Ухвала
від 09.07.2007 по справі 15/196-07-4644а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/196-07-4644А

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

          "09" липня 2007 р.Справа № 15/196-07-4644А

                                                                                        м. Одеса

Господарський суд Одеської області у складі:

головуючого судді                                            В.С. Петрова

При секретарі                                                    М.Д. Стойковій

За участю представників

від прокуратури  –             Болгар А.В.,

        від позивача -                       Васильченко Т.С.,

від третьої особи -               не з'явився,

від відповідача -                  не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом Заступника прокурора Малиновського району м. Одеси в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси до Приватного підприємства „Южморсервіс” про припинення юридичної особи за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача –Виконавчого комітету Одеської міської ради,  -

                                              

ВСТАНОВИВ:

Заступник прокурора Малиновського району м. Одеси в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси звернувся до господарського суду Одеської області з адміністративним позовом про припинення юридичної особи –Приватного підприємства „Южморсервіс”, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача –Виконавчий комітет Одеської міської ради.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 04.06.2007 р. відкрито провадження  в адміністративній справі № 15/196-07-4644А та справу призначено до судового розгляду в засіданні суду.

У судовому засіданні від 09.07.2007 р. представник прокуратури Малиновського району м. Одеси та представник позивача звернулись до господарського суду із заявою про відкликання позовної заяви про припинення юридичної особи –Приватного підприємства „Южморсервіс”.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 155 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Приймаючи до уваги те, що прокурор та позивач відкликали позовну заяву, суд вважає за необхідне позовну заяву Заступника прокурора Малиновського району м. Одеси в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача –Виконавчий комітет Одеської міської ради, до Приватного підприємства „Южморсервіс” про припинення юридичної особи залишити без розгляду.

         

Керуючись п. 5 ч. 1 ст.155, ст. 160, ст. 165 Кодексу адміністративного судочинства,

суд –

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Заступника прокурора Малиновського району м. Одеси в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача –Виконавчий комітет Одеської міської ради, до Приватного підприємства „Южморсервіс” про припинення юридичної особи залишити без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена в порядку, передбаченому ст. 186 КАС України.

Ухвала набирає законної сили в порядку ст. 254 КАС України.

                    Суддя                                                                                  

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення09.07.2007
Оприлюднено30.08.2007
Номер документу873988
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/196-07-4644а

Ухвала від 09.07.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петров В.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні