Ухвала
від 03.02.2020 по справі 182/2203/19
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/2203/19

Провадження № 2/0182/988/2020

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03.02.2020 року Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Рибакової В.В. при секретарі Затуливітер Н.В.

за участю позивача - ОСОБА_1 , представника позивача - ОСОБА_2 , представника відповідача - Мкртчян О.О., розглянувши за правилами загального позовного провадження у відкритому підготовчому засіданні в залі суду м. Нікополя позовну заяву ОСОБА_1 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітніх ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Управління комунального майна Нікопольської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Комунальне підприємство Нікопольське міжміське бюро технічної інвентаризації про визнання права на приватизацію житлової квартири, -

ВСТАНОВИВ :

Позивач звернувся до суду з вказаною позовною заявою.

Позовну заяву було передано в провадження судді Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області Тихомирова І.В.

Ухвалою судді Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області (суддя - Тихомиров І.В.) від 07.05.2019 року відкрито провадження у справі, вирішено розглядати справу за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання. Копію ухвали направлено сторонам.

Від відповідача до суду надійшов відзив на позов, який містив клопотання про залучення до участі у справі третьою особою Комунальне підприємство Нікопольське міжміське бюро технічної інвентаризації та зобов`язання третю особу надати розрахунки при використанні позивачем права на приватизацію житла.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями, справу передано в провадження судді Рибакової В.В. у зв`язку зі звільненням з посади судді ОСОБА_5 , згідно рішення Вищої ради правосуддя № 1817/0/15-19 від 09.07.2019 року.

Ухвалою суду від 18.11.2019 року клопотання відповідача задоволено, залучено до участі у справі третьою особою Комунальне підприємство Нікопольське міжміське бюро технічної інвентаризації . Також судом направлено запит до Комунального підприємства Нікопольське міжміське бюро технічної інвентаризації про надання розрахунків при використанні позивачем права на приватизацію. Від третьої особи до суду надійшла відповідь на запит з розрахунком площі щодо приватизації квартири.

У підготовчому засіданні позивач та її представник вимоги позову підтримали. Зазначили, що позивачем надані всі наявні у неї докази та повідомили, що у судове засідання нададуть ще відповідь на звернення до Ощадбанку щодо використання позивачем приватизаційних чеків.

Представник відповідача пояснила, що за наявними матеріалами поки не може визначитися з позицією щодо позову. Зазначила, що клопотання відповідача вирішені судом та запитано документи про які просив відповідач.

Представник третьої особи у підготовче засідання не з`явився, причини неявки суду невідомі. Третя особа була повідомлена належним чином. Від третьої особи пояснення на позов не надійшли.

У підготовчому засіданні оголошено склад суду, прізвище, ім`я та по батькові секретаря судового засідання, з`ясовано наявність підстав для відводів; визначено предмет спору, характер позовних вимог, докази якими позивач обґрунтовує свої доводи ; встановлено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів (пояснення сторін, дослідження письмових доказів).

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189,197 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітніх ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Управління комунального майна Нікопольської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Комунальне підприємство Нікопольське міжміське бюро технічної інвентаризації про визнання права на приватизацію житлової квартири та призначити цивільну справудо судового розгляду по суті на 26.03.2020 року об 11.00 год. у приміщенні Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області у залі судових засідань №12.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. В. Рибакова

Дата ухвалення рішення03.02.2020
Оприлюднено04.02.2020
Номер документу87306435
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на приватизацію житлової квартири

Судовий реєстр по справі —182/2203/19

Рішення від 07.07.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рибакова В. В.

Рішення від 07.07.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рибакова В. В.

Ухвала від 03.02.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рибакова В. В.

Ухвала від 18.11.2019

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рибакова В. В.

Ухвала від 07.05.2019

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Тихомиров І. В.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Тихомиров І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні