Ухвала
від 15.01.2020 по справі 654/4614/19
ГОЛОПРИСТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 654/4614/19

Провадження №2/654/181/2020

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"15" січня 2020 р. м. Гола Пристань

Суддя Голопристанського районного суду Херсонської області Сіянко В.М., розглянувши позовну заяву Акціонерного товариства Херсонобленерго в особі відокремленого підрозділу Голопристанські розподільні електричні мережі (Херсонська область, м.Гола Пристань, вул.1 Травня, 263) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) про стягнення збитків, -

У С Т А Н О В И В:

23.12.2019 до Голопристанського районного суду Херсонської області надійшла позовна заява АТ Херсонобленерго в особі відокремленого підрозділу Голопристанські розподільні електричні мережі про стягнення зі ОСОБА_1 збитків в сумі 36722,68 грн.

09.01.2019 до суду надійшла інформація про місце проживання (перебування) відповідача.

Позовну заяву подано с додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, цивільна справа підсудна Голопристанському районному суду Херсонської області, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі немає.

Позивач одночасно з позовом надав клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Згідно правил п.1 ч. 6 ст. 19 ЦПК України зазначений спір є малозначним, а тому відповідно до вимог ст. 274 ЦПК України дана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Таким чином, керуючись ст. ст. 187, 274, 277 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовом Акціонерного товариства Херсонобленерго в особі відокремленого підрозділу Голопристанські розподільні електричні мережі до ОСОБА_1 про стягнення збитків.

Перше судове засідання у справі провести 18 лютого 2020 року о 09 годині 00 хвилин з повідомленням сторін.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі має право подати письмовий відзив разом з доказами, що обґрунтовують доводи заперечень. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив, копія якого повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) його до суду.

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення, копія яких повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) його до суду.

Роз`яснити сторонам, що за їхнім клопотанням суд може відкласти розгляд справи з метою надання додаткового часу для подання відповіді на відзив та (або) заперечення, якщо вони не можуть бути подані до першого судового засідання з поважних причин.

Також сторони мають право, у строки передбачені ч.7 ст. 279 ЦПК України, подати клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з їхньою участю.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги до Херсонського апеляційного суду через Голопристанський районний суд Херсонської області.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Суддя В. М. Сіянко

Дата ухвалення рішення15.01.2020
Оприлюднено16.01.2020
Номер документу86908217
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —654/4614/19

Рішення від 29.07.2020

Цивільне

Голопристанський районний суд Херсонської області

Сіянко В. М.

Ухвала від 15.01.2020

Цивільне

Голопристанський районний суд Херсонської області

Сіянко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні