Ухвала
від 21.01.2020 по справі 526/1460/19
ГАДЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 526/1460/19

Провадження № 2/526/38/2020

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

21 січня 2020 року Гадяцький районний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Заколодяжної О.А. , при секретарі Шульзі Н.М., розглянувши в м. Гадяч в порядку спрощеного позовного провадження клопотання представника позивача Гадяцького геріатричного будинку-інтернат Перепаді Л.П. по цивільній справі №526/1460/19 за позовом Гадяцького геріатричного будинку-інтернат до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: ОСОБА_3 про стягнення аліментів на утримання непрацездатної матері ОСОБА_3 на користь Гадяцького геріатричного будинку-інтернат,

в с т а н о в и в:

До суду звернувся Гадяцький геріатричний будинок-інтернат з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: ОСОБА_3 про стягнення аліментів на утримання непрацездатної матері ОСОБА_3 на користь Гадяцького геріатричного будинку-інтернат.

Представник позивачаГадяцького геріатричного будинку-інтернат Перепадя Л.П. надала суду клопотання, в якому просила викликати відповідачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 у судове засідання через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, оскільки вони на неодноразові виклики у судові засідання не з`являються, судове засідання просила провести без участі представника позивача.

Відповідачі ОСОБА_1 та ОСОБА_2 у судове засідання не з`явились.

Відповідно до повідомлення відділення зв`язку, судові повістки , відправлені на ім`я відповідача ОСОБА_1 , за останнім відомим його місцем проживання - АДРЕСА_1 , та на ім`я відповідача ОСОБА_2 за останнім відомим його місцем проживання - АДРЕСА_2 повернуті до суду без вручення.

Згідно повідомлення виконавчого комітету Полтавської міської ради, ОСОБА_1 зареєстрований за адресою : АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 .

Третя особа ОСОБА_3 у судове засідання не з`явилась, про час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином.

Згідно вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України , фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.11 ст. 128 ЦПК України - відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

За даних обставин суд вважає, що розгляд цивільної справи за позовом Гадяцького геріатричного будинку-інтернат до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: ОСОБА_3 про стягнення аліментів на утримання непрацездатної матері ОСОБА_3 на користь Гадяцького геріатричного будинку-інтернат, слід відкласти, викликавши відповідачів через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Керуючись ч.11 ст. 128, ч.2 ст. 247 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Відкласти розгляд справи за позовом Гадяцького геріатричного будинку-інтернат до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: ОСОБА_3 про стягнення аліментів на утримання непрацездатної матері ОСОБА_3 на користь Гадяцького геріатричного будинку-інтернат

на 08 год. 30 хв. 10 лютого 2020 року .

Розмістити на офіційному веб-сайті судової влади України оголошення про виклик до суду відповідачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 наступного змісту:

Гадяцький районний суд Полтавської області викликає ОСОБА_1 (останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 ) та ОСОБА_2 (останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_2 ), як відповідачів по цивільній справі за позовом Гадяцького геріатричного будинку-інтернат до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: ОСОБА_3 про стягнення аліментів на утримання непрацездатної матері ОСОБА_3 на користь Гадяцького геріатричного будинку-інтернат у судове засідання, яке відбудеться 10 лютого 2020 року о 08 год. 30 хв. у приміщенні Гадяцького районного суду за адресою: вул. Лесі Українки,6, м. Гадяч Полтавської області.

В разі неявки відповідачів в судове засідання та неповідомлення про причини неявки, справа буде розглянута за їх відсутності. Суддя Заколодяжна О.А. .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча: О. А. Заколодяжна

Дата ухвалення рішення21.01.2020
Оприлюднено22.01.2020
Номер документу87027629
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —526/1460/19

Рішення від 29.04.2020

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Заколодяжна О. А.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Заколодяжна О. А.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Заколодяжна О. А.

Ухвала від 23.09.2019

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Заколодяжна О. А.

Ухвала від 15.07.2019

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Заколодяжна О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні