Ухвала
від 03.02.2020 по справі 903/929/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пр. Волі, 54а, м. Луцьк, 43010, тел./факс 72-41-10 E-mail: inbox@vl.arbitr.gov.ua Код ЄДРПОУ 03499885

УХВАЛА

"03" лютого 2020 р. справа № 903/929/19 Господарський суд Волинської області у складі судді Войціховського Віталія Антоновича, за участі секретаря судового засідання Сердюкової Аліни Олегівни

та за відсутності розпорядника майна та представників кредитора, боржника у зв`язку з їх неявкою в судове засідання

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Луцьку у приміщенні Господарського суду Волинської області матеріали справи

за заявою Головного управління Державної податкової служби у Волинській області, м. Луцьк

до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ", м. Луцьк

про банкрутство

Встановив:

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 09.12.2019р. відкрито провадження у справі про банкрутство боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" (43000, м. Луцьк, пр. Президента Грушевського, 30, код ЄДРПОУ 40216575), введено мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, введено процедуру розпорядження майном боржника строком на сто сімдесят календарних днів до 27 травня 2020 року, розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Мельниченка Костянтина Павловича.

У відповідності до положень Кодексу України з процедур банкрутства 09 грудня 2019 року на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ".

На день та час проведення попереднього судового засідання розпорядником майна, арбітражним керуючим Мельниченком К.П. (на виконання ухвал суду та в підтвердження вжитих на даній стадії банкрутства заходів) супровідним листом від 26.12.2019р. було повідомлено суд, що 19 грудня 2019 року до Першого відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області направлено повідомлення про введення мораторію на задоволення вимог кредиторів згідно ухвали Господарського суду Волинської області від 09.12.2019р.

Також розпорядником майна отримано витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, реєстру прав власності на нерухоме майно, державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо ТОВ "МЄГАСБИТ", згідно якого майно у боржника відсутнє.

16 січня 2020 року відділом документального забезпечення та контролю Господарського суду Волинської області було зареєстровано супровідний лист розпорядника майна Мельниченка К.П. від 16.01.2020р., в якому розпорядник повідомив, що протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі, заяви з вимогами до боржника на адресу розпорядника майна не надходили, надав суду реєстр вимог кредиторів станом на 09.01.2020р.

23 січня 2019 року на адресу господарського суду від кредитора - Головного управління Державної податкової служби у Волинській області надійшла заява про визнання грошових вимог до боржника на загальну суму 2 901 480,06 грн. з врахуванням 4204,00 грн. понесених судових витрат.

Ухвалою суду від 24.01.2020р. заяву кредитора про визнання грошових вимог до боржника прийнято та призначено до розгляду в судовому засіданні на 03.02.2020р.

28.01.2020р. електронною поштою, а 30.01.2020р. поштовим зв`язком на аресу суду від розпорядника майна Мельниченка К.П. надійшов супровідний лист від 27.01.2020р., в якому арбітражний керуючий повідомив, що з метою вжиття заходів щодо збереження майна боржника, виявлення обсягу активів, які належать банкруту на праві власності, користування, повного господарського відання, визначення стану його фінансово-господарського становища, до державних установ та організацій було направлено запити про витребування інформації, зокрема, до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державного підприємства ''Український інститут промислової власності", Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, Державної служби України з безпеки на транспорті, Державної авіаційної служби України, територіального органу Державної служби праці України у Волинській області (щодо наявності/відсутності підіймальних споруд та котлів, об`єктів підвищеної небезпеки, великотоннажних автомобілів, технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації у вулично-дорожній мережі, трубопроводів, об`єктів нафтогазового комплексу, ділянок надр, наданих для експлуатації та будівництва підземних споруд), Волинської митниці Державної фіскальної служби України, інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю (щодо наявності/відсутності дозволу на виконання будівельних робіт та переліку замовника будівництва), територіального органу Держгеокадастру у Волинській області, Державного космічного агентства України, Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській' області, ПАТ "Укрзалізниця" (щодо зареєстрованих вантажних вагонів).

Також на виконання вимог ухвали від 09.12.2019р. розпорядником майна було надано суду витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань з внесеними до нього відомостями щодо розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Мельниченка Костянтина Павловича.

При цьому зазначено, що станом на 27.01.2020р. не на всі запити отримано відповідь та будь яких активів, які належать банкруту, на даний час не виявлено.

28.01.2020р. електронною поштою, а 29.01.2020р. поштовим зв`язком на аресу суду від розпорядника майна Мельниченка К.П. надійшло клопотання про припинення повноважень керівника ТОВ "МЄГАСБИТ" ОСОБА_1.

28.01.2020р. електронною поштою, а 29.01.2020р. поштовим зв`язком на аресу суду від розпорядника майна Мельниченка К.П. надійшло клопотання від 27.01.2019р. №903/929/19-1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Згідно з табелем обліку використання робочого часу суддя Войціховський В.А. у період з 27.01.2020р. по 31.01.2020р. перебував у відпустці. У звязку з викладеною обставиною визначене клопотання розглянуте судом не було.

30 січня 2020 року відділом документального забезпечення та контролю Господарського суду Волинської області було зареєстровано повідомлення розпорядника майна Мельниченка К.П. від 30.01.2020р. №903/929/19-1 про результати розгляду кредиторської вимоги - Головного управління Державної податкової служби у Волинській області, поданої після закінчення строку, встановленого для її подання.

31 січня 2020 року відділом документального забезпечення та контролю Господарського суду Волинської області було зареєстровано клопотання розпорядника майна Мельниченка К.П. від 31.01.2020р. №903/929/19-1 про розгляд справи у попередньому судовому засіданні та заяви кредитора про визнання грошових вимог до боржника без його участі та клопотання від 31.01.2020р. №903/929/19-1 про сплату основної винагороди арбітражного керуючого.

У визначений судом день та час кредитор та боржник своїх представників в засідання суду не направили. Не з`явився в судове засідання і розпорядник майна.

Відповідно до статті 1 Кодексу України з процедур банкрутства "конкурсні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли до відкриття провадження у справі про банкрутство і виконання яких не забезпечено заставою майна боржника; "поточні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли після відкриття провадження у справі про банкрутство; "забезпечені кредитори" - кредитори, вимоги яких до боржника або іншої особи забезпечені заставою майна боржника.

Частиною п. 14 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що з моменту відкриття провадження у справі про банкрутство пред`явлення конкурсними та забезпеченими кредиторами вимог до боржника та їх задоволення можуть здійснюватися лише у порядку, передбаченому цим Кодексом, та в межах провадження у справі.

Відповідно до ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство. Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Заяви з вимогами конкурсних кредиторів або забезпечених кредиторів, подані в межах строку, визначеного частиною першою цієї статті, розглядаються господарським судом у попередньому засіданні суду.

За результатами розгляду зазначених заяв господарський суд постановляє ухвалу про визнання чи відхилення (повністю або частково) вимог таких кредиторів.

Ухвала господарського суду є підставою для внесення відомостей про таких кредиторів до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства, попереднє засідання господарського суду проводиться не пізніше 70 календарних днів, а в разі великої кількості кредиторів - не пізніше трьох місяців з дня проведення підготовчого засідання суду. Про попереднє засідання суду повідомляються сторони, а також інші учасники провадження у справі про банкрутство, визнані такими відповідно до цього Кодексу.

У попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, що надійшли протягом строку, передбаченого частиною першою статті 45 цього Кодексу, у тому числі щодо яких були заперечення боржника або розпорядника майна.

За результатами попереднього засідання господарський суд постановляє ухвалу, в якій зазначаються: розмір та перелік усіх визнаних судом вимог кредиторів, що вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів; розмір та перелік не визнаних судом вимог кредиторів; дата проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів; дата підсумкового засідання суду, на якому буде постановлено ухвалу про санацію боржника чи постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи ухвалу про закриття провадження у справі про банкрутство, чи ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду, яке має відбутися у строки, встановлені частиною другою статті 44 цього Кодексу.

При розгляді справи в даному судовому засіданні судом взято до уваги, що станом на 03.02.2020р. до господарського суду та розпорядника майна в строк, передбачений частиною першою статті 45 цього Кодексу, заяв про визнання грошових вимог до боржника від будь-яких кредиторів не надходило.

Суд зазначає, що ухвалою суду від 09.12.2019р. визнано у встановленому порядку доведені та підтверджені кредиторські вимоги Головного управління Державної податкової служби у Волинській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" на загальну суму 6 662 353,68 грн. з врахуванням 19 210,00 грн. понесених судових витрат.

З врахуванням ухвали суду від 09.12.2019р. вимоги кредиторів товариства-боржника, розмір котрих було включено до реєстру вимог кредиторів, становить:

- Головного управління Державної податкової служби у Волинській області на суму 6 643 143,68 грн. (19 210,00 грн. - вимоги першої черги, 4 643 665,40 грн. - вимоги третьої черги, 1 999 478,28 грн. вимоги шостої черги).

Поруч з цим за наслідками розгляду даної справи в судовому засіданні судом встановлено, що вимоги кредиторів щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров`ю громадян, до реєстру вимог кредиторів окремо розпорядником майна включено не було у зв`язку з відсутністю відповідних зобов`язань у товариства-боржника.

Взято судом до уваги також і те, що станом на 03.02.2020р. до господарського суду та розпорядника майна заяв від кредиторів та осіб, які б виявили бажання взяти участь у санації боржника, не надходило.

Відповідно до ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства протягом 10 днів з дня постановлення ухвали за результатами попереднього засідання господарського суду розпорядник майна письмово повідомляє кредиторів згідно з реєстром вимог кредиторів, уповноважену особу працівників боржника та уповноважену особу засновників (учасників, акціонерів) боржника про місце і час проведення зборів кредиторів та організовує їх проведення.

Суд зазначає, що 28.01.2020р. електронною поштою, а 29.01.2020р. поштовим зв`язком на аресу суду від розпорядника майна Мельниченка К.П. надійшло клопотання про припинення повноважень керівника ТОВ "МЄГАСБИТ" ОСОБА_1.

В обґрунтування клопотання розпорядник майна зазначає, що з метою виконання вимог ухвали суду від 09.12.2019р., забезпечення збереження майна боржника, на підставі ст. 44 КУзПБ рекомендованою кореспонденцією за юридичною адресою боржника було направлено запит з вимогою надати розпоряднику майна копії документів підприємства, з проханням визначити дату розгляду кредиторських вимог та видати наказ про створення робочої групи з інвентаризації активів товариства, до складу якої включити директора, головного бухгалтера та розпорядника майна. Зазначений лист було повернуто без вручення адресату з відміткою про відсутність адресата за визначеною адресою.

Також, розпорядником майна на адресу засновника товариства направлено лист з проханням надати розпоряднику майна всю існуючу інформацію та документацію стосовно ТОВ "МЄГАСБИТ", якою володіє останній та способи зв`язку з посадовими особами підприємства. Згідно інформації з сайту Укрпошта щодо відстеження поштового відправлення визначений лист не було вручено під час доставки.

Згідно відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, приміщення за адресою - 43000, м. Луцьк, пр. Президента Грушевського, 30, (юридична адреса місцезнаходження ТОВ МЄГАСБИТ ), на праві власності належить підприємствам - ТзОВ Проектний інститут УКРМАШПРОЕКТ та ТЗОВ УМПП-ЦЕНТР . На запит розпорядника майна до вищевказаних підприємств щодо з`ясування місцезнаходження ТОВ "МЄГАСБИТ" отримано інформацію про відсутність товариства за вищевказаною адресою та будь яких укладених договорів чи інших правочинів.

Відповідно до ч. 2-4 ст. 40 Кодексу України з процедур банкрутства, у процедурі розпорядження майном за клопотанням розпорядника майна, сторін або інших учасників справи про банкрутство, що містить підтверджені відомості про перешкоджання керівником або органом управління боржника виконанню повноважень розпорядника майна, невжиття заходів щодо забезпечення збереження майна боржника, а також про вчинення ними дій, що порушують права та законні інтереси боржника або кредиторів, господарський суд має право припинити повноваження керівника або органу управління боржника та покласти виконання його обов`язків на розпорядника майна.

Про припинення повноважень керівника або органу управління боржника та покладання його обов`язків на розпорядника майна господарський суд виносить ухвалу.

З дня постановлення господарським судом ухвали про припинення повноважень керівника або органу управління боржника відповідні посадові особи боржника, повноваження яких припинені ухвалою господарського суду, зобов`язані протягом трьох днів передати розпоряднику майна, а розпорядник майна - прийняти бухгалтерську та іншу документацію боржника, його печатки і штампи, матеріальні та інші цінності.

Заходи щодо забезпечення вимог кредиторів діють відповідно до дня введення процедури санації і призначення керуючого санацією або до прийняття постанови про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури і призначення ліквідатора, або до закриття провадження у справі. Господарський суд має право скасувати або змінити заходи щодо забезпечення вимог кредиторів до настання зазначених обставин, про що постановляє ухвалу.

Згідно з ч. 12-13 ст. 44 Кодексу, повноваження керівника боржника та виконавчих органів його управління, покладені на них відповідно до законодавства чи установчих документів, можуть бути припинені в разі, якщо ними не вживаються заходи щодо забезпечення збереження майна боржника, створюються перешкоди діям розпорядника майна чи допускаються інші порушення законодавства.

У разі виявлення обставин, передбачених абзацом першим цієї частини, за клопотанням кредиторів або інших учасників справи ухвалою господарського суду повноваження керівника та виконавчих органів управління боржника припиняються, а виконання відповідних обов`язків тимчасово покладається на розпорядника майна до призначення в порядку, визначеному законодавством та установчими документами, нового керівника боржника та виконавчих органів управління боржника.

З дня постановлення господарським судом ухвали про припинення повноважень керівника боржника або органів управління боржника керівник, повноваження якого припинені ухвалою господарського суду, зобов`язаний протягом трьох днів передати розпоряднику майна, а розпорядник майна - прийняти бухгалтерську та іншу документацію боржника, його печатки і штампи, матеріальні та інші цінності.

За таких обставинта за результатами дослідження матеріалів справи, суд вбачає за необхідне задовольнити клопотання розпорядника майна боржника про припинення повноважень керівника ТОВ "МЄГАСБИТ" ОСОБА_1., оскільки, обов`язки, встановлені Кодексом України з процедур банкрутства, розпорядник майна боржника може виконати лише за наявності у нього необхідної інформації та відсутності перешкод керівника боржника у її наданні, а також наданні документів бухгалтерської та фінансової звітності, первинних документів, балансів підприємства, фінансової звітності та інших документів, які свідчать про оборотні та необоротні активи підприємства, дебіторську заборгованість, аналізу фінансово-господарської діяльності, інвестиційного становища боржника та його становище на ринках, виявлення ознак фіктивного банкрутства, доведення до банкрутства, приховування стійкої фінансової неспроможності, незаконних дій у разі банкрутства, забезпечення збереження майна боржника.

Статтею 2 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Відповідно до ст.216 ГПК України суд відкладає розгляд справи у випадках та з підстав встановлених частиною другою статті 202 цього Кодексу.

Враховуючи вищевикладене, беручи до уваги, необхідність з`ясування всіх істотних обставин справи, господарський суд, з метою забезпечення можливості реалізації учасниками судового процесу процесуальних засобів захисту своїх прав, дотримання засад рівності всіх учасників процесу перед законом і судом, змагальності в судочинстві, з метою всебічного та об`єктивного вирішення даного спору, приходить до висновку про відкладення розгляду справи в частині клопотання розпорядника майна Мельниченка К.П. від 31.01.2020р. №903/929/19-1 про сплату основної винагороди арбітражного керуючого.

При цьому суд зазначає, що пунктом 2 статті 34 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що до заяви кредитора про відкриття провадження у справі про банкрутство додаються докази авансування винагороди арбітражному керуючому трьох розмірів мінімальної заробітної плати за три місяці виконання повноважень.

Судом засвідчується, що в даному випадку Головним управлінням Державної податкової служби у Волинській області до заяви про відкриття провадження у справі було додано докази авансування винагороди арбітражному керуючому лише в розмірі 12 519,00 грн. за один місяць виконання повноважень, хоча повинно за три місяці виконання повноважень в силу положень Кодексу України з процедур банкрутства.

За визначених обставин суд вважає, що Головному управлінню Державної податкової служби у Волинській області слід додатково внести на депозитний рахунок Господарського суду Волинської області (рахунок UA568201720355289002000004974, ДКСУ в м. Київ, код ЄДРПОУ 03499885) суму винагороди арбітражного керуючого в розмірі 25 038,00 грн. та надати в найкоротші строки суду відповідні докази сплати.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 39, 40, 44, 45, 47, 48, 49 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 202, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Зобов`язати розпорядника майна Мельниченка Костянтина Павловича відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства внести до реєстру кредиторів вимоги конкурсних кредиторів у наступних розмірах:

- Головного управління Державної податкової служби у Волинській області (43010, м. Луцьк, Київський майдан, 4, код ЄДРПОУ 43143484) на загальну суму 6 643 143,68 грн. (19 210,00 грн. - вимоги першої черги, 4 643 665,40 грн. - вимоги третьої черги, 1 999 478,28 грн. вимоги шостої черги).

2. Зобов`язати розпорядника майна Мельниченка К.П. письмово повідомити кредиторів згідно з реєстром вимог кредиторів, уповноважену особу працівників боржника та уповноважену особу засновників (учасників) боржника про місце і час проведення зборів кредиторів, організувати та провести збори кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ", на зборах кредиторів обрати комітет кредиторів.

Обраному комітету кредиторів вирішити питання щодо відкриття процедури санації, ліквідації боржника чи укладення мирової угоди. Протокольне рішення зборів кредиторів про утворення та склад комітету кредиторів подати суду до 26.02.2020р.

3. Розгляд справи в підсумковому засіданні призначити на "02" березня 2020 р. на 10:00 год. Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а, в залі судових засідань №210).

4. Клопотання розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" Мельниченка Костянтина Павловича про припинення повноважень керівника боржника задовольнити.

5. Відсторонити ОСОБА_1 від посади керівника Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" (43000, м. Луцьк, пр. Президента Грушевського, 30, код ЄДРПОУ 40216575) та покласти виконання обов`язків керівника Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" (43000, м. Луцьк, пр. Президента Грушевського, 30, код ЄДРПОУ 40216575) на розпорядника майна боржника - арбітражного керуючого Мельниченка Костянтина Павловича (Свідоцтво Міністерства юстиції України про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1887 від 09.01.2019р., адреса: 01133, м. Київ, вул. Первомайського 9, офіс 30, ідентифікаційний код НОМЕР_1 ).

6. Зобов`язати ОСОБА_1 протягом трьох днів з дня постановлення ухвали передати розпоряднику майна боржника бухгалтерську та іншу документацію боржника, його печатки і штампи, матеріальні та інші цінності.

7. Зобов`язати державного реєстратора відділу реєстрації бізнесу та дозвільних процедур Департаменту "Центр надання адміністративних послуг у м. Луцьку" Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35) внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відомості щодо зміни керівника Товариства з обмеженою відповідальністю "МЄГАСБИТ" (43000, м. Луцьк, пр. Президента Грушевського, 30, код ЄДРПОУ 40216575).

8. Розгляд справи в частині клопотання розпорядника майна Мельниченка К.П. від 31.01.2020р. №903/929/19-1 про сплату основної винагороди арбітражного керуючого відкласти на "20" лютого 2020р. на 09:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №210.

9. Зобов`язати Головне управління Державної податкової служби у Волинській області надати суду до 17.02.2020р. докази додаткового внесення на депозитний рахунок Господарського суду Волинської області (UA568201720355289002000004974, ДКСУ в м. Київ, код ЄДРПОУ 03499885) грошових коштів в сумі 25 038,00 грн. в якості авансової винагороди арбітражного керуючого.

Відповідно до ч.2 ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Відповідно до ст. ст. 253, 256, 257 ГПК України апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Північно-західного апеляційного господарського суду протягом десяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

У той же час згідно підпункту 17.5 пункту 17 Перехідних положень ГПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справи витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua .

Повна ухвала складена 04.02.2020р.

Суддя В. А. Войціховський

Дата ухвалення рішення03.02.2020
Оприлюднено04.02.2020
Номер документу87335754
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —903/929/19

Ухвала від 20.10.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Судовий наказ від 20.10.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 20.10.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 02.10.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 04.05.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Постанова від 02.03.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 02.03.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 20.02.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 05.02.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 03.02.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні