Ухвала
від 29.01.2020 по справі 405/7632/19
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Кропивницький апеляційнийсуд

№ провадження 11-сс/4809/1/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29.01.2020 м. Кропивницький

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Кропивницького апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженні, на ухвалу слідчого судді Ленінського районногосуду м.Кіровограда від 03.12.2019, якою відмовлено у задоволенні клопотання старшого слідчого з ОВС відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 про арешт майна вилученого під час проведення обшуків у рамках кримінального провадження №32019120010000002 від 08.01.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

За участю учасників судового провадження:

прокурора - ОСОБА_6 ,

власника майна - ОСОБА_7 ,

представника власників майна: ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 адвоката ОСОБА_10 ,

ВСТАНОВИЛА:

Ухвалою слідчогосудді Ленінськогорайонного судум.Кіровограда від03.12.2019відмовлено у задоволенні клопотання старшого слідчого з ОВС відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 про арешт майна вилученого під час проведення обшуків у рамках кримінального провадження №32019120010000002 від 08.01.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

В обґрунтування постановленого рішення слідчий суддя в ухвалі послався на те, що клопотання слідчого не відповідає вимогамст. 171 КПК України, так як підстава та мета застосування заходу забезпечення кримінального провадження слідчим належним чином не обгрунтована, не вказані та недоведені ризики, які можуть мати місце у разі не застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, із посиланням на відповідні обставини.

В апеляційній скарзі прокурор у кримінальному провадженні просить скасувати ухвалу слідчого судді через невідповідність висновків суду викладених у судовому рішенні, фактичним обставинам кримінального провадження та неповноту судового розгляду та постановити нову ухвалу, якою повністю задовольнити клопотання старшого слідчого з ОВС відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 32019120010000002 від 08.01.2019 за ч.3 ст. 212 КК України про арешт тимчасово вилученого майна, а саме накласти арешт на тимчасово вилучені предмети, речі (цінності), які вилучені 09.10.2019:

- згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою АДРЕСА_1 у ОСОБА_7 ;

- згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою АДРЕСА_2 (підвал);

- згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою АДРЕСА_3 ;

- згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою АДРЕСА_4 у ОСОБА_8 .

При цьому, прокурор зазначає, що у ході досудового розслідування кримінального провадження №32019120010000002 встановлено, що директор ТОВ «Константа НВ» ОСОБА_11 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_7 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_9 , ОСОБА_15 та іншими невстановленими особами, шляхом використання створених та придбаних юридичних осіб та інших суб`єктів господарської діяльності за період з 01.01.2017 по 30.04.2018, отримав на розрахунковий рахунок товариства грошові кошти від реалізації сільськогосподарської продукції на загальну суму 58213909 грн., однак, в порушення п. 181.1. ст.181 Податкового кодексу України, з метою ухилення від сплати податків не зареєстрував товариство платником ПДВ, не відобразив в податковій звітності фактичний обсяг проведених операцій, податкову звітність у т.ч. з ПДВ за 2017-2018 роки до контролюючого органу не подав, чим умисно ухилився від сплати ПДВ в сумі 11642783 грн., що призвело до фактичного ненадходження в бюджет грошових коштів у особливо великих розмірах.

Крім того в ході розслідування кримінального провадження також встановлено, що вищевказані особи діючи умисно, з корисливих мотивів, не маючи дійсного наміру здійснювати діяльність, зафіксовану в установчих документах з метою приховування факту і фактичних обсягів операцій діяльності суб`єктів господарювання та прикриття своєї незаконної діяльності протягом 2018-2019 років створили/придбали на території Кіровоградської, Київської та Сумської областей ряд суб`єктів господарської діяльності та в подальшому використовували їх реквізити, печатки, розрахункові рахунки для здійснення протиправної діяльності, направленої на створення умов для умисного ухилення від сплати податків підприємствами реального сектору економіки, в тому числі і ТОВ «Константа НВ».

За результатми проведення обшуків встановлено причетність ОСОБА_8 , ОСОБА_7 , ОСОБА_9 до здійснення незаконної діяльності пов`язаної з реєстрацією підприємств на підставних осіб, які фактично фінансово- господарську діяльність не здійснють, а виконують лише вказівки фігурантів кримінального провадження.

В ході досудового розслідування встановлено, що офісів вищевказаних підприємств не існує, як правило це адреси масової реєстрації підприємств. Службові особи підприємств відсутні за місцем реєстрації, та поєднують в одній особі функцій засновника, керівника і головного бухгалтера підприємства, відсутні у власності та оренді виробничі площі, складські приміщення, транспортні засоби, техніка.

Також, прокурор звертає увагу, що відповідно до ч.1 ст.172 КПК України, клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

В жодному судовому засідані по вказаній справі не приймали участь представники юридичних осіб печаті та фінансово-господарська документація яких була вилучена під час обшуку та питання про арешт яких вирішувалось слідчим судею Ленінського районного суду м. Кіровограда. Ввказані особи навіть не викликались до суду, а ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та ОСОБА_16 , які приймали участь, жодного відношення до вказаних юридичних осіб не мають та будь-яких документів на підтвердження того що вони є власниками чи володільцями вказаних документів не наддали.

З урахуванням вимог ч.3 ст.173 КПК України, ухвалюючи рішення про відмову в задоволені клопотання про арешт майна, слідчий суддя Ленінського районного суду м.Кіровограда створив умови для негайного повернення особам, які не мають жодного відношення до вказаних юридичних осіб, їх печаток та фінансово-господарської документації при тому, що згідно показів керівників та засновників частини з них остані мають ознаки фіктивності.

Крім того, в порушення вимог статтей 172, 173 КПК України клопотання слідчого погоджене з прокурором про накладення арешту, після усунення недоліків, розглядалось слідчим суддею упродовж 20 днів.

З огляду на вищезазначене прокурор вважає, що у слідчого судді не було підстав для для відмови у задоволенні клопотання слідчого, а тому ухвала районного суду підлягає безумовному скасуванню з постановленням нової ухвали.

Заслухавши доповідача, думку прокурора,який підтримавапеляційну скаргу, пояснення представника власників майна адвоката ОСОБА_10 . ОСОБА_17 , що діє в інтересах власників тимчасово вилученого майна, який заперечив проти задоволення апеляційної скарги та просив ухвалу слідчого судді залишити без зміни, дослідивши матеріаликлопотання,зваживши доводиапеляційної скаргиколегія суддіввважає,що вонапідлягає задоволенню такихпідстав.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно зч.2ст.170КПК Україниарешт майнадопускається зметою забезпечення:

1)збереження речовихдоказів;

2)спеціальної конфіскації;

3)конфіскації майнаяк видупокарання абозаходу кримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Клопотання слідчого про накладення арешту повинно відповідати вимогам ч.2 ст. 171 КПК України, відповідно до якої,у ньому має бути зазначено правові (законні) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна, а також перелік та види майна, що належить арештувати, документи що підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим третіми особами таким майном.

Вказана норма також узгоджується зі ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод, згідно якої будь-яке обмеження власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

Відповідно до ст.98 КПК України речовими доказами у кримінальному провадженні є матеріальні об`єкти, які зберегли на собі сліди кримінального правопорушення або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, у тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій.

Колегією суддів під час апеляційного розгляду встановлено, що в провадженні слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Кіровоградській області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесеного до ЄРДР №32019120010000002 від 08.01.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження встановлено, що директор ТОВ «Константа НВ» ОСОБА_11 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_7 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_9 , ОСОБА_15 та іншими невстановленими особами, шляхом використання створених та придбаних юридичних осіб ТОВ «Юніверсал Буд Сістем», ТОВ «СК Адамант», ТОВ «Світловодська виробнича компанія», ТОВ «Авто Інтернешнл Груп», ТОВ «МИРОНІВСЬКИЙ СІЛЬХОЗПРОДУКТ», ТОВ «СВУЛІНЕКС КОМПАНІ», ТОВ «РІВЕН БУД», ТОВ «МЕДРАФ Україна»,ТОВ «Компанія Кайман», ТОВ «Фінанс Аламос», ТОВ «Проммех», ТОВ «Дакус Лімітед», ТОВ «ТД «Сан Оіл», ТОВ «Голден протект», ГО «З добром до людей» та інших суб`єкти господарської діяльності за період з 01.01.2017 по 30.04.2018, отримав на розрахунковий рахунок товариства грошові кошти від реалізації сільськогосподарської продукції на загальну суму 58213909 грн, однак, в порушення п.181.1. ст.181 Податкового кодексу України, з метою ухилення від сплати податків не зареєстрував товариство платником ПДВ, не відобразив в податковій звітності фактичний обсяг проведених операцій, податкову звітність у т.ч. з ПДВ за 2017-2018 роки до контролюючого органу не подав, чим умисно ухилився від сплати ПДВ в сумі 11642783 грн., що призвело до фактичного ненадходження в бюджет грошових коштів у особливо великих розмірах.

Крім того, в ході розслідування кримінального провадження також встановлено, що вищевказані особи діючи умисно, з корисливих мотивів, не маючи дійсного наміру здійснювати діяльність, зафіксовану в установчих документах з метою приховування факту і фактичних обсягів операцій діяльності суб`єктів господарювання та прикриття своєї незаконної діяльності протягом 2018-2019 років створили/придбали на території Кіровоградської, Київської, Сумської областей та м.Києва ряд суб`єктів господарської діяльності (далі СГД), а саме: ТОВ «Юніверсал Буд Сістем», ТОВ «Шивандос», ТОВ«Трейн Груп», ТОВ «Кобелстон», ТОВ «Тревелінг Інвест», ТОВ «Мордiган», ТОВ «Лаундер», ТОВ «Дайдалус», ТОВ «Денді Строй», ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт», ТОВ «Свулінекс Компані», ТОВ «Хандог Логістік», ТОВ «Рівен Буд», ТОВ «Глифада», ТОВ «Нефтетрейд», ТОВ «Медраф Україна»),ТОВ «Ірседер», ТОВ «ІБС-2017», ТОВ «Толакур Фінанс», ТОВ «Компанія Кайман», ТОВ «Амарільйо Інвест», ТОВ «Коміс-2017», ТОВ «Ермано», ТОВ «Шенда Груп», ТОВ «Бланко Трейд ЛТД», ТОВ «Айвант Агро Плюс», ТОВ «Давтона», ТОВ «Колос Іновейшен», ТОВ «Будівельна Корпорація «Онікс», ТОВ«Фінанс Аламос», ТОВ «Агромаш Холдінг», ТОВ «Райфонд», ТОВ «Охоронна фірма «Орлан», ТОВ «Молочні Ріки-К», ТОВ «ТД «Сан Оіл», ГО «З добром до людей», ТОВ «Проммех», ТОВ «Кооператив молочний», ТОВ «Дакус Лімітед», ТОВ «ІМП Альянс», ТОВ«Бартліус», ТОВ «Авто Інтернешнл Груп», ТОВ «СК Адамант»,ТОВ «Голден протект», ТОВ«Світловодська виробнича компанія», ПП«Агросервіс 2008» та в подальшому використовували їх реквізити, печатки, розрахункові рахунки для здійснення протиправної діяльності, направленої на створення умов для умисного ухилення від сплати податків підприємствами реального сектору економіки, в тому числі і ТОВ «Константа НВ».

За результатми проведення обшуків встановлено причетність ОСОБА_8 , ОСОБА_7 , ОСОБА_9 до здійснення незаконної діяльності пов`язаної з реєстрацією підприємств на підставних осіб, які фактично фінансово-господарську діяльність не здійснють, а виконують лише вказівки фігурантів кримінального провадження, а реквізити підконтрольних суб`єктів господарської діяльності перелік яких достовірно встановлений в ході обшуку за адресою офісу м. Світловодськ, вул. Героїв України, офіс 208 де наявна комп`ютерна техніка в якій містилися реєстраційні документи, електронні ключі доступу до банківських рахункі суб`єктів господарювання, які фактично зареєстровані за адресами масової реєстрації в м. Києві та Кіровоградської області.

В ході проведено відпрацювання, під час досудового розслідування встановлено, що офісів вищевказаних підприємств не існує, як правило це адреси масової реєстрації підприємств. Службові особи підприємств відсутні за місцем реєстрації, та поєднують в одній особі функцій засновника, керівника і головного бухгалтера підприємства, відсутні у власності та оренді виробничі площі, складські приміщення, транспортні засоби, техніка.

Крім того, встановлено наявність на комп`ютерній техніці документів, ключів для подання електронної податкової звітності та доступу до клієнт банку ТОВ «Константа НВ», які знаходяться на ноутбуці HP чорного кольору вилученого на робочому столі офісу за адресою м. Світловодськ, вул. Героїв України, офіс 208, які мають значення речового доказу по кримінального провадження.

Враховуючи сукупність вилучених документів та печаток за адресами проживання фігурантів кримінального провадження, комп`ютерної техніки та телефонів на яких містяться як в електронному так і в сканованому вигляді документи фінансово-господарської діяльності, в т.ч. банківські картки карти ключі для доступу до рахунків юридичних осіб, квитанції про оготівкування та самі вилучені грошові кошти в сумі 25100 грн. та 800 доларів США підтверджують факти оготівкування коштів, які вилучені на офісі фігурантів провадження та за адресами проживання активних учасників центру мінімізації податкових платежів, що в свою чергу в сукупності із іншими доказами по кримінальному провадженню підтверджують протиправну діяльність осіб вказаних у фабулі кримінального провадження.

Також, 10.10.2019 проведено огляди документів вилучених в ході проведення обшуків 09.10.2019 та зафіксовано повні реквізити документів для їх ідентифікації та накладення на них арешту з метою забезпечення збереження речових доказів та відповідно до постанови слідчого від 11.10.2019 визнані речовим доказом в даному кримінальному провадженні.

В сукупності вилучені ноутбуки, печатки, телефони, документи мають важливе доказове значення по даному кримінальному провадженню, повернення яких володільцям надасть можливість втрати доказів здобутих в ході розслідування даного кримінального провадження.

У ході обшуку підвального приміщення за адресою м. Світловодськ, вул.Магдебурськуого права 2А виявлено та вилучено печатки та документи з реквізитами ТОВ «Зернятко Кіровоградщини», ТОВ «Еволюція рішень №2», ТОВ «Фінанс Аламос», ТОВ «ІМП Альянс», ТОВ «Аксельт»,ТОВ «Проммех»,ТОВ «Бартліус», ТОВ «Рівен Буд», ТОВ «Колос Іновейшен», ТОВ «Давтона», ТОВ «Амарільйо інвест», ТОВ «Ермано», ТОВ«Шенда Груп».

Також, свідок ОСОБА_13 в ході допиту вказав, що засновником та керівником ТОВ «Юніверсал Буд Сістем», ТОВ «Медраф Україна» та ТОВ «Дакус Лімітед» (лише керівником) він рахувався лише формально, що входить в його службові особовязки не знає, ведення бухгалтерського обліку неофіційно здійснювала ОСОБА_18 , яка фактично вела господарську діяльність підприємств та якій передав ключі доступу до клієнт-банку та подачі звітності, а він за її вказівкою лише оготівкував кошти, які повертав їй. Контрагентів зазначених субєктів господарювання він не знає

З показів свідка - засновника ТОВ «Дакус Лімітед» ОСОБА_19 вбачається, що їй дане товариство взагалі не відоме та вона не здійснювала його реєстрацію.

Також, допитані свідки ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 та ОСОБА_23 підтвердили, що обробляють свої земельні частки (паї) одноосібно, жодних договорів оренди з ТОВ «Агросервіс-2008» не підписували, що також підтверджується офіційним листом Веселівської сільської ради №01-16/257 від 17.10.2019.

Крім того, слідчим у своєму клопотанні про накладення арешту на майно зазначено, що документи до яких планується накласти арешт є речовими доказами - мають важливе доказове значення по кримінальному провадженню та можуть бути використані як доказ при судовому розгляді, а томуповернення вилученихдокументів,печаток тажорстких дисківвилучених завказаною адресоюможе статипідставою втратидоказів покримінальному провадженню.

Враховуючи, вище викладене та зважаючи на те, що матеріали кримінального провадження містять достатні дані вважати, що вказані речі і документи, на які планується накласти арешт мають важливе доказове значення у кримінальному провадженні необхідно забезпечитиїх належнезберігання длячого наних потрібнонакласти арештта забезпечитинеможливість розпорядження ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 вказаними предметами, речами та документами.

Таким чином під час апеляційного розгляду встановлено, що клопотання слідчого повністю відповідає вимогам ст.170 КПК України,

Дослідивши обґрунтування клопотання слідчого, колегія суддів вважає, що слідчий суддя безпідставно відмовив у задоволенні клопотання слідчого та не врахував, що виявлені та вилучені речі та документи, які вказані в клопотанні слідчого мають істотне значення для даного кримінального провадження, відповідають критеріям ст.170-173, 98 КПК України.

Відтак, доводи апеляційної скарги прокурора знайшли своє підтвердження, а тому оскаржувана ухвала слідчого судді підлягає скасуванню, з постановленням судом апеляційної інстанції нової ухвали.

Натомість вказане рішення колегії суддів не перешкоджає власнику майна (у тому числі будь-якій юридичній чи фізичній особі), за наявності відповідних підтверджуючих документів у подальшому, в разі недотримання розумних строків проведення розслідування, порушувати перед органами досудового слідства, слідчим суддею клопотання про скасування арешту, вимагати належного збереження майна, тощо.

Керуючись ст.ст. 376, 405, 407, 409, 418, 419, 422 КПК України, колегія суддів,

ПОСТАНОВИЛА:

Апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженні задовольнити,

Ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда від 03.12.2019у межах кримінального провадження №32019120010000002 від 08.01.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК про відмову у задоволенні клопотання про арешт майна скасувати.

Клопотання старшого слідчого з ОВС відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 про арешт майна вилученого під час проведення обшуків у рамках кримінального провадження №32019120010000002 від 08.01.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучені предмети, речі (цінності), які вилучені 09.10.2019:

згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою АДРЕСА_1 у ОСОБА_7 :

-ноутбук марки DELL в корпусі чорного кольору S/N 28307650 з електричним кабелем та блоком живлення,

-чек Приватбанку від 28.09.2019 на видачу 192702 грн готівкових коштів ОСОБА_24 - 1арк,

-чек Приватбанку від 28.09.2019 на видачу 198700 грн готівкових коштів ОСОБА_25 - 1арк,

-зведений кошторис розрахунок вартості об`єкта будівництва б/д та б/н замовник ТОВ «СК Адамант» - 1 арк,

-договірна ціна б/д та б/н замовник ТОВ «СК Адамант» підрядник ТОВ «Світекоенерго»- 2 арк,

-локальний кошторис на будівельні роботи - реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 11 арк,

-відомість ресурсів до локального кошторису - реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 6 арк,

-локальний кошторис на будівельні роботи (на електромонтажні роботи ) - реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 12 арк,

-відомість ресурсів до локального кошторису(на електромонтажні роботи) - реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 4 арк,

-локальний кошторис на придбанн устаткування меблів та інвентарю реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. . Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 3 арк,

-загальні витрати на будову - реконструкція гаражу під лінію по переробці насіння по вул. Героїв Чорнобиля, 31Д в м. Світлододську 1 арк.

Згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою м. Світловодськ, вул. Магдебурзького права, буд. 2А (підвал), а саме:

- печатка ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» (код 39766852) в оснастці чорного кольороу,

- печатка ТОВ «Еволюція рішень №2» (код 37624384) в оснастці синього кольору,

- жорсткий диск SAMSUNG SPO411N,

- жорсткий диск MAXTOR E-H011-02-3056,

- жорсткий диск SEAGATE 3892B243,

- жорсткий диск SAMSUNG 8PO842N.

-Зворотній бік форми №М-2 ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Договір №12 від 23.04.2018 укладений між ТОВ «Фінанс Аламос» - постачальник та ТОВ «ІМП Альянс» - покупець на 3 арк.

-Специфікація №1 до Договору №12 від 23.04.2018 укладений між ТОВ «Фінанс Аламос» - постачальник та ТОВ «ІМП Альянс» - покупець на 1 арк.

-Наказ №10/2/11/15 від 10.11.2015 ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Договір №п-02 від 22.09.2016 укладений між ТОВ «Ортанія Груп» та ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Наказ №10/1/11/15 від 10.11.2015 ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Наказ №24/09/16 від 24.09.2016 ТОВ «ІМП Альянс» на1 арк.

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами в установчих документах» ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Протокол №02/06/2016 загальних зборів учасників ТОВ «ІМП Альянс» від 02.06.2016 в двох примірниках на 2 арк.

-Наказ №03/06/16 від 03.06.2016 ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Картка із зразками підписів та відбитка печатки ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Статут ТОВ «ІМП Альянс» нова редакція 2015 на 15 арк.

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу часток у статутному капіталі ТОВ «ІМП Альянс» від 09.11.2015 на 2 арк.

-Протокол №09/11/2015 загальних зборів учасників ТОВ «ІМП Альянс» від 09.11.2016 на 2 арк.

-Наказ №10/11/15 від 10.11.2015 ТОВ «ІМП Альянс`на 1 арк.

-Картка із зразками підписів та відбитка печатки ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Додаток 2 до листа про учасників і контролерів підприємства на 1 арк.

-Копія картки фізичної особи платника податків гр. ОСОБА_26 на 1 арк.

-Лист Кіровоградської ОДПІ від 11.07.2016 №56997/10/11-23-08-01 на 2 арк.

-Договір оренди приміщення №5 від 15.06.2016 між ПП «Ірада»- орендодавець та ТОВ «Аксельт» - орендар на 2 арк.

-Акт приймання-передачі в оренду нежитлового приміщення між ПП «Ірада»- орендодавець та ТОВ «Аксельт» - орендар від 16.06.2016 на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-064222 від 15.06.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-064223 від 15.06.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-064224 від 20.06.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Акт здачі-прийняття робіт №ОУ-0000186 від 30.06.2016 між ПП «Ірада» та ТОВ «Аксельт» в двох примірниках на 2 арк.

-Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ПП «Ірада» на 1 арк.

-Копія свідоцтва №15245207 про реєстрацію платника податку на додану вартість ПП «Ірада» на 1 арк.

-Квітанція №1 про реєстрацію податкової накладної ТОВ «Аксельт» від 06.06.2016 на 1 арк.

-Копія платіжного доручення №3 від 05.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Платіжне доручення №3 від 05.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Платіжне доручення №5 від 28.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія рахунку-фактури №СФ-064229 від 08.06.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Лист ТОВ «Аксельт» №10 від 21.09.2016 на 1 арк.

-Копія рахунку-фактури №СФ-064272 від 01.09.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта ТОВ «Аксельт» від 19.08.2016 на 1 арк.

-Копія рахунку-фактури №СФ-064253 від 18.09.2016 ПП «Ірада» на 1 арк.

-Копія статуту ТОВ «Аксельт» 2016 на 5 арк.

-Статут ТОВ «Аксельт» 2016 на 11 арк.

-Відомості з єдиного державного реєстру підприємств та організацій ТОВ «Аксельт» від 14.06.2016 на 1 арк.

-Витяг 1511234500533 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія витягу 1511234500533 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу частки учасника в статутному капіталі ТОВ «Аксельт» від 08.06.2016 на 1 арк.

-Протокол №3 загальних зборів засновників ТОВ «Аксельт» від 08.06.2016 на 2 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №6 від 26.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №5 від 25.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №4 від 24.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №8 від 30.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №7 від 27.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Договір суборенди від 12.05.2016 між ТОВ «Кооператив молочний» - орендар та ТОВ «Аксельт» - суборендар на 2 арк.

-Видатковий касовий ордер №12 від 10.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер №11 від 09.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Договір найму транспортних засобів від 13.05.2016 між ТОВ «Авто Інтернешнл груп» та ТОВ «Аксельт» на 2 арк.

-Рішення №1 учасника ТОВ «Аксельт» від 01.10.2015 на 4 арк.

-Договір найму транспортних засобів від 20.05.2016 між гр. ОСОБА_27 та ТОВ «Аксельт» на 2 арк.

-Статут ТОВ «Аксельт» 2015 на 12 арк.

-Статут ТОВ «Аксельт» (нова редакція) 2016 на 17 арк.

-Договір про дистанційне обслуговування за 2016 р. між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ТОВ «Аксельт» з додатками на 9 арк.

-Договір банківського рахунку без дати між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ТОВ «Аксельт» з додатками на 7 арк.

-Договір №9 від 23.05.2016 між ТОВ «Аксельт» - продавець та ТОВ «Бартліус» - покупець на 2 арк.

-Прибутковий касовий ордер №6 від 26.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №5 від 25.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №7 від 27.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №8 від 30.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №4 від 24.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Податкова накладна №1 від 24.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Видаткова накладна №4 від 24.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія видаткового касового ордеру від 06.06.2016 №11 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія видаткового касового ордеру від 10.06.2016 №12 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Платіжне доручення №2 від 05.07.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Платіжне доручення №1 від 01.07.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Лист ТОВ «Аксельт» від 21.06.2016 №5 на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №12 від 29.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №13 від 30.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №10 від 24.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Прибутковий касовий ордер №11 від 25.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Видаткова накладна №5 від 24.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Податкова накладна №1 від 24.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №12 від 29.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №13 від 30.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №10 від 24.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія прибуткового касового ордеру №11 від 25.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Довіреність №01/1 від 21.06.2016 ТОВ «Аксельт» на ім`я ОСОБА_9 в п`яти примірниках на 5 арк.

-Копія паспорту ОСОБА_28 на 2 арк.

-Наказ №07/к від 09.06.2016 ТОВ «Аксельт» в двох примірниках на 2 арк.

-Наказ №08/к від 09.06.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Наказ №4 від 22.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Наказ №5 від 23.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу частки учасника в статутному капіталі ТОВ «Аксельт» від 23.05.2016 на 2 арк.

-Протокол №1 загальних зборів учасників ТОВ «Аксельт» від 29.12.2015 на 1 арк.

-Протокол №2 загальних зборів учасників ТОВ «Аксельт» від 23.05.2015 на 1 арк.

-Протокол №3 загальних зборів учасників ТОВ «Аксельт» від 08.06.2016 на 1 арк.

-Статут ТОВ «Проммех» (нова редакція) 2015 року на 15 арк.

-Договір №6 про відступлення права вимоги від 20.10.2016 між ТОВ «Софія 2013» та ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Договір №7 про відступлення права вимоги від 28.10.2016 між ТОВ «Кірінвест» та ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Договір №8 про відступлення права вимоги від 04.11.2016 між ТОВ «Вектор-Транс-Плюс» та ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Договір №9 про відступлення права вимоги від 04.11.2016 між ТОВ «Нордінгтрейд» та ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Договір №10 про відступлення права вимоги від 06.12.2016 між ТОВ «Келанг» та ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Накладна №26 від 19.12.2016 ТОВ «Сімплекс-ЛТД».

-Договір купівлі-продажу часток у статутному капіталі ТОВ «Проммех» від 09.02.2016 на 1 арк.

-Картка із зразками підписів та відбитка печатки ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Накладна №29 від 20.12.2016 ТОВ «Сімплекс-ЛТД».

-Договір №01/р-пр про технічне обслуговування та ремонт транспортного засобу від 03.03.2016 між ТОВ «Проммех» та ТОВ «Авто Інтернешнл Груп» на 2 арк.

-Протокол №24/03/2016 загальних зборів учасників ТОВ «Проммех» від 24.03.2016 в двох примірниках на 2 арк.

-Картка із зразками підписів та відбитка печатки ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Проммех» в трьох примірниках на 4 арк.

-Наказ №10/02/16 від 10.02.2016 ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Наказ №25/03/16 від 25.03.2016 ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Наказ №08/12/15 від 08.12.2015 ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Протокол №07/12/2015 загальних зборів ТОВ «Проммех» від 07.12.2015 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу часток у статутному капіталі ТОВ «Проммех» від 07.12.2015 на 1 арк.

-Протокол реєстрації №09/02/2016 загальних зборів учасників від 09.02.2016 на 1 арк.

-Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Проммех» в трьох примірниках на 10 арк.

-Рахунок на оплату №12 від 27.07.2017 ТОВ «Проммех» на 1 арк.

-Довіреність від 26.01.2016 від гр. ОСОБА_29 надана гр. ОСОБА_7 на 1 арк.

-Довіреність від 15.05.2015 від гр. ОСОБА_30 надана гр. ОСОБА_7 на 1 арк.

-Копія заяви-договору про розміщення банківського вкладу №10-1241571 від гр. ОСОБА_31 на 1 арк.

-Картка 5169330508234439 ключ до рахунку в конверті - 1 шт.

-Договір №5п про відступлення права вимоги від 20.09.2016 між ТОВ «Базальт Інвестмент» та ТОВ «Бартліус» на 1 арк.

-Протокол №24/03/2016 загальних зборів учасників ТОВ «Бартліус» від 24.03.2016 на 1 арк.

-Копія статуту ТОВ «Бартліус» нова редакція 2015 р. на 15 арк.

-Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Бартліус» на 2 арк.

-Картка із зразками підписів та відбитка печатки ТОВ «Бартліус» на 1 арк.

-Видаткова накладна №12 від 23.04.2018 постачальник ТОВ «Фінанс Аламос» покупець ТОВ «ІМП Альянс» на 1 арк.

-Довіреність №6 від 23.04.2018 ТОВ «ІМП Альянс» в трьох примірниках на 3 арк.

-Договір №12 від 23.04.2018 між постачальник ТОВ «Фінанс Аламос» покупець ТОВ «ІМП Альянс» на 3 арк.

-Специфікація №1 до Договіру №12 від 23.04.2018 між постачальник ТОВ «Фінанс Аламос» покупець ТОВ «ІМП Альянс» на 3 арк.

-Наказ №5 від 24.05.2016 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Наказ №6 від 24.05.2015 ТОВ «Аксельт» на 1 арк.

-Копія договіру купівлі-продажу часток у статутному капіталі ТОВ «Фінанс Аламос» від 20.09.2017 на 2 арк.

-Таблиця з даними 26 СГД на 3 арк.

-Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Фінанс Аламос» на 4 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» в двох примірниках на 2 арк.

-Статут ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» нова редакція 2015 р. на 12 арк.

-Статут ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» 2015 р. на 12 арк.

-Довідка ПАТ КБ «ПриватБанк» №08.7.0.0.0/150528134011 від 28.05.2015 надана ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» на 1 арк.

-Приложение 1 та 2 об участниках и контралерах предприятия на 3 арк.

-Протокол №23/04/2015 загальних зборів учасників ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» від 24.04.2015 на 1 арк.

-Наказ №1-к від 29.04.2015 ТОВ «Зернятко Кіровоградщини» на 1 арк.

-Копія паспорту та картки фізичної особи платника податків гр. ОСОБА_32 на 2 арк.

-Відомості про склад засновників юридичної особи на 2 арк.

-Заява про закриття поточного рахунку від 13.06.2016 в трьох примірниках на 3 арк.

-Картка 5169330506928966 ключ до рахунку в конверті - 1 шт.

-В картоній папці із написом «Нова пошта» містяться документи у прозорих файлах:

-Фірмові бланки Севастопольського відділення «Промінвестбанку» із відтиском печатки банку на 23 арк.

-Исковое заявление о расторжении брака истец ОСОБА_18 , ответчик ОСОБА_33 на 2 арк.

-Рахунок-фактура № 4187 від 15.06.2017 постачальник ФОП ОСОБА_34 одержувач ТОВ «ТД САН ОІЛ» на 1арк.

-Комплект документів для формування сертифікатів ключів ТОВ «ЦСК Україна» на 1 арк.

-Звіт про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт від 02.10.2016 ФГ ОСОБА_35 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Збір урожаю сільсьгосподарських культур станом на 01.12.2016 ФГ ОСОБА_35 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай 2016 ФГ ОСОБА_35 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 2 арк.

-Збір урожаю сільсьгосподарських культур станом на 01.12.2016 з политих зрошуваних земель ФГ ОСОБА_36 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай 2016 року ФГ ФГ ОСОБА_36 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 2 арк.

-Звіт про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт від 02.11.2016 ФГ ОСОБА_36 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Збір урожаю сільсьгосподарських культур станом на 01.12.2016 ФГ ОСОБА_37 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай 2016 ФГ ОСОБА_37 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 2 арк.

-Збір урожаю сільсьгосподарських культур станом на 01.12.2016 ФГ ОСОБА_38 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай 2016 ФГ ОСОБА_38 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 2 арк.

-Звіт про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт від 01.11.2016 ФГ ОСОБА_38 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай 2016 року ФГ ОСОБА_39 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 2 арк.

-Збір урожаю сільсьгосподарських культур станом на 01.12.2016 ФГ ОСОБА_39 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Звіт про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт від 02.10.2016 ФГ ОСОБА_40 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Звіт про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт від 02.10.2016 ФГ ОСОБА_38 із відтиском штампу «відділ статистики в Онуфріївському районі Кіровоградської області» на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_41 на 2 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_24 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_25 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_42 на 2 арк.

-Копія трудової книжки ОСОБА_42 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_43 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_44 на 1 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_44 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_45 на 1 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_45 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_46 на 1 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_46 на 1 арк.

-Картка платника податків ОСОБА_42 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_47 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_48 на 1 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_48 на 1 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_49 на 1 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_49 на 1арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_50 на 3 арк.

-Копія сторінок паспорту ОСОБА_51 на 1 арк.

-Договор поручительства від 06.11.2007 поручитель ОСОБА_52 за ОСОБА_18 на 1 арк.

-Копія договора поручительства від 06.11.2007 поручитель ОСОБА_52 за ОСОБА_18 на 1 арк.

-договор поручительства від 06.11.2007 поручитель ОСОБА_52 за ОСОБА_18 на 1 арк.

-Довідка № 117-01-31-1621/БТ від 20.07.2017 про кредит ОСОБА_18 на 1 арк.

-Довідка № 117-01-31-1621/БТ від 20.07.2017 про кредит ОСОБА_18 на бланку ПАО «Промінвестбанк» із відтиском печатки банку на 1 арк.

-Видаткова накладна № 390 від 28.09.2016 постачальник ТОВ «Ортанія Груп» покупець ТОВ «ТД «САН ОІЛ» на 1арк.

-Лист формату А-4 із чорновими записами на 4 арк.

-Лист із блокноту на 3арк.

-Лист формату А-4 із реквізитами ТОВ «ТД «САН ОІЛ» на 4 арк.

-Додаткова угода № 1 до договору банківського рахунку № 16-12-23-001333 від 23.12.2016 клієнт ТОВ «ТД «САН ОІЛ» банк ПАТ «Діамантбанк» на 4 арк.

-Договір банківського рахунку № 16-12-23-001333 від 23.12.2016 клієнт ТОВ «ТД «САН ОІЛ» банк ПАТ «Діамантбанк» на 2 арк.

-Акт прийому-передачі від 23.12.2016 клієнт ТОВ «ТД «САН ОІЛ» банк ПАТ «Діамантбанк» на 1арк.

-Базові тарифи ПАТ «Діамантбанк» на 2 арк.

-Тарифний пакет ПАТ «Діамантбанк» на 1 арк.

-Правила інформаційної безпеки ПАТ «Діамантбанк» на 1 арк.

-Договір № 3994/0081297-К від 28.12.2016 клієнт ТОВ «ТД «САН ОІЛ» банк ПАТ «Діамантбанк» на 3 арк.

-Картка ПАТ «Діамантбанк» № 5477551000227474 - 1 шт.

-Конверт із пінкодом - 1 шт.

-Незаповнений бланк звіту про сівбу та збирання врожаю сільсьгосподарських культур, проведення інших польових робіт на 10 арк.

-Незаповнений Бланк Збір урожаю сільсьгосподарських культур на 11 арк.

-Незаповнений Бланк Посівні площі сільсьгосподарських культур під урожай на 20 арк.

-Листи із блокноту із чорновими записами на 2 арк.

Поліетеленова папка зеленого кольору в якій містяться наступні документи:

-Картка із зразками підписів ТОВ «Амарільйо інвест» в двох примірниках на 2 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Ермано» в п`яти примірниках на 5 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Шенда Груп» в чотирьох примірниках на 4 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Давтона» в чотирьох примірниках на 4 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Айвант Агро Плюс» в двох примірниках на 2 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Рівен Буд» на 1 арк.

-Картка із зразками підписів ТОВ «Колос Іновейшен» в трьох примірниках на 3 арк.

Вилучені згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою офісу № 208 м. Світловодськ, вул. Героїв України будинок 94, а саме:

-Печатка ТОВ «СІТІАРОН ЛТД», код 42335633 в оснастці синього кольору.

-Печатка ТОВ «НАДНЕКС», код 42184540 в оснастці червоного кольору.

-Печатка ТОВ «Прешут», код 421937449 в оснастці чорного кольору.

-Флешка в деревяному корпусі з надписом LABIO Bioenergy Association of Ukraine на якій встановлено наявність документів та баз данних СГД вказаних в ухвалі суду.

-Печатка ПП «Агросервіс 2008», код 35632072 в оснастці червоного кольору.

-Печатка ТОВ «Миронівський сільхозпродукт», код 42375681 в оснастці чорного кольору.

-Жорсткий диск HGST S/N N128562L.

-Ноутбук HP чорного кольору, з потертостями корпусу, без ідентифікуючих наклейок та позначень, в якому встановлено наявність програм ведення бухгалтерського обліку ПП «Агросервіс 2008», програми подання податкової звітності Медок СГД вказаних в ухвалі суду, електронні ключі подання податкової звітності ТОВ «Константа НВ», цифрові підписи для підписання платіжних доручень більше 20 СГД вказаних в ухвалі суду, реєстраційні документи, клієнт банк.

-Вісім купюр номіналом по 100 Доларів США, в паперовому згортку білого кольору.

-Грошові кошти на суму 25100 грн, 50 купюр номіналом по 500 грн та 1 купюра номіналом 100 грн.

Папка скорозшивач синього кольору з наступними документами:

-Договір № 014 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 013 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 012 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 011 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 010 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 009 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк;

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 008 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 007 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 006 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 005 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 004 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 003 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 002 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк;

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк;

-Договір № 001 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 035 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 034 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 033 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 032 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 031 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 030 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір №029 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 028 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 027 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 026 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 025 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 024 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 022 оренди земельної ділянки від 24.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 021 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 020 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк;

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 019 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 018 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк;

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 017 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 016 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір № 015 оренди земельної ділянки від 25.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-АКТ приймання-передачі земельної ділянки в оренду з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

Папка скорозшивач білого кольору з наступними документами:

-Квитанція «ПриватБанк» від 06.03.2019 на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 000360 від 29.01.2018 з відтиском печатки синього кольору «АВТОТРАНСЛОГІСТИКА» на 1-м арк.

-Протокол узгодження ціни до договору № ІС-10463 від 03.10.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 2-х арк.

-Рахунок на оплату № 109 від 04.10.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Рахунок на оплату № 113 від 04.10.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 2-х арк.

-АКТ № 18 прийому передачі виконаних робіт від 31.05.2019 з відтиском печатки синього кольору «СІТІАЙРОН ЛТД» на 1-м арк.

-Перелік перевірених вагонів, додаток до акту № 18 від 31.05.2019 з відтиском печатки синього кольору «СІТІАЙРОН ЛТД» на 8-ми арк.

-АКТ № 17 прийому передачі виконаних робіт від 16.05.2019 з відтиском печатки синього кольору «СІТІАЙРОН ЛТД» на 1-м арк.

-Перелік перевірених вагонів, додаток до акту №17 від 16.05.2019 з відтиском печатки синього кольору «СІТІАЙРОН ЛТД» на 8-ми арк.

-Договір № 28/03/19СА про надання послуг від 28.03.2019 з відтиском печатки синього кольору «СІТІАЙРОН ЛТД» на 2-х арк.

-Виписка з ПАТ « Укрексімбанк» № 1023 на 2-х арк.

-Квитанція з відділення «Укрпошта» № 0103269935611 на 1-м арк.

-Квитанція з відділення «Укрпошта» № 3960018551440 на 1-м арк.

-Квитанція з відділення «Укрпошта» №2502204396364 на 1-м арк.

-Рахунок на оплату № 138 від 17.05.2019 на 1-м арк.

-Рахунок на оплату № 349 від 30.06.2019 на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 98 від 15.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Чорнові записи виконані пастою синього кольору на 1м арк.

-Квитанція «ПриватБанк» від 13.03.2019 на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 110 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 109 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 108 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 105 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур від 01.08.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 110 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 109 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна №108 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Видаткова накладна № 105 від 23.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 2-х арк.

-Договір поставки № ЗАТ24092019-К/СЕМ від 24.09.2019 з підписом пастой синього кольору та відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 5-х арк.

-Договір поставки № ЗАТ24092019-К/СЕМ від 24.09.2019 з підписом пастой синього кольору та відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 5-х арк.

-Договір поставки № 35/09/2019-С від 11.09.2019 з підписом пастой синього кольору та відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 3-х арк.

-Договір поставки № 35/09/2019-С від 11.09.2019 з підписом пастой синього кольору та відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 3-х арк.

-Звіт про основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств за 2018 рік з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Автобіографія ОСОБА_53 .

-Квитанція №2 від 05.03.2019 одержувач 3568072 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Таблиця видів продукції сільського господарства з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 4-х арк.

-Видаткова накладна № 98 від15.09.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Договір оренди № 39/18 від 02.02.2018 з відтиском печатки синього кольору «СВІТЕКОЕНЕРГО» на 4-х арк.

-Договір оренди № 39/18 від 02.02.2018.

-Рахунок на оплату № 27 від 28.02.2018 на 1-м арк.

-Чорнові записи пастой синього кольору.

-Рахунок фактура № 745 за споживну теплову енергію за серпень 2019 з відтиском печатки синього кольру для документів;

-Чорнові записи пастой синього кольору.

-Електроне запрошення ОСОБА_54 на 1-м арк.

-Електроне запрошення AGROEXPO Шаповалову Анатолію на 1-м арк.

-Заява про приєднання №81649 до договору про банківське обслуговування суб`єктів господарювання на 1-м арк.

-Чорнові записи пастою чорного кольору на 2-х арк.

-Квитанція №4520928 від 01.10.2019 на 1-м арк.

-Квитанція №4520997 від 01.10.2019 на 1-м арк.

-Квитанція №4521005 від 01.10.2019 на 1-м арк.

-Квитанція №4521008 від 01.10.2019 на 1-м арк.

-Заява про приєднання №81649 до договору про банківське обслуговування суб`єктів господарювання з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» та «МТВ BANK» на 1-м арк.

-Статут ТОВ «Голден Протект» з відтиском печатки синього кольору «Голден Протект» на 5-х арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ «Голден Протект» з відтиском печатки синього кольору «Голден Протект» на 1-м арк.

-Ліцензія МВС ТОВ «Голден Протект» з відтиском печатки синього кольору «МВС» та «Голден Протект» на 1-м арк.

-Наказ № 2 від 04.01.2017 ТОВ «Голден Протект» з відтиском печатки синього кольору «Голден Протект» на 1-м арк.

-Протокол №6 ТОВ «Голден Протект» від 03.01.2017 з відтиском печатки синього кольору «Голден Протект» на 1-м арк.

-Свідоцтво ДПС № НОМЕР_1 ТОВ «Голден Протект» 2017 з відтиском печатки синього кольору «Голден Протект» на 1-м арк.

-Довідка «Приват Банк» № 08.7.0.0.0/140423162616 від 23.04.2014 з відтиском печатки синього кольору «Приват Банк» та «Голден Протект» на 1-м арк.

-Договір поставки №ІС-10463 від 03.10.2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 1-м арк.

-Бланк-замовлення на поставку зерна кукурудзи на 3-х арк.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 з відтиском печатки синього кольору «АГРОСЕРВІС 2008» на 3-х арк.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 на 3 арк.

-Калькуляція витрат на будову на 1 арк.

-Експрес накладна «Нова Пошта» від 01.08.2016 відправник ОСОБА_55 , отримувач ОСОБА_8 на 1 арк.

-Перелік суб?єктів господарювання на 1 арк.

-Факсимільна копія списку землекористувачів онуфріївського району на 1 арк.;

-Розрахунок надходжень коштів за оренду земельних ділянок станом на 01.01.2018 на 14 арк.

-Фактичний кошторис вартості послуг з ремонту котельні №3 СП ТОВ «Світловодськпобут» з рукописними написами виконаними кульковою ручкою синього кольору на 1 арк.

-Аркуш з чорновими написами, виконаними кульковою ручкою синього кольору на 1 арк.

-Договір №28/03/19СА про надання послуг від 28.03.2019 замовник ТОВ «АС Граніт», виконавець ТОВ «Сітіайрон ЛТД» з відтиском печатки синього кольору ТОВ «Сітіайрон ЛТД» на 2 арк.

-Договір поставки №10/08-19 від 10.08.2019, постачальник - ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 3 арк.

-Специфікація до договору поставки №10/08-19 від 10.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» року на 1 арк.

-Видаткова накладна №2 від 13.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №4 від 14.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №9 від 15.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №5 від 14.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №7 від 14.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №8 від 14.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №6 від 14.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №10 від 15.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №3 від 13.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №84 від 16.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №96 від 20.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №95 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №93 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №94 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №92 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №92 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №91 від 19.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №90 від 17.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №89 від 17.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №88 від 16.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №87 від 16.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №86 від 16.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №85 від 16.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №96 від 20.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Договір поставки №10/08-19 від 10.08.2019 постачальник- ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 3 арк.

-Специфікаця до договору поставки №10/08-19 від 10.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» року на 1 арк.

-Рахунок на оплату №2 від 13.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №2 від 13.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №3 від 13.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №3 від 13.08.2019 з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №4 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №4 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №5 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №5 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №7 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №7 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №8 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №8 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №6 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №6 від 14.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №9 від 15.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №9 від 15.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №10 від 15.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №10 від 15.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №83 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.;

-Видаткова накладна №84 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №85 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №86 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №84 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №85 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №87 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №88 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №86 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №87 від 16.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №89 від 17.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №90 від 17.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №88 від 17.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №89 від 17.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №94 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №95 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №93 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №93 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №92 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №94 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №91 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №92 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №90 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Видаткова накладна №91 від 19.08.2019, постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Рахунок на оплату №95 від 20.08.2019 постачальник ПП «Агросервіс 2008», покупець ТОВ «Укрзерноекспорт» з відтиском печатки синього кольору ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Оборотно сальдова відомість по рахунку 3611 за 9 місяців 2016 року МКП «Комбінат комунальних послуг» на 10 арк.

-Перелік підприємств, що займаються с/г діяльністю на території Онуфріївського району на 3 арк.

-Перелік виробників с/г продукції Знам?янського району Кіровоградської області на 6 арк.

-Інформація щодо суб?єктів підприємницької діяльності та фермерських господарств, які займаються с/г діяльністю на території Онуфріївського району на 3 арк.

Пластикова папка білого кольору, з наступними документами:

-Копія наказу ПП «Агросервіс 2008» від 01.02.2019 №К-2019/1 на 1 арк.

-Копія паспортних даних та ідентифікаційного коду на імя ОСОБА_56 на 2 арк.

-Наказ ПП «Агросервіс 2008» від 17.06.2019 №17/06/19 на 1 арк.

-Копія звіту про посівні площі с/г культур за 2019 рік від 14.05.2019 на 3 арк.

-Копія звіту про посівні площі с/г культур за 2018 рік від 05.03.2019 на 2 арк.

-ТТН б/н б/д на 1 арк.

-ТТН від 20.09.2019 №1 на 1 арк.

-ТТН б/н б/д на 1 арк.

-ТТН б/н б/д на 1 арк.

-ТТН б/н від 21.09.2019 на 1 арк.

-ТТН б/н від 21.09.2019 на 1 арк.

-ТТН б/н від 21.09.2019 на 1 арк.

-ТТН б/н від 22.09.2019 на 1 арк.

-ТТН б/н від 22.09.2019 на 1 арк.

-ТТН б/н від 22.09.2019 на 1 арк.

-ТТН №2 від 14.09.2019 на 1 арк.

-ТТН №2 від 14.09.2019 на 1 арк.

-ТТН №13/09 від 13.09.2019 на 1 арк.

-ТТН №13/09 від 13.09.2019 на 1 арк.

-Договір поставки від 13.09.2019 №54/09/2019-с постачальник ПП «Агросервіс-2008» покупець ТОВ «Глобинський переробний завод» на 5 арк.

-Договір поставки від 13.09.2019 №54/09/2019-с постачальник ПП «Агросервіс-2008» покупець ТОВ «Глобинський переробний завод» на 5 арк.

-Договір поставки №ЗАТ24092019-К/СЕМ від 24.09.2019 постачальник ПП «Агросервіс-2008» покупець ТОВ «Зерно-Агротрейд» на 3 арк.

-Договір поставки №ЗАТ24092019-К/СЕМ від 24.09.2019 постачальник ПП «Агросервіс-2008» покупець ТОВ «Зерно-Агротрейд» на 3 арк.

-Спрощений фінансовий звіт ПП «Агросервіс-2008» від 01.03.2019 на 1 арк.

-Квитанція №2 від 20.02.2019 на 1 арк.

-Копія звіту про збирання врожаю с/г культур на 01.08.2019 на 2 арк.

-Звіт про площі та валові збори с/г культур на 01.12.2018 на 6 арк.

-Податкова декларація платника єдиного податку 4 групи за 2019 рік на 4 арк.

-Податкова декларація платника єдиного податку 4 групи за 2019 рік на 12 арк.

-Лист щодо розблокування податкової накладної ПП «Агросервіс-2008» від 27.09.2019 №29/09 на 1 арк.

-Заява СПП «Агросервіс 2008» від 18.09.2019 №13 на 1 арк.

-Заява на укладення договору СПП «Агросервіс 2008» на 3 арк.

-Податкова декларація з ПДВ ПП «Агросервіс 2008» за 08.2019 на 2 арк.

-Договір підряду від 01.07.2019 №4/08-19 ПП «Агросервіс 2008» з ТОВ «Сітіайрон» на 2 арк.

-Акт надання послуг від 30.07.2019 №28 на 1 арк.

-Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати від 30.07.2019 на 8 арк.

Папка сегригатор чорного кольору з надписом на боковій частині Миронівський

Сільхозпродукт з наступними документами:

-Договір поставки товару №27-05/19 від 27.05.2019 на 4 арк.

-Специфікація до договору поставки №1 від 30.05.2019 на 1 арк.

-Видаткова накладна № 1 від 11.12.2018 на 1 арк.

-Договір поставки нафтопродуктів №Б-31 від 13.11.2018 на 4 арк.

-Рахунок на оплату №5171 від 13.1.2018 на 1 арк.

-Видаткова накладна №5002 від 14.11.2018 на 1 арк.

-Договір поставки нафтопродуктів №013/11-2018 від 13.11.2018 на 3 арк.

-Видаткова накладна №5002 від 14.11.2018 на 1 арк.

-Видаткова накладна №РН-311037 від 31.10.2018 на 1 арк.

-Конверт з відбитками печатки синього кольору на 1 арк.

-Договір поставки нафтопродуктів №Б-31 від 13.11.2018 на 4 арк.

-Видаткова накладна №РН-311037 від 31.10.2018 на 1 арк.

-Копія державного акту на право приватної власності на землю №327416 на 1 арк.

-Копія паспортних даних гр. ОСОБА_57 на 1 арк.

-Копія схем розміщення земельних ділянок на 2 арк.

-Копія акту приймання передачі земельної ділянки в оренду від 19.12.2007 на 2 арк.

-Договір оренди земельної ділянки № 464 від 19.11.2019 на 1 арк.

-Договір б/н, б/д на 4 арк.

-Договір б/н, б/д на 4 арк.

-Оголошення, до відома бажаючих прийняти участь у земельних торгах на 1 арк.

-Рішення про реєстрацію податкової накладної від 07.20.2019 на 2 арк.

-Чорнові записи ПП «Агро сервіс 2008» на 1 арк.

-Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства від 2019 року на 2 арк.

-Спрощений фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства від 2019 року на 2 арк.

-Звіт про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпечення їх кормами № 24 на 6 арк.

-Звіт про витрати на виробництво продукції сільського господарства №2 на 21 арк.

-Податкова накладна №4 від 24.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №1 від 24.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №2 від 27.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №3 від 27.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №4 від 27.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №5 від 27.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №1 від 28.12.2018 на 1 арк.

-Податкова накладна №2 від 29.12.2018 на 1 арк.

-Договір поставки нафтопродуктів №013/11-2018 від 13.11.2018 на 4 арк.

-Видатковий касовий ордер від 06.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №49 від 19.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №44 від 19.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №40 від 19.12.2018 на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер від 19.12.2018 на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер від 13.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №42 від 24.12.2018 на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер від 04.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №31 від 04.12.2018 на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер від 10.12.2018 на 1 арк.

-Закупівельний акт №35 від 10.12.2018 на 1 арк.

-Видатковий касовий ордер від 24.12.2018 на 1 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців

та громадських формувань ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» на 1 арк.

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами в установчих документах» на 1 арк.

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи» на 1 арк.

-Статут ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт», Нова редакція, на 6 арк.

-Рішення учасника №26/03/2019 ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» від 26.03.2019 на 1 арк.

-Акт приймання передачі частки у статутному капіталі та корпоративних прав на ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» від 26.03.2019 на 1 арк.

-Договір купівлі продажу часток у статутному капіталі ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» на 2 арк.

-Договір купівлі продажу часток у статутному капіталі ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» на 2 арк.

-Договір №548 оренди земельної ділянки від 15.02.2007 на 1 арк.

-Акт приймання передачі земельної ділянки в оренду від 15.02.2008 на 2 арк.

-Акт про встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) від 2008 року на 1 арк.

-Схема розміщення земельних ділянок на 2 арк.

-Копія свідоцтва про одруження ОСОБА_58 на 1 акр.

-Копія паспортних даних ОСОБА_59 , на 1 арк.

-Копія державного акту на право приватної власності на землю видану громадяну України на 1 арк.

-Бланки пояснення від 2017 року на 3 арк.

-Інформація по земельним ділянкам на які видані розпорядження, але договори оренди не укладені та не зареєстровані на території ОФуфріївського району станом на 01.06.2017 на 1 арк.

-Розрахунок за оренду земельних ділянок водного фонду сільських та селищних рад станом на 01.01.2017 на 1 арк.

-Лист А4 з надписом Господарства звітуючого кола Онуфріївського району на 1 арк.

-Договір суборенди землі №1 від 22.03.2016 на 2 арк.

-Довіреність №1 від 31.10.2018 на 1 арк.

-Заявка на відвантаження палива ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» на 1 арк.

-Договір №63/2018 купівлі продажу нафтопродуктів від 24.09.2018 на 1 арк.

-Видаткова накладна №РН-0000521 від 28.09.2018 на 1 арк.

-ТТН на відпуск нафтопродуктів №69 від 28.09.2018 на 1 арк.

-Реквізити СТОВ «РОДІНА» на 1 арк.

-Лист А4 на лист директора СТОВ «РОДІНА» на 1 арк.

-Комерційна пропозиція щодо поставки сухої кукурудзи на 1 арк.

-Копія договору №465 оренди земельної ділянки від 19.12.2007 на 1 арк.

-Акт приймання передачі земельної ділянки в оренду від 19.11.2007 на 1 арк.

-Акт про становлення меж земельної ділянки в натурі ОСОБА_60 на 2 арк.

-Копіі паспортних даних ОСОБА_60 на 1 арк.

-Копія державного акту на право приватної власності на землю видано громадянину України на 1 арк.

-Лист з чорновими записами на 1 арк.

-Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур від 01.10.2018 на 2 арк.

-Лист щодо надання інформації №119-27/18 від 25.10.2018 на 1 арк.

-Договір поставки №147 від 25.10.2018 на 1 арк.

-Заява про взяття на облік за неосновним місцем обліку форма №17-ОПП на 2 арк.

-Довідка №52-2936 від 30.08.2018 на 1 арк.

-Заява на приєднання №2 від 30.08.2019 на 1 арк.

-Договір №021590/047/РКО банківського рахунку та комплексного надання послуг в АТ «КІБ» від 30.08.2018 на 2 арк.

-Заява на приєднання №1 до правил обслуговування корпоративних клієнтів в АТ «КІБ» на 1 арк.

-Наказ №К-1 від 08.09.2018 на 1 арк.

-Протокол №1 загальних зборів учасників ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» від 31.07.2018 на 1 арк.

-Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність на 1 арк.

-Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність на 1 арк.

-Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність на 1 арк.

-Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність на 1 арк.

-Податкова декларація платника єдиного податку четвертої групи за 2019 рік на 5 арк.

-Податкова декларація з плати за землю за 2019 рік на 2 арк.

-Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства від 31.12.2018 на 2 арк.

-Податкова декларація з податку на додану вартість за 2018 рік на 1 арк.

-Податкова декларація з податку на додану вартість за 2018 рік на 4 арк.

-Податкова декларація з плати за землю від 10.08.2018 на 4 арк.

-Лист А4 з чорновими записами на 2 арк.

-Податкова декларація з плати за землю від 10.08.2018 на 4 арк.

-Розрахунок суми земельного податку на 1 арк.

-Відомості про нарахування заробітної плати ТОВ «Миронівський сільхозпродукт» на 5 арк.

-Податковий розрахунок сум доходу на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку форми 1 ДФ на 2 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» на 1 арк.

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії на 1 арк.

-Статут ТОВ «Миронівський Сільхозпродукт» від 31.07.2018 на 12 арк.

-Лист А4 з чорновими записами на 1 арк.

-Лист з чорновими записами на 2 арк.

-Копії паспортних даних ОСОБА_61 на 2 арк.

-Копії паспортних даних громадянки ОСОБА_62 на 2 арк.

-Лист з чорновими записами на 1 арк.

-Копії паспортних даних громадяна ОСОБА_63 на 2 арк.

-Копії паспортних даних громадянки ОСОБА_61 на 2 арк.

-Договір №63/2018 купівлі продажу нафтопродуктів від 24.09.2018 на 1 арк.

-Видаткова накладна №РН-0000521 від 28.09.2018 на 1 арк.

-ТТН на відпуск нафтопродуктів від 28.09.2018 на 1 арк.

-Конверт з надписом Нова пошта № 3 на 1 арк.

Жорстка папка - накопичувач чорного кольору з наступними документами, а саме:

-Товарно - транспортна накладна №015 від 21.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 28720 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №5 від 22.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 28320 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №5 від 22.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 28320 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №2 від 22.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 17680 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №010 від 19.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 27340 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна (без номера) від 23.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 28840 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №007 від 14.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 26480 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Рахунок на оплату №18 від 01.10.2019. Постачальник: ТОВ «ОФ Орлан». Покупець: ПП «Агросервіс 2008». Предмет договору: за послуги охорони за вересень 2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія рахунку №77 від 19.09.2019. Постачальник: ПП «Рікіссімо». Покупець: ПП «Агросервіс 2008». Предмет договору: конденсат газовий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Договір купівлі продажу товарів №8811/06/2019 від 12.06.2019 між ТОВ «Український аграрно промисловий холдінг» та ПП «Агро сервіс 2008». Предмет договору: дизельне паливо. Вказаний документ на 5 аркушах.

-Видаткова накладна №449 від 13.06.2019. Постачальник: ТОВ «Український аграрно промисловий холдінг». Покупець: ПП «Агросервіс 2008». Предмет договору: дизельне паливо. Вказаний документ на 1аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №11035-0654 від 13.06.2019. Вантажоодержувач: ПП «Агросервіс 2008» Вантаж: дизельне паливо. Вага нетто: 15418 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №449 від 13.06.2019. Постачальник: ТОВ «Український аграрно промисловий холдінг». Покупець: ПП «Агросервіс 2008». Предмет договору: дизельне паливо. Вказаний документ на 5 аркушах.

-Товарно - транспортна накладна №11035-0654 від 13.06.2019. Вантажоодержувач: ПП «Агросервіс 2008» Вантаж: дизельне паливо. Вага нетто: 15418 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №449 від 13.06.2019. Постачальник: ТОВ «Український аграрно промисловий холдінг». Покупець: ПП «Агросервіс 2008». Предмет договору: дизельне паливо. Вказаний документ на 5 аркушах.

-Товарно - транспортна накладна №11035-0654 від 13.06.2019. Вантажоодержувач: ПП «Агросервіс 2008» Вантаж: дизельне паливо. Вага нетто: 15418 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Повідомлення про об`єкти оподаткування або обєкти пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 3 аркушах.

-Звіт про посівні площі с/г культур під урожай 2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Лист запит №1 щодо індивідуальних тарифів в рамках договору банківського рахунку від 18.06.2019. Клієнт: ПП «Агросервіс 2008». Документ на 1 аркуші.

-Сертифікат відкритого ключа клієнта ПП «Агросервіс 2008» у системі Інтернет банкінг ПАТ «МТБ Банк». Документ на 1 аркуші.

-Рішення власника №7 від 27.08.2019 СПП «Агросервіс 2008» на 1 аркуші.

-Договір поставки товару №23-05/19 від 23.05.2019 між ПП «Агросервіс 2008» та ТОВ «Імпера Трейд». Вказаний документ на 4 аркушах.

-Видаткова накладна №4 від 24.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №5 від 28.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №1 від 07.06.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №2 від 07.06.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №3 від 20.06.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №2 від 14.07.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №4 від 18.07.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №5 від 18.07.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Рахунок на оплату №12 від 24.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №4 від 24.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №4 від 24.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Рахунок на оплату №14 від 29.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №5 від 29.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №5 від 29.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Рахунок на оплату №15 від 30.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №6 від 30.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №6 від 30.05.2019. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Імпера Трейд». Предмет договору: шрот соняшниковий. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Специфікація на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №008 від 16.09.2019. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Глобинський переробний завод». Вантаж: соя. Вага нетто: 26980 кг. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Виписка з ЄДРПОУ щодо ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Витяг з ЄДРПОУ щодо ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Опис документів, що надаються юридичною особою - ПП «Агросервіс 2008» державному реєстратору. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Опис документів, що надаються юридичною особою - ПП «Агросервіс 2008» державному реєстратору. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довідка з реквізитами казначейських рахунків для сплати податків. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Звіт про основні економічні показники роботи с/г підприємств за 2018 рік ПП «Агросервіс 2008». Документ на 9 аркушах.

-Звіт про реалізацію продукції сільського господарства за 2018 рік ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 2 аркушах.

-Звіт про витрати на виробництво продукції сільського господарства за 2018 рік ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 13 аркушах.

-Аркуші паперу формату А4 з рукописними надписами кульковою ручкою синього кольору, ймовірно, щодо фінансових показників діяльності ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 5 аркушах.

-Ксерокопія договору №463 оренди земельної ділянки між орендодавцем ОСОБА_64 та СТОВ «Родіна». Вказаний документ з додатками на 7 аркушах.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 року ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 9 аркушах.

-Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду на 1 грудня 2018 року. Документ на 12 аркушах.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2018 року. Вказаний документ на 4 аркушах.

-Фіскальний чек Приватбанку на 1 аркуші.

-Податкова декларація платника єдиного податку четвертої групи ПП «Агросервіс 2008» за 2019 рік. Вказаний документ на 5 аркушах.

-Фіскальний чек Укрпошти на 1 аркуші.

-Звіт про наявність сільськогосподарської техніки в сільськогосподарських підприємствах ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур ПП «Агросервіс 2008» на 01.08.2019. Вказаний документ на 3 аркушах.

-Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур ПП «Агросервіс 2008» на 01.07.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Квитанція №2 від 20.02.2019 про направлення ПП «Агросервіс 2008» податкової звітності. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур ПП «Агросервіс 2008» на 01.07.2019 з рукописними надписами. Вказаний документ з додатком на 2 аркушах.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 року ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 3 аркушах.

-Бланк заяви форми для укладання договору поставки с/г товарів із компаніями FOZZY GROUP. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія рішення власника №1 ПП «Агросервіс 2008» ОСОБА_65 , від 01.02.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2019 року ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 2 аркушах.

-Квитанція №2 від 05.03.2019 про направлення ПП «Агросервіс 2008» податкової звітності. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Податкова декларація з ПДВ ПП «Агросервіс 2008» за 8 місяць 2019 року. Вказаний документ з додатком на 2 аркушах.

-Податкова декларація з ПДВ ПП «Агросервіс 2008» за 7 місяць 2019 року. Вказаний документ з додатками на 3 аркушах.

-Наказ К-2019/1 від 01.02.2019 виконавчого директора ПП «Агросервіс 2008» ОСОБА_66 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Рішення власника №1 ПП «Агросервіс 2008» від 01.02.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Наказ К-2019/1 від 01.02.2019 виконавчого директора ПП «Агросервіс 2008» ОСОБА_66 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Лист ПП «Агросервіс 2008» №19/02 від 19.02.2019 на 1 аркуші.

-Наказ К-2019/1 від 06.02.2019 виконавчого директора ПП «Агросервіс 2008» ОСОБА_66 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія паспорта та ідентифікаційного номера ОСОБА_67 , на 3 аркушах.

-Довідка COM in BANK вих. №52-600 від 19.02.2019 на адресу ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Сертифікат відкритого ключа клієнта ПП «Агросервіс 2008» у системі Інтернет банкінг ПАТ «МТБ Банк». Документ на 1 аркуші.

-Заява на приєднання №1 від 19.02.2019 до Правил обслуговування корпоративних клієнтів в АТ «КІБ». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Заява на приєднання №2 від 19.02.2019 до Правил обслуговування корпоративних клієнтів в АТ «КІБ». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Договір №021263/045/РКО від 19.02.2019 банківського рахунку та комплексного надання послуг в АТ «КІБ». Вказаний документ на 2 аркушах.

-Статут (нова редакція) ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на семи аркушах.

-Лист ГУ ДФС у м. Києві від 28.01.2019. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Звернення з проханням виключення ПП «Агросервіс 2008» з переліку ризикових підприємств. Вказаний документ на 3 аркушах.

-Лист ПП «Агросервіс 2008» №1/19 від 30.01.2019 на адресу ДФС України. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Специфікація №1 до договору поставки №17/5-18 від 17.12.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Видаткова накладна №5 від 27.12.2018. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Кооператив молочний». Предмет договору: насіння кукурудзи. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність №11 від 27.12.2018. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Товарно - транспортна накладна №27/1 від 27.12.2018. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Кооператив молочний». Вантаж: насіння кукурудзи. Вага брутто: 21,75 т. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Лист ГУ ДФС у м. Києві від 28.01.2019. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Квитанція про реєстрацію податкової накладної від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Договір поставки №17/5 18 від 17.12.2018 між ПП «Агросервіс 2008» та ТОВ «Кооператив молочний». Вказаний документ на 2 аркушах.

-Податкова накладна №8 від 18.12.2018. Постачальник ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Кооператив молочний». Товар: посуд. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Лист СМК «Перевал» від 18.12.2018 на 1 аркуші.

-Аркуш паперу з рукописними надписами кульковою ручкою синього кольору. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Акт приймання передачі товару від 18.12.2018. Вказаний документ на 3 аркушах.

-Договір №3 надання послуг спец. техніки від 30.01.2018. Вказаний документ на 3 аркушах.

-Договір №1/3 перевезення вантажів від 30.09.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Договір складського зберігання №11187/18 від 26.11.2018. Вказаний документ на 9 аркушах.

-Трудова угода від 01.11.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Трудова угода від 01.11.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Трудова угода від 01.11.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Подяка ГО «Світловодська спілка воїнів АТО» від 14.10.2018. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Форма №29 СГ (річна) ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Поліс №АМ/90802309 на 1 аркуші.

-Товарно - транспортна накладна №27/1 від 27.12.2018. Вантажовідправник: ПП «Агросервіс 2008». Вантажоодержувач: ТОВ «Кооператив молочний». Вантаж: насіння кукурудзи. Вага брутто: 21,75 т. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Договір поставки №17/5-18 від 17.12.2018. Вказаний документ на 2 аркушах.

-Видаткова накладна №5 від 27.12.2018. Постачальник: ПП «Агросервіс 2008». Покупець: ТОВ «Кооператив молочний». Предмет договору: насіння кукурудзи. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Наказ ПП «Агросервіс 2008» №07/06/16 від 07.06.2016. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія довідки про присвоєння ІПН ОСОБА_68 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія паспорта ОСОБА_69 . Вказаний документ на 2 аркушах.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність ПП «Агросервіс 2008» за вих. №1/19 від 04.01.2019. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність від 04.02.2019 від імені ОСОБА_69 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія довіреності від 04.02.2019 від імені ОСОБА_69 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність від 20.10.2017 від імені ОСОБА_69 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Довіреність від 20.10.2017 від імені ОСОБА_69 . Вказаний документ на 1 аркуші.

-Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за №46134785. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія договору від 06.06.2016 купівлі - продажу права власності на ПП «Агросервіс 2008». Вказаний документ на 1 аркуші.

-Ксерокопія Наказу ПП «Агросервіс 2008» №07/06/16 від 07.06.2016. Вказаний документ на 1 аркуші.

-Банківська картка Приватбанку № НОМЕР_2 .

-Паперовий конверт до банківської карта

-Аркуш паперу з рукописними надписами кульковою ручкою синього кольору.

-Аркуш паперу з рукописними надписами кульковою ручкою синього кольору.

-Фіскальний чек Приватбанку на 1 аркуші.

-Фіскальний чек Приватбанку на 1 аркуші.

-Довідка б/н від 23.07.2019 на 1 арк.

-Рішення власника №06/06/2016 від 06.06.2016 на 1 арк.

-Акт приймання-передачі установчих, бухгалтерських документів та печаток від 29.12.2015 на 1 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 рік на 7 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 рік на 7 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Копія свідоцтва про державну реєстрацію ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Наказ №02/14 від 04.02.2014 на 1 арк.

-Рішення №5 про зміну власника від 03.02.2014 на 1арк.

-Наказ №02/14 від 04.02.2014 на 1 арк.

-Рішення б/н від 12.02.2014 на 1арк.

-Рішення б/н від 12.02.2014 на 1арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 рік на 7 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 рік на 7 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2014 рік на 7 арк.

-Копія статуту ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2014 рік на 7 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2009 рік на 16 арк.

-Рішення №8 про зміну власника від 22.12.2015 на 1 арк.

-Підтвердження про правомірність прийняття рішення власником ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) від 22.12.2015 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу частки (корпоративних прав) у статутному капіталі ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) від 03.02.2014 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу частки (корпоративних прав) у статутному капіталі ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) від 03.02.2014 на 1 арк.

-Копия справки об открытии счета №08.7.0.0.0/1601181423259 від 18.01.2016 на 1 арк.

-Копия справки об открытии счета №08.7.0.0.0/1601181423259 від 18.01.2016 на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2018 рік на 9 арк.

-Договір купівлі-продажу права власності на ПП «Агросервіс 2008» б/н від 06.06.2016 на 1 арк.

-Наказ №07/06/16 від 07.06.2016 на 1 арк.

-Договір оренди землі №01/10 від 01.10.2014 на 2 арк.

-Акт прийому-передачі земельної ділянки від 01.10.2014 на 1 арк.

-Акт прийому-передачі земельної ділянки в натурі (на місцевості) від 01.10.2014 на 1 арк.

-Копія кадастрового плану земельної ділянки на 2 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу права власності на ПП «Агросервіс 2008» б/н від 06.06.2016 на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Наказ №30/12/15 від 30.12.2015 на 1 арк.

-Копія наказу №30/12/15 від 30.12.2015 на 1 арк.

-Копія статуту ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 рік на 3 арк.

-Копія паспорту серія НОМЕР_3 гр. ОСОБА_29 на 1 арк.

-Копія картки платника податків гр. ОСОБА_29 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу права власності на ПП «Агросервіс 2008» б/н від 29.12.2015 на 1 арк.

-Інформація про ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) на 1 арк.

-Додаток до рішення власника №29/12/2015 від 29.12.2015 на 1 арк.

-Рішення власника №29/12/2015 від 29.12.2015 на 1 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2015 на 10 арк.

-Банківська квитанція від 04.12.2015 на 1 арк.

-Аркуш паперу з чорновими записами на 1 арк.

-Податкова декларація з плати за землю за 2015 рік на 1 арк.

-Розрахунок суми земельного податку на 1 арк.

-Розрахунок податкового зобов`язання на 2 арк.

-Аркуш паперу з чорновими записами на 1 арк.

-Квитанція №2 від 20.02.2014 на 1 арк.

-Квитанція №2 від 19.02.2014 на 1 арк.

-Податкова декларація з ПДВ за січень 2014 на 2 арк.

-Реєстр виданих та отриманих податкових накладних на 1 арк.

-Лист про надання пояснення б/н від 29.01.2016 на 4 арк.

-Аркуш з чорновими записами на 1 арк.

-Податкове повідомлення-рішення №0002391702 від 18.02.2016 на 1 арк.

-Витяг зі ст.123 Податкового кодексу України на 1 арк.

-Статут ПП «Агросервіс 2008» (ЄДРПОУ 25682072) 2017 на 11 арк.

-Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду гр. ОСОБА_70 на 1 арк.

-Копія паспорту НОМЕР_4 гр. ОСОБА_65 на 1 арк.

-Аркуш паперу з електронною адресою та паролем до електронної пошти на 1 арк.

-Рахунок-фактура №453 від 18.01.2016 на 1 арк.

-Рахунок-фактура №ТКВ від 110203 від18.01.16 на 1 арк.

-Аркуш паперу з чорновими записами на 1 арк.

-Трудова угода від 01.11.2018 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу права власності на ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.;

-Наказ №07/06.16 від 07.06.2016 на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ПП «Агросервіс 2008» на 1 арк.

-Фотокопії списків осіб на 6 арк.;

-Остання сторінка договору ПП «Агросервіс» 2008» на 1 арк.

-Копія листа №01-23/85/1 на 1 арк.

-Копія заяви про внесення змін в відповідний Державний реєстр №9/18 від 07.05.2018 на 1 арк.

-Копія заяви від 28.08.2018 на 1 арк.

-Копія заяви №84 від 14.09.2018 на 1 арк.

-Копія заяви №86 від 18.09.2018 на 1 арк.

-Договір оренди земельної ділянки (пустий) на 4 арк.

Документи, які містилися в поліетиленовому пакеті чорного кольору опечатаному паперовою біркою № 3 з пояснювальними записами містяться блокнот, документи, банківські картки:

-Карта «Приватбанку» № НОМЕР_5 1 шт.

-Карта «Приватбанку» № НОМЕР_6 1 шт.

-Листочок із записами логіків і паролів 1 шт.

-Блокнот у паперовій палітурці із чорновими записами 1 шт.

-Блокнот у сірій картонній упаковці із записами 1шт.

-Договір поставки № 2709 від27.09.2018 постачальник ТОВ «Водолія» покупець - ТОВ «Бланко Трейд ЛТД» -2 арк.

-Видаткова накладна № 306908966 від 10.10.2018 постачальник ТОВ «Водолія» покупець - ТОВ «Бланко Трейд ЛТД» - 6 арк.

-Видаткова накладна № 307071144 від 10.10.2018 постачальник ТОВ «Водолія» покупець - ТОВ «Бланко Трейд ЛТД» - 4 арк.

-Видаткова накладна №306911322 від 10.10.2018 постачальник ТОВ «Водолія» покупець - ТОВ «Бланко Трейд ЛТД» - 6 арк.

-Конверт від Світловодського відділення Олександрійської ОДПІ на адресу ТОВ «СВК» - 1 шт.

-Акт про результати камеральної перевірки від 07.02.2019 №000419/11-28-53-05/38713899 ТОВ «С.В.К.» - 1 арк.

-Листок формату А-4 із чорновими записами 1 арк.

-Заява від ТОВ «Миронівський сільхозпродукт» на адресу ДФС України б/н від 14.03.2019 - 1 арк.

-Заява від ТОВ «Миронівський сільхозпродукт» на адресу ДПІ у Дарницькому районі № 11/18 від 14.03.2019 - 1 арк.

-Витяг з реєстру платників єдиного податку б/д і б/н ПП «Агросервіс 2008» - 1 арк.

-Карта «Приватбанку» № 5169330520276111 у паперовому конвертику 1 шт.

Вилучені згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою проживання ОСОБА_8 АДРЕСА_4 , а саме:

-Блокнот у коричневій шкіряній палітурці із записами на 84 арк.

-Мобільний телефон NOKIA C3.

-Мобільний телефон ERGO з наклеєними написами 1. Бортікс 2 Онікс.

-Мобільний телефон LG IMEI A: НОМЕР_7 .

-Вилучений згідно протоколу обшуку від 09.10.2019 за адресою проживання ОСОБА_9 , АДРЕСА_5 - системний блок ПК Delux з маркуванням PSU-400-12 ATX-12V-V2.3.

Вилучені згідно протоколу обшуку автомобіля марки BMW X5, сірого кольору, д.н.з. НОМЕР_8 , який належить на праві приватної власності ОСОБА_9 :

- чекова книжка ТОВ «Блансок Трейд ЛТД»,

- банківську картка Укргазбанк НОМЕР_9 ,

- експрес накладна №59998041719461 ві 21.04.2017.

Заборонити ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 розпоряджатися або користуватися вище вказанимидокументами,предметами,телефонами такомпютерною технікоювилученою згіднопротоколів обшуків09.10.2019за адресамиїх проживаннята роботи.

Ухвала є остаточною і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:

ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення29.01.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу87420758
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна вилученого під час проведення обшуків у рамках кримінального провадження №32019120010000002 від 08.01.2019за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

Судовий реєстр по справі —405/7632/19

Ухвала від 29.01.2020

Кримінальне

Кропивницький апеляційний суд

Ремез П. М.

Ухвала від 03.12.2019

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Загреба А. В.

Ухвала від 03.12.2019

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Загреба А. В.

Ухвала від 26.11.2019

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Майданніков О. І.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Майданніков О. І.

Ухвала від 06.11.2019

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Майданніков О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні