Ухвала
від 10.07.2007 по справі 01/2413
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"10" липня 2007 р. Справа № 01/2413

Господарський суд Ч еркаської області в складі г оловуючого судді - Чевгуза О .В., при секретарі судового зас ідання Олійник І.С., за участю представників сторін:

від кредиторів: Ковальчук В.В. - представник за довірен істю ДПІ у Маньківському рай оні, Комшелюк А.І. - представн ик за довіреністю УПФ Україн и в Маньківському районі,

ліквідатор: Левченко В.М.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и матеріали справи за заявою підприємства фірми “Інфоазо т” м. Одеса

до товариства з обмеженою відповідальністю “Агрохім сервіс” смт. Маньківка, Черка ської області

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Кредитором подано заяву про визнання товариства з об меженою відповідальністю „ Агрохімсервіс” банкрутом.

Постановою господарського суду Черкаської області від 01 листопада 2005 року боржника в изнано банкрутом, введено лі квідаційну процедуру, ліквід атором призначено ліцензова ного арбітражного керуючого Левченка Василя Миколайович а.

В зв' язку з закінче нням строку ліквідаційної пр оцедури зобов' язано ліквід атора надати суду письмовий звіт, заслуховування якого п ризначено в судовому засідан ні за участю повноважних пре дставників кредиторів.

До початку судового засі дання ліквідатор направив су ду звіт про виконану роботу т а ліквідаційний баланс товар иства з обмеженою відповідал ьністю “Агрохімсервіс”.

Ліквідатор у судовому зас іданні просив затвердити зві т про проведення ліквідаційн ої процедури та ліквідаційни й баланс товариства з обмеже ною відповідальністю “Агро хімсервіс” смт. Маньківка, Че ркаської області, провадженн я у справі припинити.

У судовому засіданн і представники кредиторів кл опотання ліквідатора про зат вердження звіту та ліквідаці йного балансу банкрута підтр имали.

Дослідивши матеріали спр ави, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, а також зас лухавши в судовому засіданн і ліквідатора та представник ів кредиторів, встановивши, щ о ліквідатором виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника, задово лення вимог кредиторів, суд в важає за необхідне затвердит и звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс, а боржника, як юридичну особу, ліквідувати .

При цьому, суд також приймає до уваги ту обставину, що звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс погоджено з комітет ом кредиторів у засіданні 03.07.20 07 року.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквіда тора Левченка Василя Миколай овича та ліквідаційний балан с товариства з обмеженою від повідальністю “Агрохімсерв іс” смт. Маньківка, Черкасько ї області.

Ліквідувати товариства з о бмеженою відповідальністю “Агрохімсервіс”, вул. Патона , 4, смт. Маньківка, Черкаської області, код ЄДРПОУ 32741496, як юри дичну особу в зв'язку із банкр утством.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення10.07.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу874254
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/2413

Ухвала від 10.07.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні