Ухвала
від 15.01.2020 по справі 596/2086/18
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 596/2086/18

Провадження № 1-кс/596/14/2020

УХВАЛА

"15" січня 2020 р.

Слідчий суддя Гусятинського районного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , розглянувши матеріали клопотання представника ФГ «Волошка» - адвоката ОСОБА_2 про скасування арештумайна, -

ВСТАНОВИВ:

До Гусятинськогорайонного судуТернопільської області14.01.2020року надійшло клопотанняпредставника ФГ«Волошка» -адвоката ОСОБА_2 про скасуванняарештумайна.В данійзаяві заявникклопотав пророзгляд даногоклопотання урежимі відеоконференції,у зв`язкуз часомта витратамина дорогу,станом дорігта непередбачуванимипогодними умовамизв`язку тау зв`язкуіз значноювідстанню міжйого місцемпроживання таГусятинським районнимсудом Тернопільськоїобласті.Просив проводитисудове засіданняу режимівідеоконференції знайближчим судомдо якоговін можеприбути,а самеПереяслав-Хмельницькийміськрайонний судКиївської області (адреса: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богуна Хмельницького, 65, Київської області).

Відповідно до п. 1 ч. 1ст.336 КПК України, судове провадження може здійснюватися у режимі відео конференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження) у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження у судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Враховуючи неможливість безпосередньої участі представника ФГ «Волошка» - адвоката ОСОБА_2 у розгляді клопотання про скасування арешту майна, слідчий суддя приходить до висновку про необхідність проведення судового засідання у режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст. 336 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Розгляд клопотання представника ФГ «Волошка» - адвоката ОСОБА_2 про скасування арештумайна призначити на 16січня 2020року о14:00год. врежимі відеоконференціїпід частрансляції міжГусятинським районнимсудом Тернопільськоїобласті таПереяслав-Хмельницькимміськрайонним судомКиївської області (адреса: 08400 м. Переяслав-Хмельницький вул. Богуна Хмельницького, 65, Київської області, e-mail: inbox@ph.ko.court.gov.ua), за участю:

-представника ФГ «Волошка» - адвоката ОСОБА_2 (адреса: АДРЕСА_1 ).

В судовезасідання викликати ФГ «Волошка», представника ФГ «Волошка» - адвоката ОСОБА_2 , слідчого, прокурора.

Витребувати у СВ Гусятинського відділення поліції Підволочиського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області матеріали кримінального провадження № 42018210070000049 від 27.11.2018 року, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 190 КК України.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв`язку з Переяслав-Хмельницьким міськрайонним судом Київської області доручити головному спеціалісту з інформаційних технологій Гусятинського районного суду Тернопільської області ОСОБА_3 .

Керівнику апарату Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області забезпечити перебування відповідної посадової особи суду 16 січня 2020 року поряд із представником ФГ «Волошка» - адвокатом ОСОБА_2 до закінчення судового засідання, яке проводитиметься в режимі відеоконференції.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам кримінального провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені КПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали негайно направити до Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області для організації її виконання електронною поштою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: підпис

З оригіналом вірно

Слідчий суддя Гусятинського районного суду ОСОБА_1

СудГусятинський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення15.01.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу86919297
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —596/2086/18

Ухвала від 30.01.2020

Кримінальне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Лисюк І. О.

Ухвала від 15.01.2020

Кримінальне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Лисюк І. О.

Ухвала від 21.12.2018

Кримінальне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Лисюк І. О.

Ухвала від 28.11.2018

Кримінальне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Лисюк І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні