Ухвала
від 13.01.2020 по справі 207/1501/17
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/1501/17

№ 6/207/14/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 січня 2020 року Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді: Тюлюнової В.Г.

при секретарі: Барабаш М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Кам`янське заяву директора Придніпровського державного металургійного коледжу О.Александрова про зміну сторони виконавчого провадження у цивільній справі за позовом директора комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про стягнення аліментів на дітей.

ВСТАНОВИВ:

09 січня 2020 року директор Придніпровського державного металургійного коледжу О.Александрова звернулась в суд з заявою про заміну сторони виконавчого провадження, посилаючись на те, що рішенням Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська від 12 липня 2017 року з ОСОБА_4 , ОСОБА_5 стягнуто з кожного на користь Комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради на утримання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , починаючи з 14 червня 2017 року до досягнення дітьми віку повноліття аліменти у розмірі 1/3 частки з усіх видів заробітку (доходу) щомісяця, але не менш 30% прожиткового мінімуму на кожну дитину для дітей певного віку.

Відповідно до копії наказу № 169-нч від 30.07.2018р. Придніпроського державного металургійного коледжу про зарахування на навчання денної форми навчання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та копії акту про факт прийому-передачі неповнолітньої № 08-23 від 27.08.2018р. ОСОБА_1 з Комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради до адміністрації Придніпровського державного металургійного коледжу з покладенням на них персональної відповідальності за життя, здоров`я, психічний стан, фізичний і духовний розвиток підопічної.

Представник заявника Придніпровського металургійного коледжу в судове засідання не з`явився, надали суду заяву про розгляд справи за їх відсутності, заяву підтримують просять задовольнити.

Боржники ОСОБА_4 , ОСОБА_6 та представники заінтересованих осіб в судове засідання не з`явились, про місце, день та час судового розгляду повідомлені.

Суд, дослідивши матеріали заяви та доданих до неї копій документів, вважає, що заява директора Придніпровського державного металургійного коледжу О.Александрова про заміну сторони виконавчого провадження обґрунтована та підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 442 ЦПК України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.211, 442 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву директора Придніпровського державного металургійного коледжу О.Александрова про заміну сторони виконавчого провадження по цивільній справі за позовом директора комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про стягнення аліментів на дітей - задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження за рішенням суду від 12 липня 2017 року по цивільній справі за позовом директора комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про стягнення аліментів на дітей, з Комунального закладу Навчально - виховний комплекс Загальноосвітня школа - інтернат зі спеціальним відділенням для дітей, які потребують корекції розвитку - центр розвитку дитини Гармонія Кам`янської міської ради на Придніпровський державний металургійний коледж , у виконавчому листі № 207/1501/17, виданого 28.08.2017 року Баглійським районним судом м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області про стягнення аліментів з:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , уродженця м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області, не працюючого, ІПН - НОМЕР_1 , зареєстрованого у АДРЕСА_1 , у розмірі 1/3 частки з усіх видів заробітку (доходу) щомісяця, але не менш 30% прожиткового мінімуму на дитину для дітей певного віку на утримання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , до досягнення дитиною віку повноліття;

ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , уродженки м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області, не працюючої, ІПН - НОМЕР_2 , зареєстрованої у АДРЕСА_1 , аліменти у розмірі 1/3 частки з усіх видів заробітку (доходу) щомісяця, але не менш 30% прожиткового мінімума на дитину для дітей певного віку на утримання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , до досягнення дитиною віку повноліття.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Дніпровського апеляційного суду.

Суддя В.Г.Тюлюнова

Дата ухвалення рішення13.01.2020
Оприлюднено28.01.2020
Номер документу87151340
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —207/1501/17

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Тюлюнова В. Г.

Ухвала від 26.03.2019

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Тюлюнова В. Г.

Рішення від 12.07.2017

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Тюлюнова В. Г.

Рішення від 12.07.2017

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Тюлюнова В. Г.

Ухвала від 16.06.2017

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Тюлюнова В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні