Ухвала
від 26.12.2019 по справі 371/1431/19
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

26.12.2019 Єдиний унікальний № 371/1431/19

Миронівський районний суд Київської області

ЄУН 371/ 1431/19

Провадження № 2/371/702/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення до судового розгляду

26 грудня 2019 року м. Миронівка

Миронівський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Поліщука А.С.,

при секретарі Овчаренко В.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні, за правилами загального позовного провадження, цивільну справу за позовомОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Чотирнадцята Київська державна нотаріальна контора, Миронівська районна державна адміністрація Київської області, Вікторівська сільська рада Миронівського району Київської області, фізична особа-підприємець ОСОБА_3 , Головне управління Держгеокадастру у Київській області про визнання недійсними свідоцтва про право на спадщину за законом, державного акта на право приватної власності на землю та скасування державної реєстрації,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Миронівського районного суду Київської області знаходиться вищевказана справа.

Ухвалою від 04 грудня 2019 року провадження у справі відкрито та призначено справу до підготовчого засідання.

У підготовче засідання сторони не з`явилися, від представника позивача, відповідача, представників третіх осіб: Миронівської районної державної адміністрації Київської області, Вікторівської сільської ради Миронівського району Київської області, фізичної особи - підприємця ОСОБА_3 надійшли заяви про проведення підготовчого засідання у їх відсутності.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, вчинивши всі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, та необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим та приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст. ст. 51, 84, 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Чотирнадцята Київська державна нотаріальна контора, Миронівська районна державна адміністрація Київської області, Вікторівська сільська рада Миронівського району Київської області, фізична особа-підприємець ОСОБА_3 , Головне управління Держгеокадастру у Київській області про визнання недійсними свідоцтва про право на спадщину за законом, державного акта на право приватної власності на землю та скасування державної реєстрації, до розгляду у відкритому судовому засіданні на 10 годину 00 хвилин 04 лютого 2020 року в приміщенні Миронівського районного суду Київської області за адресою: Київська область, місто Миронівка, вулиця Першотравнева, 3.

2. Витребувати у Чотирнадцятій Київській державній нотаріальній конторі спадкову справу після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

3. Витребувати у Миронівській районній державній нотаріальній конторі спадкову справу після смерті ОСОБА_5 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

4. В судове засідання викликати сторони по справі.

5. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис А.С. Поліщук

Згідно з оригіналом

Суддя А.С. Поліщук

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення26.12.2019
Оприлюднено03.01.2020
Номер документу86746267
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/1431/19

Рішення від 07.08.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

Ухвала від 26.12.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні