Ухвала
від 05.02.2020 по справі 371/1593/19
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

05.02.2020 Єдиний унікальний № 371/1593/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

5 лютого 2020 року м. Миронівка

ЄУН 371/1593/19

Провадження № 2/371/298/20

Миронівський районний суд Київської області в складі :

головуючого судді Капшук Л.О.,

за участю секретаря судових засідань Семерей Л.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Миронівської районної державної адміністрації, Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області, Головного управління Держгеокадастру у Київській області, про визнання державного акту на право приватної власності недійсним, визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування ,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Миронівського районного суду перебуває цивільна справа, в якій позивачами заявлено вимогу про визнання за кожним з них права власності в порядку спадкування на Ѕ частнину земельних ділянок, що розташовані на території Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області за адресою: АДРЕСА_1 .

Позивач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилася подала до суду заяву про проведення підготовчого засідання за її відсутності,позовні вимоги підтримує.

Позивач ОСОБА_1 та представник позивачів в підготовче засідання не з`явилися. Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлялися належно, причини неявки суду не відомі.

Представник відповідача Миронівської районної державної адміністрації Київської області в підготовче засідання не з'явилася, подала до суду заяву про проведення підготовчого засідання за її відсутності, у заяві вказала, що проти задоволення позовних вимог не заперечує.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Київській області в підготовче засідання не з'явився . Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлявся належно, причини неявки суду не відомі.

Представник відповідача Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області в підготовче засідання не з`явився, сільський голова подала до суду заяву про проведення судового засідання за відсутності представника сільської ради, зазначила що позовні вимоги визнає.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, визначені частиною 2 статті 198 ЦПК України, відсутні.

За правилами частини 2 статті 247 ЦПК України за умов неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом, відповідно до передбачених частиною 1 статті 189 ЦПК України завдань підготовчого провадження, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, з`ясовано відсутність заперечень проти позовних вимог, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, визначено порядок розгляду справи.

Підстави для відкладення підготовчого засідання, визначені частиною 2 статті 198 ЦПК України, відсутні.

Враховуючи, що спір не врегульовано, по справі проведені необхідні підготовчі дії, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189 , 197 , 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справіза позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Миронівської районної державної адміністрації, Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області, Головного управління Держгеокадастру у Київській області, про визнання державного акту на право приватної власності недійсним, визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування .

Цивільну справу призначити до судового розгляду по суті на 8 годину 30 хвилин 24 березня 2020 року .

З`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, здійснити на підставі доказів, що зібрані у справі.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати сторонам, викликати їх в судове засідання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mr.ko.court.gov.ua/sud1017/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис Л.О. Капшук

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

Дата ухвалення рішення05.02.2020
Оприлюднено06.02.2020
Номер документу87373695
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання державного акту на право приватної власності недійсним, визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —371/1593/19

Рішення від 03.08.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 05.02.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 30.12.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні