова про відкриття виконавчого провадження винесена 14.06.2011. Боржник згідно виконавчого документа проживає за адресою: АДРЕСА_1 . В ході проведення виконавчих дій встановлено, що боржник за адресою, вказаною у виконавчому документі, не проживає, на виклики, які направлені за даною адресою, не з`являється, кореспонденцію не отримує, його місцезнаходження не відоме. У відповідності до акту державного виконавця від 06.11.2019 було встановлено, що боржник за адресою: АДРЕСА_1 , не проживає, майно, на яке можливо було б звернути стягнення в рахунок погашення боргу відсутнє. Згідно відповідей з бази даних МВС України, будь-яких транспортних засобів за боржником не зареєстровано. Згідно відповіді ПФУ стосовно осіб, які отримують пенсії, по боржнику інформації не знайдено. Згідно відповіді ПФУ стосовно осіб - боржників, які працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами, про останнє місце роботи, по боржнику інформації не знайдено. Згідно відповіді ДФС України стосовно джерел отримання доходів боржників-фізичних осіб по боржнику інформація щодо сум доходу, нарахованого (сплаченого) податковим агентом на користь платників податку, та сум утриманого з них податку в ДРФО відсутня. Згідно відповіді ДФС України стосовно номерів рахунків, відкритих юридичними особами та/або фізичними особами-підприємцями платник податків з таким податковим номером чи за серією та номером паспорта на обліку в органах ДПС не перебуває. Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна - нерухоме майно за боржником не виявлено. У зв`язку з вищезазначеним, на даний час відсутні відомості про місце проживання, перебування боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , що є підставою для звернення до суду з поданням про розшук боржника.

В судове засідання державний виконавець Пологівського РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області Колесник О.П. не з`явилася, однак до суду подала заяву, в якій зазначила, що Пологівський РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області повністю підтримує доводи, зазначені у поданні про винесення ухвали про розшук боржника, наполягає на його задоволенні та просить провести судове засідання без участі представника відділу ДВС.

Стягувач ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилася, однак подала до суду заяву, в якій зазначила, що подання про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 підтримує, просить його задовольнити та розглянути справу без її участі.

В судове засідання боржник ОСОБА_1 викликався за адресою, вказаною у виконавчому документі, а саме: АДРЕСА_1 , до суду не з`явився, поштове повідомлення повернулося до суду без вручення повістки боржнику з повідомленням пошти: адресат відсутній .

Дослідивши матеріали справи та давши оцінку доказам, суд приходить до висновку, що подання державного виконавця Пологівського РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області Колесник О.П. про оголошення у розшук боржника ОСОБА_1 підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до вимог ст.36 Закону України Про виконавче провадження державний виконавець, у разі відсутності відомостей про місце проживання боржника, звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника.

Відповідно до ч.1 ст.438 ЦПК України розшук боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника чи місцезнаходженням майна боржника, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Встановлено, що на виконанні у Пологівському РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області перебуває виконавче провадження ВП 27017299 з примусового виконання виконавчого листа №2-147/2011 від 08.06.2011, виданого Пологівським районним судом Запорізької області, про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 аліментів на утримання доньки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі 1/3 з усіх видів заробітку (доходу) боржника, щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи з 14.01.2011 і до досягнення дитиною повноліття. Постанова про відкриття виконавчого провадження винесена 14.06.2011. Боржник згідно виконавчого документа проживає за адресою: АДРЕСА_1 . В ході проведення виконавчих дій встановлено, що боржник за адресою, вказаною у виконавчому документі, не проживає, його місцезнаходження не відоме. 06.11.2019 державним виконавцем Пологівського РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області Колесник О.П. був складений акт, згідно якого, боржник ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_2 , не проживає, майно, на яке можливо було б звернути стягнення в рахунок погашення боргу, відсутнє.

Таким чином, оскільки з матеріалів справи вбачається, що місце проживання, перебування боржника ОСОБА_1 невідоме і вжитими заходами не встановлено, є підстави для оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 .

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 260, 261, 353, 354, 438 ЦПК України, ст.36 Закону України Про виконавче провадження , суд,

У Х В А Л И В:

Подання державного виконавця Пологівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Колесник Олени Павлівни про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 задовольнити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , адреса місця проживання згідно виконавчого документу: АДРЕСА_1 .

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції, якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Відповідно до пп.15.5 п.1 Розділу ХІІІ Перехідні положення ЦПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через Пологівський районний суд Запорізької області.

Суддя: М.В. Іванченко

СудПологівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення04.12.2019
Оприлюднено29.12.2019
Номер документу86721301
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-147/11

Ухвала від 10.03.2011

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

Ухвала від 11.05.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 15.04.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 02.04.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 02.03.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 02.03.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Миколаєць І. Ю.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Пологівський районний суд Запорізької області

Іванченко М. В.

Ухвала від 14.04.2011

Цивільне

Першотравневий районний суд Донецької області

Топузова Н. М.

Ухвала від 16.02.2011

Цивільне

Володарський районний суд Донецької області

Доценко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні