Ухвала
від 29.01.2020 по справі 280/5867/19
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду за правилами загального позовного провадження та призначення підготовчого засідання

29 січня 2020 року Справа № 280/5867/19 м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Бойченко Ю.П., розглянувши в порядку письмового провадження питання про призначення до розгляду в порядку загального позовного провадження справи

за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області (29000, м. Хмельницький, вул. Героїв Чорнобиля, 1/2)

до 1. Публічного акціонерного товариства МОТОР СІЧ (69068, м. Запоріжжя, пр. Моторобудівників, 15)

2. Відокремленого підрозділу санаторію Райдуга Публічного акціонерного товариства МОТОР СІЧ (31200, Хмельницька область, Волочиський район, м. Волочиськ, вул. Запорізька, 11)

про застосування заходів реагування,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду знаходиться вищезазначена справа, яка розглядається у порядку спрощеного позовного провадження.

Судове засідання призначено на 29.01.2020, без повідомлення (виклику) учасників справи.

Від представника відповідача 1 надійшов відзив на позов, в якому він, серед іншого, просить суд розглянути справу в порядку загального позовного провадження, з урахуванням її складності, а також того, що частину виявлених позивачем порушень усунуто, що потребує дослідження у судовому засіданні.

Розглянувши вказану заяву, суд зазначає про таке.

Частиною першою статті 12 КАС України передбачено, що адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Разом з тим, згідно з частиною 3 статті 12 КАС України загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 173 КАС України завданням підготовчого провадження є

визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

За приписами ч. 6 ст. 260 КАС України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи заяву представника відповідача 1, складність даної справи, скорочені строки розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, суд вважає за необхідне призначити розгляд справи за правилами загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст. 171, 173, 180, 241, 248 КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву представника Публічного акціонерного товариства МОТОР СІЧ про призначення справи №280/5867/19 до розгляду у порядку загального позовного провадження - задовольнити.

Призначити розгляд адміністративної справи №280/5867/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області до 1. Публічного акціонерного товариства МОТОР СІЧ , 2. Відокремленого підрозділу санаторію Райдуга Публічного акціонерного товариства МОТОР СІЧ про застосування заходів реагування за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 26 лютого 2020 року о 16 год. 30 хв., яке відбудеться в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сергія Синенка, 65в, в залі судового засідання № 12.

Підготовче засідання проводитиметься одноособово суддею Бойченко Ю.П.

Запропонувати:

відповідачам - протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання даної ухвали подати відзив та документи на його обґрунтування, з урахуванням вимог статті 162 КАС України. Роз`яснити відповідачам, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи;

позивачу - протягом трьох днів від дня отримання від відповідачів відзиву, подати письмову відповідь на відзив, в якій викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачами у відзиві заперечень та мотиви їх визнання або відхилення, з урахуванням правил, встановлених частинами другою - четвертою статті 162 КАС України;

відповідачам - протягом трьох днів від дня одержання від позивача відповіді на відзив подати заперечення щодо пояснень, міркувань та аргументів щодо наведених позивачем у відповіді на відзив, з урахуванням правил, встановлених частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за наступним посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud0870/.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

У підготовче засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя Ю.П. Бойченко

Дата ухвалення рішення29.01.2020
Оприлюднено06.02.2020
Номер документу87351839
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —280/5867/19

Ухвала від 26.02.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 29.01.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 26.12.2019

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 02.12.2019

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні