Ухвала
від 24.07.2007 по справі 01/1539
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" липня 2007 р. Справа № 01/1539

Господарський суд Черка ської області в складі: голо вуючого - судді Чевгуза О.В., се кретаря судового засіданн я Олійник І.С.,

за участю представників :

від ліквідатора - представ ник не з' явився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у місті Черка си

до товариства з обмеженою в ідповідальністю “Піт - Плюс ” м. Черкаси

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 20 березня 2007 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 28 березня 2007 року товариство з обмеженою відповідальністю “Піт - Плюс” м. Черкаси визна но банкрутом та відкрито лік відаційну процедуру строком на шість місяців.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації товариства з обмеженою відповідальністю “Піт - Плю с” м. Черкаси звернувся лікві датор.

Представник ліквідатора в судове засідання не з' явив ся, про причини неявки суд не п овідомив.

В судовому засіданні встан овлено, що майнові активи та майно відсутні, керівні орга ни відсутні, заборгованість не погашена.

Розглянувши матеріали сп рави, звіт ліквідатора та лік відаційний баланс, суд вважа є за необхідне прийняти ухва лу про затвердження звіту лі квідатора та ліквідаційного балансу банкрута, а також лік відації банкрута як юридично ї особи в зв' язку із банкрут ством.

Керуючись ст.ст. 32, 40 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції у місті Черкаси та ліквідаційний баланс тов ариства з обмеженою відповід альністю “Піт - Плюс” м. Черк аси.

Ліквідувати товарис тво з обмеженою відповідальн істю “Піт - Плюс” м. Черкаси, в ул. Гагаріна,83, кв. 201, код ЄДРПОУ 33209847 як юридичну особу в зв'язку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення24.07.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу874284
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1539

Ухвала від 24.07.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні