Ухвала
від 26.12.2019 по справі 127/34464/19
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/34464/19

Провадження №1-кс/127/18666/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 грудня 2019 року м. Вінниця

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СВВишенського відділенняполіції Вінницькоговідділу поліціїГоловного управлінняНаціональної поліціїу Вінницькійобласті ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Вишенського відділення поліції Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_4 звернувся досуду ізвказаним клопотанням,яке погодженез прокурором ОСОБА_5 ,яке мотивованетим,що управліннямГоловного управлінняНаціональної поліціїу Вінницькійобласті здійснюєтьсядосудове розслідуванняу кримінальномупровадженні №12019020000000505від 20.12.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.203-2КК України КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлені особи, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», яким встановлено заборону на господарську діяльність, пов`язану з гральним бізнесом, організували на території м. Вінниці та Вінницької області низку закладів з надання послуг грального бізнесу, шляхом організації азартних ігор за допомогою електронних (віртуальних) казино з метою отримання прибутку.

У ході проведення оперативних заходів отримані фактичні дані про те, що організатори грального бізнесу маскуючись під діяльність держаних лотерей, створили умови для проведення та надання можливості доступу через мережу Інтернет до азартних ігор у гральному закладі на гральних автоматах, за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до інформації отриманої з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, власником будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 являється ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 .

Для встановлення об`єктивної істини у кримінальному провадженні досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, виникла необхідність у проведенні обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , з метою відшукування та вилучення обладнання для надання послуг у сфері грального бізнесу (гральних автоматів, рулеток, комп`ютерної техніки, серверів, флешок з паролями від системних блоків та інших електронних носіїв інформації, мобільних телефонів, а також іншого обладнання необхідного для організації та проведення азартних ігор), документів, що стосуються фінансового обліку грального бізнесу (обліку клієнтів, отримання готівкових грошей, реєстрації виграшів, обліку персоналу, приймання-передачі робочих змін, чорнових записів проведення розрахунків з клієнтами, для встановлення сум отримання грошових коштів та кількості клієнтів, а також тривалості діяльності грального бізнесу), готівкових грошових коштів від зайняття гральним бізнесом, рекламних банерів, інших предметів та речей, що мають значення для встановлення усіх обставин кримінального провадження, керуючись ст. 110, ст. 234 КПК України, слідчий звернувся з даним клопотанням.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання в повному обсязі на підставі викладених обставин.

Дослідивши клопотання, додані письмові докази та матеріали кримінального провадження, заслухавши думку слідчого, слідчий суддя находить, що клопотання є обгрунтованим та підлягає до задоволення з наступних підстав.

Частиною 1 ст. 234 КПК України передбачено, що обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб..

Враховуючи те, що з матеріалів кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що за адресою: АДРЕСА_1 , власником якого є ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", можуть знаходитися речі та документи, що свідчать про обставини вчинення кримінального правопорушення та мають значення для встановлення істини у даному кримінальному провадженні, а також можуть бути доказом під час судового розгляду, клопотання підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 234, 235 КПК України, слідчий суддя, - УХВАЛИВ:

Клопотання задоволити.

Надати дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , власником якого є ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", з метою відшукання та вилучення обладнання для надання послуг у сфері грального бізнесу (гральних автоматів, рулеток, комп`ютерної техніки, серверів, флешок з паролями від системних блоків та інших електронних носіїв інформації, мобільних телефонів, а також іншого обладнання необхідного для організації та проведення азартних ігор), документів, що стосуються фінансового обліку грального бізнесу (обліку клієнтів, отримання готівкових грошей, реєстрації виграшів, обліку персоналу, приймання-передачі робочих змін, чорнових записів проведення розрахунків з клієнтами, для встановлення сум отримання грошових коштів та кількості клієнтів, а також тривалості діяльності грального бізнесу), готівкових грошових коштів від зайняття гральним бізнесом, рекламних банерів, електронних табло що стосуються діяльності грального закладу, інших предметів та речей, на яких можуть міститися відомості, що можуть бути доказами під час судового розгляду.

Ухвала діє протягом 30 днів з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення26.12.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу86967956
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —127/34464/19

Ухвала від 26.12.2019

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Клапоущак С. Ю.

Ухвала від 26.12.2019

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Клапоущак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні