Ухвала
від 07.02.2020 по справі 463/9081/19
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/9081/19

Провадження №2/463/449/20

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

07 лютого 2020 року Личаківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого судді: Стрепка Н.Л.,

з участю секретаря судових засідань: Коник О.Б.,

представника позивача: ОСОБА_1 ,

представників відповідача: Козія А.В., Попової І.І.,

розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер про визнання недійсним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності та відшкодування моральної шкоди, -

в с т а н о в и в:

позивач звернувся до суду з позовом про визнання недійсним та скасування наказу Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер №32-ос від 1 серпня 2019 року Про притягнення до дисциплінарної відповідальності завідувача поліклінічного відділення №1 ОСОБА_2 ; стягнення з Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер на користь ОСОБА_2 10 000 гривень моральної шкоди.

Позов надійшов до суду 25 жовтня 2019 року та ухвалою суду від 25 жовтня 2019 року такий прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі та призначено таку до судового розгляду.

14 листопада 2019 року на адресу суду надійшов відзив відповідача, відповідно до якого в задоволені позову просили відмовити.

В судовому засіданні 10 грудня 2019 року представником позивача адвокатом Райхелем Р.П., який діяв на підставі ордера серії ВС № 1006107 від 15 жовтня 2019 року подано відповідь на відзив, яка була прийнята судом.

16 грудня 2019 року на адресу суду надійшло заперечення відповідача щодо позову.

В судовому засіданні представником позивача адвокатом Райхелем Р.П. подано заяву про залишення позову без розгляду у зв`язку з скасуванням оскаржуваного наказу.

Представники відповідача ОСОБА_3 , яка діяла на підставі довіреності від 24 жовтня 2019 року та ОСОБА_4 , який діяв на підставі довіреності від 16 січня 2020 року відносно залишення позову без розгляду не заперечили.

Заслухавши думку учасників процесу, оглянувши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Згідно з ч. 1, 3 ст. 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд. Таке право мають також особи, в інтересах яких заявлено вимоги, за винятком тих осіб, які не мають процесуальної дієздатності.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки представник позивача подав заяву про залишення позову без розгляду , враховуючи принцип диспозитивності цивільного судочинства та волевиявлення сторони позивача та враховуючи позицію сторони відповідача, а тому позов слід залишити без розгляду.

З врахування наведеного та керуючись ст. 13, п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

позов ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер про визнання недійсним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності та відшкодування моральної шкоди - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Львівського апеляційного суду через Личаківський районний суд м. Львова.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідач: Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер , місцезнаходження: 790137, м. Львів, вул. Коновальця, 1, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 01996800 .

Суддя: Стрепко Н.Л.

Дата ухвалення рішення07.02.2020
Оприлюднено09.02.2020
Номер документу87435171
СудочинствоЦивільне
Сутьпритягнення до дисциплінарної відповідальності та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —463/9081/19

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 25.10.2019

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні