Ухвала
від 21.01.2020 по справі 446/1510/19
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/1510/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.01.2020 м.Кам`янка-Бузька

Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі:

головуючого - судді Самсін М. Л.

при секретарі судового засідання Груба Л.М.

за участі:

позивача ОСОБА_1

позивача ОСОБА_2

представника позивача ОСОБА_3

представника відповідача ОСОБА_4 ,

розглянувши у підготовчому засіданні уточнення до позовної заяви представника позивачів ОСОБА_3 та залучення співвідповідача Департамента дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Дочірнього підприємства Львівській облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

встановив :

У провадженні Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області перебуває вказана цивільна справа.

У підготовчому засіданні представником позивачів подано уточнення позовної заяви та залучення співвідповідача - Департамента дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації у якості співвідповідача у даній цивільній справі. Крім цього, позивач просив уточнити склад учасників справи.

Представник відповідача у підготовчому засіданні не заперечив проти уточненої позовної заяви та залучення співвідповідача.

Дослідивши зміст поданої заяви, заслухавши пояснення представника позивачів, представника відповідача, суд дійшов до наступного висновку.

Згідно до положень ч.2 ст.49 ЦПК України позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Так, уточнена позовна заява подана під час підготовчого судового засідання, вона відповідає вимогам встановленим ст.175 ЦПК України , а тому підлягає прийняттю.

Згідно із статтею 51 ЦПК України , суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 49, 51 , 198 ЦПК України , суд, -

ухвалив :

Прийняти до розгляду уточнену позовну заяву від 21.01.2020 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Дочірнього підприємства Львівській облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України , Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Залучити в якості співвідповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Дочірнього підприємства Львівській облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди - Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації.

Відкласти підготовче судове засідання до 07 лютого 2019 року на 11.30 хв.

Копію ухвали одночасно із копією позовної заяви надіслати на адресу співвідповідача - Департамента дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації.

Зобов`язати співвідповідача Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв`язку Львівської обласної державної адміністрації одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу та іншим учасникам протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : М.Л. Самсін

Дата ухвалення рішення21.01.2020
Оприлюднено27.01.2020
Номер документу87097510
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —446/1510/19

Рішення від 20.04.2023

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 15.04.2021

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні