Ухвала
від 26.12.2019 по справі 168/865/19
СТАРОВИЖІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 168/865/19

Провадження № 2/168/274/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду по суті

26 грудня 2019 року смт. Стара Вижівка

Старовижівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого-судді Назарука О.В.,

секретар судових засідань - Островерха Т.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 в інтересах неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Волинській області до Журавлинської сільської ради Старовижівського району Волинської області про встановлення факту ідентичності земельних ділянок та визнання права власності в порядку спадкування,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом, в інтересах своїх неповнолітніх дітей, в якому просить встановити факт ідентичності земельних ділянок, які розташовані на території земель Журавлинської сільської ради Старовижівського району та визнати за ними право власності на дані земельні ділянки, що залишилися після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Сторони в підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, що підтверджується матеріалами справи. Подали заяви, кожен зокрема, про розгляд справи у їх відсутності. Представник третьої особи - Панченко Л. подала суду заяву, в якій не заперечує щодо розгляду справи без участі представника та залишає питання щодо врегулювання спору на розсуд суду.

Враховуючи, що особи, які беруть участь у справі, в судове засідання не з`явились, суд розглядає справу в порядку, встановленому частиною 2 статті 247 ЦПК України без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Судом у підготовчому судовому засіданні проведено усі дії, передбачені статтею 197 ЦПК України.

У зв`язку з вищевикладеним, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189-200, 353 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Волинській області до Журавлинської сільської ради Старовижівського району Волинської області про встановлення факту ідентичності земельних ділянок та визнання права власності в порядку спадкування.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 год. 00 хв. 27 січня 2020 року в приміщенні Старовижівського районного суду Волинської області за адресою: вул. Польова, 2 смт. Стара Вижівка Волинської області.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Назаруком О.В. в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи мають можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://st.vl.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Назарук

Дата ухвалення рішення26.12.2019
Оприлюднено03.01.2020
Номер документу86757296
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту ідентичності земельних ділянок та визнання права власності в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —168/865/19

Рішення від 27.01.2020

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Назарук О. В.

Ухвала від 26.12.2019

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Назарук О. В.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Назарук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні