Ухвала
від 21.10.2019 по справі 369/10256/19
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/10256/19

Провадження №2/369/3960/19

УХВАЛА

про витребування доказів

21.10.2019 м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області у складі

головуючого судді Медведського М.Д.,

при секретарі Головатюк В.В.,

за участю позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання позивача про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Хотівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, СГ ТОВ АК Хотівський про визнання права на завершення процедури приватизації та здійснення державної реєстрації земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ :

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває вказана цивільна справа.

У підготовчому судовому засіданні позивачем було заявлено клопотання про витребування доказів, а саме матеріалів спадкової справи після смерті ОСОБА_3 . В обґрунтування поданого клопотання, позивачка вказує, що витребувані докази мають суттєве значення для розгляду справи, оскільки у самостійному порядку позивач позбавлений можливості їх отримати.

У підготовчому судовому засіданні позивач та її представник вимоги клопотання підтримали, просили задовольнити.

Представники відповідачів у судове засідання не з`явились. Про день, час та місце слухання справи повідомлені належним чином. Причини неявки суду не відомі. Заяв та клопотань про відкладення слухання справи до суду не надходило.

Відповідно до ч.1 та ч.3 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Беручи до уваги предмет спору, заявлені позовні вимоги та наявні у матеріалах справи докази, а також враховуючи, що обставини цивільних справ з`ясовуються судом на засадах змагальності, суд вважає, що підлягають витребуванню письмові докази за заявленим клопотанням позивача.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання позивача про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Хотівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, СГ ТОВ АК Хотівський про визнання права на завершення процедури приватизації та здійснення державної реєстрації земельної ділянки - задовольнити.

Витребувати із Київського державного нотаріального архіву ( 03151, м. Київ, Повітрофлотський пр.-кт. 76 Г) належним чином засвідчену копію спадкової справи за № 9/2011 до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 .

Витребувані судом документи та інформацію надіслати на адресу Києво-Святошинського районного суду Київської області протягом п`яти календарних днів з дня отримання ухвали. У разі відсутності витребуваних документів повідомити суд письмово у встановлений термін для подачі доказів.

Підготовче судове засідання відкласти на 03 грудня 2019 року о 11 годині 00 хвилин.

У підготовче судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Д. Медведський

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення21.10.2019
Оприлюднено10.01.2020
Номер документу86783125
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/10256/19

Рішення від 18.02.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 08.08.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні