Постанова
від 17.01.2020 по справі 487/219/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/219/20

Провадження № 6/487/96/20

УХВАЛА

17.01.2020 року місто Миколаїв

Суддя Заводського районного суду міста Миколаєва Темнікова А.О., розглянувши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про заміну сторони у виконавчому провадженні, заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Заводський відділ ДВС у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), -

ВСТАНОВИВ :

Заявник Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області звернулося до Заводського районного суду міста Миколаєва із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні з примусового виконання постанови по справі про адміністративне правопорушення від 16.04.2013 року №90 з управління Пенсійного фонду України в Центральному районі міста Миколаєва на Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу справ між суддями, для розгляду даного судового провадження було визначено суддю Темнікову А.О.

Відповідно до ч. 3 ст. 442 ЦПК України, суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 442 ЦПК України Положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

На підставі викладеного, керуючись 442, 370, 372 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Призначити заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про заміну сторони у виконавчому провадженні, заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Заводський відділ ДВС у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 24.01.2020 року о 09:10 годині у залі судових засідань Заводського районного суду міста Миколаєва.

Про час, дату та місце судового розгляду повідомити заявника та заінтересовані особи.

Роз`яснити учасникам судового провадження право подати письмові заперечення проти заяви із зазначенням доказів, що їх підтверджують. Заперечення проти заяви можуть стосуватися всіх заявлених вимог чи їх певної частини або обсягу.

Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Миколаївського апеляційного суду безпосередньо або через Заводський районний суд міста Миколаєва протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.О. Темнікова

СудЗаводський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення17.01.2020
Оприлюднено21.01.2020
Номер документу86991843
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —487/219/20

Постанова від 24.01.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Постанова від 17.01.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні