Ухвала
від 04.11.2019 по справі 752/20151/19
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/20151/19

Провадження № 2/752/2859/20

У Х В А Л А

04 листопада 2019 року року суддя Голосіївського районного суду м. Києва Плахотнюк К.Г. вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Чертков Ігор Всеволодович до директора товариства з обмеженою відповідальністю "Майстер і К Меблі" - Крошки Олега Петровича про стягнення грошових коштів,-

в с т а н о в и в:

до провадження судді надійшла позовна заява ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Чертков Ігор Всеволодович до директора товариства з обмеженою відповідальністю "Майстер і К Меблі" - Крошки Олега Петровича про стягнення грошових коштів.

Звертаючись до суду з позовною заявою про стягнення грошових коштів ОСОБА_1 просив суд відстрочити сплату судового збору у зв`язку з тим, що намагається повернути судовий збір сплачений за раніше заявленими вимогами до Господарського суду м. Києва.

Відповідно до ст. 136 ЦПК України,суд, враховуючи майновий стан сторони може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на визначений строк у порядку, передбаченому законом, але не більше як до ухвалення судового рішення у справі.

Як видно зі змісту позовної заяви та доданих до неї додатків позивач ОСОБА_1 надав суду докази, які підтверджують, що він дійсно звертався до Господарського суду міста Києва з позовними вимогами до товариства з обмеженою відповідальністю "Майстер і К Меблі" про стягнення боргу, неустойки, сум за прострочення виконання боржником грошового зобов`язання.

З огляду на викладене приходжу до висновку, що вимоги представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Черткова І.В. щодо відстрочки сплати судового збору, слід задовольнити та відстрочити сплату судового збору до першого судового засідання у справі.

На підставі наведеного, керуючись ст.82 ЦПК України,-

у х в а л и в:

відстрочити ОСОБА_1 сплату судового збору за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Чертков Ігор Всеволодович до директора товариства з обмеженою відповідальністю "Майстер і К Меблі" - Крошки Олега Петровича про стягнення грошових коштів, до першого судового засідання у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя К.Г.Плахотнюк

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення04.11.2019
Оприлюднено09.02.2020
Номер документу87449332
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/20151/19

Рішення від 26.07.2022

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 22.10.2020

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні