Ухвала
від 04.02.2020 по справі 737/1197/19
КУЛИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Номер провадження 2/737/48/20

Справа № 737/1197/19

Ухвала

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

04 лютого 2020 року смт Куликівка

Суддя Куликівського районного суду Чернігівської області Лібстер А. С., розглянувши матеріали позовної заяви

за позовом: АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО , 14000 м. Чернігів, вул. Гонча, буд. 40, код ЄДРПОУ 22815333;

до відповідача: ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 ;

про стягнення вартості необлікованої електричної енергії, -

В С Т А Н О В И В:

29 листопада 2019 року АТ ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО звернулось до суду із вказаним позовом, в якому просить стягнути з ОСОБА_1 вартість необлікованої електричної енергії в розмірі 10453 грн. 14 коп. та судовий збір в розмірі 1921 грн.

Враховуючи значення справи для сторін, її категорію та складність, обсяг та характер доказів по справі, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Дана справа підсудна Куликівському районному суду Чернігівської області. Підстави для залишення позову без руху, відмови в його прийнятті відсутні.

При пред`явленні позову дотримано вимоги статей 175,177 ЦПК України, а позовна заява підлягає розгляду в судах в порядку цивільного судочинства.

Керуючись ст. ст. 187, 274, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження у судовому засіданні з викликом сторін.

3. Судове засідання для розгляду справи по суті призначити у відкритому судовому засіданні на 02 березня 2020 року на 09:00 год.

4. Не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

5. Позивач не пізніше трьох днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити відповідачу і суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

6. Відповідач не пізніше трьох днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу, і суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи . Заперечення проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження подаються в строк до десяти днів після отримання даної ухвали.

7. Роз`яснити учасникам справи, що заяви по суті справи (відзив, відповідь на відзив, заперечення) повинні бути складені та подані за правилами, встановленими статтями 178-180 Цивільного процесуального кодексу України.

8. Учасникам справи до початку першого судового засідання подати всі наявні у них докази, не приховувати докази.

9. Звернути увагу учасників справи, що подання доказів здійснюється у відповідності до статті 81 Цивільного процесуального кодексу України. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

10. Учасникам справи письмові докази по справі подавати в оригіналі або в належним чином засвідчених копіях (для долучення до матеріалів справи) у порядку, визначеному ст. 95 ЦПК України. При цьому органам державної влади України, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям та їх об`єднанням усіх форм власності копії письмових доказів оформити відповідно до вимог п.5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації затвердженого Наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003.

11. При направленні у судове засідання уповноважених представників, останнім мати оригінал та копію довіреності або ордер, виданий відповідно до Закону України Про адвокатуру і адвокатську діяльність , а також документ, що посвідчує особу; у разі явки керівника організації або члена виконавчого органу - належним чином завірену копію наказу про призначення на посаду, документ, що посвідчує особу (паспорт), та установчі документи.

12. Звернути увагу учасників справи на те, що у випадку невиконання учасником справи його обов`язків суд відповідно до ч. 3 ст. 43 ЦПК України застосовує заходи процесуального примусу до такого учасника справи.

13. Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http:// kl.cn.court.gov.ua.

14. Копію ухвали та копії позовної заяви з додатками направити учасникам справи.

15. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Апеляційна скарга на ухвалу в частині визначення підсудності може бути подана до Чернігівського апеляційного суду через Куликівський районний суд Чернігівської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя А.С. Лібстер

Дата ухвалення рішення04.02.2020
Оприлюднено05.02.2020

Судовий реєстр по справі —737/1197/19

Рішення від 21.05.2020

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

Ухвала від 04.02.2020

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні