Ухвала
від 30.01.2020 по справі 335/12106/19
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/12106/19 1-кп/335/858/2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 січня 2020 року Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду м. Запоріжжя питання про виправлення описки у вироку суду від 21 грудня 2019 року по кримінальному провадженню за обвинуваченням ОСОБА_3 за ч. 3 ст. 185 КК України,

ВСТАНОВИВ:

21.12.2019 в кримінальному провадженні № 1201908006000210 від 11.09.2019 за обвинуваченням ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за ч. 3 ст. 185 КК України було постановлено вирок, згідно якого останнього визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 263 КК України та призначено покарання за цією статтею у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з випробуванням на 1 рік.

Однак, при вирішенні питання про речові докази, була допущена описка, а саме: у вироку зазначено, що речові докази по справі, зокрема, молот з дерев`яними руків`ям, два аркуші паперу формату А4 зі слідами фрагментів низу взуття, дві матерчасті печатки помаранчевого кольору, річ з матерії схожу на балаклаву, металеві кусачки з блакитними ручками, кросівок на ліву ногу фірми Nike, чотири СПВ, лакофарбове покриття, петля для навісного замку зі слідами перекусу, лакофарбове покриття, осип скла, п`ять змивів з контрольними змивами, трикотажна річ, зовні схожа на балаклаву, підлягають зберіганню в матеріалах кримінального провадження

Однак, встановлено, що судом оголошено про знищення даних речових доказів, тому необхідно вважати вірним формулювання: речові докази в справі, а саме: молот з дерев`яними руків`ям, два аркуші паперу формату А4 зі слідами фрагментів низу взуття, дві матерчасті печатки помаранчевого кольору, річ з матерії схожу на балаклаву, металеві кусачки з блакитними ручками, кросівок на ліву ногу фірми Nike, чотири СПВ, лакофарбове покриття, петля для навісного замку зі слідами перекусу, лакофарбове покриття, осип скла, п`ять змивів з контрольними змивами, трикотажна річ, зовні схожа на Балаклаву - підлягають знищенню.

Сторони кримінального провадження в судове засідання не з`явились, що відповідно до вимог ч. 2 ст. 379 КПК України не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Відповідно до ст. 379 КПК України суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд вирішує в судовому засіданні. Учасники судового провадження повідомляються про дату, час і місце засідання. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Оскільки при винесенні Орджонікідзевський районним судом м. Запоріжжя вироку від 21 грудня 2019 року у кримінальному провадженні по обвинуваченню ОСОБА_3 за ч. 3 ст. 185 КК України допущена описка, а саме: при вирішенні питання щодо речових доказів, суд помилково зазначив як «молот з дерев`яними руків`ям, два аркуші паперу формату А4 зі слідами фрагментів низу взуття, дві матерчасті печатки помаранчевого кольору, річ з матерії схожу на балаклаву, металеві кусачки з блакитними ручками, кросівок на ліву ногу фірми Nike, чотири СПВ, лакофарбове покриття, петля для навісного замку зі слідами перекусу, лакофарбове покриття, осип скла, п`ять змивів з контрольними змивами, трикотажна річ, зовні схожа на балаклаву, підлягають зберіганню в матеріалах кримінального провадження», суд вважає за необхідне, виправити допущену описку.

З врахуванням викладеного, керуючись ст.ст. 369-372, 379 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку у вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 21 грудня 2019 року по кримінальному провадженню за обвинуваченням ОСОБА_3 за ч. 3 ст. 185 КК України, наступним чином.

Вважати вірним у мотивувальній частині вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 21 грудня 2019 року, що речові докази в справі, а саме: молот з дерев`яними руків`ям, два аркуші паперу формату А4 зі слідами фрагментів низу взуття, дві матерчасті печатки помаранчевого кольору, річ з матерії схожу на балаклаву, металеві кусачки з блакитними ручками, кросівок на ліву ногу фірми Nike, чотири СПВ, лакофарбове покриття, петля для навісного замку зі слідами перекусу, лакофарбове покриття, осип скла, п`ять змивів з контрольними змивами, трикотажна річ, зовні схожа на Балаклаву - підлягають знищенню.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення30.01.2020
Оприлюднено06.02.2023
Номер документу87258918
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Крадіжка

Судовий реєстр по справі —335/12106/19

Ухвала від 30.01.2020

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

Вирок від 21.12.2019

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

Ухвала від 26.11.2019

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

Ухвала від 29.10.2019

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Соболєва І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні