Ухвала
від 03.01.2020 по справі 140/2660/18
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

03 січня 2020 року ЛуцькСправа № 140/2660/18

Волинський окружний адміністративний суд у складі судді Каленюк Ж.В., вивчивши заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Рожищенського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Ів. Франка про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах,

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 25 січня 2019 року у даній справі адміністративний позов задоволено повністю: стягнуто з Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Ів. Франка на користь Рожищенського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області заборгованість з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, за період з грудня 2017 року по листопад 2018 року у сумі 17676,80 грн.

02 січня 2019 року Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області звернулося до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі, а саме Рожищенського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області на Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області.

Відповідно до частини другої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

Враховуючи наведене, заяву про заміну сторони виконавчого провадження необхідно призначити до судового розгляду.

Керуючись статтями 248, 379 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Рожищенського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Ів. Франка про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, до судового розгляду у судовому засіданні на 14:00 10 січня 2020 року в залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: 43025, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Словацького, 1.

В судове засідання викликати представників заявника, відповідача (боржника), яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представникам, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Роз`яснити, що відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Копію ухвали направити заявнику, відповідачу (боржнику).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Суддя Ж.В. Каленюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.01.2020
Оприлюднено08.01.2020
Номер документу86771284
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —140/2660/18

Ухвала від 10.01.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 03.01.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Рішення від 25.01.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 22.12.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Рішення від 26.10.2018

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 23.10.2018

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні