Ухвала
від 16.07.2007 по справі 01/5777
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"16" липня 2007 р. Справа № 01/5777

Господарський суд Ч еркаської області в складі г оловуючого судді - Чевгуза О .В., при секретарі судового зас ідання Олійник І.С., за участю представників сторін:

від кредиторів: Ігнатенко С.М. - представник за довірен істю державної податкової ін спекції у місті Черкаси, Надь он А.Л. - представник за довір еністю управління Пенсійног о Фонду України в Соснівсько му районі м. Черкаси,

ліквідатора Коваленка Г.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и матеріали справи за заявою державної податкової інспек ції у місті Черкаси

до приватного підприємств а “М' ясопродукт -2000” м. Черкас и

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарськ ого суду Черкаської області від 15.04.2007 року боржника визнано банкрутом та відкрито лікві даційну процедуру, ліквідато ром банкрута призначено арбі тражного керуючого Коваленк а Григорія Володимировича.

Ліквідатор надав суду звіт про проведену роботу по лікв ідації та клопотання про зат вердження звіту та ліквідаці йного балансу приватного під приємства “М' ясопродукт -2000” м. Черкаси.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” з аслуховування звіту ліквіда тора призначено в судовому з асіданні за участю повноважн их представників кредиторів .

У судовому засідан ні представники кредиторів к лопотання ліквідатора про за твердження звіту та ліквідац ійного балансу банкрута підт римали.

Ліквідатор у судовом у засіданні просив затвердит и звіт про проведення ліквід аційної процедури та ліквіда ційний баланс приватного під приємства “М' ясопродукт -2000” , провадження у справі припин ити.

Дослідивши матеріали спр ави, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, а також зас лухавши в судовому засіданн і ліквідатора, встановивши, щ о ліквідатором виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника, задово лення вимог кредиторів, суд в важає за необхідне затвердит и звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс, а боржника, як юридичну особу, ліквідувати .

При цьому, суд також приймає до уваги ту обставину, що звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс погоджено з комітет ом кредиторів у засіданні 26.06.20 07 року.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквіда тора Коваленка Григорія Воло димировича та ліквідаційний баланс приватного підприємс тва “М' ясопродукт -2000” м. Черк аси.

Ліквідувати приватне підп риємство “М' ясопродукт -2000”, вул. Сумгаїтська, 17, м. Черкаси, код ЄДРПОУ 32881724, як юридичну осо бу в зв'язку із банкрутством.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення16.07.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу874264
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/5777

Ухвала від 16.07.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні