Ухвала
від 13.08.2019 по справі 757/42302/19-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/42302/19-к

УХВАЛА

13 серпня 2019 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши в засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання старшого слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення обшуку,-

ВСТАНОВИВ:

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва, в межах кримінального провадження № 42018000000001150 від 11.05.2018 року, надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку за місцем реєстрації та проживання підозрюваного ОСОБА_5 , а саме квартири за адресою: АДРЕСА_1 .

Обґрунтовуючи подане клопотання сторона кримінального провадження вказує, що слідчими управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42018000000001150 від 11.05.2018 за підозрою ОСОБА_6 та ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212 КК України.

Посилаючись на те, що підставою для проведення обшуку є необхідність виявлення та фіксації обставин вчинення кримінального правопорушення, відшукання і вилучення відшукання і вилучення документів, що мають відношення до вчиненого кримінального правопорушення, предметів та речей, здобутих вході неправомірних дій, а також відшукання знарядь вчинення кримінального правопорушення та майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, слідчий просив клопотання задовольнити.

В засіданні прокурор клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовано, дійшов висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання про проведення обшуку, в межах кримінального провадження № 42018000000001150 від 11.05.2018 року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, а також встановлення інших осіб, причетних до кримінального правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення обшуку, задовольнити частково.

Надати дозвіл слідчим слідчої групи та прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42018000000001150 від 11.05.2018 року, з правом передоручення оперативному підрозділу в порядку ст. 40 КПК України, на проведення обшуку за місцем реєстрації та проживання підозрюваного ОСОБА_5 , а саме квартири за адресою: АДРЕСА_1 , з метою виявлення встановлення місцезнаходження підозрюваного, який знаходиться в розшуку, а також з метою відшукання і вилучення речей та предметів, які підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; надані з метою схилення до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та (або) матеріального забезпечення кримінального правопорушення чи як винагорода за його вчинення; набуті в результаті вчинення кримінального правопорушення, доходи від них, або на які було спрямоване кримінальне правопорушення, а саме:

- первинних бухгалтерських документів та документів фінансово-господарської діяльності, статутних (установчих) документів, інших документів, які містять зафіксовані відомості, які можуть бути використані як доказ фактів чи обставин у кримінальному провадженні, зокрема оригіналів документів, які містять відомості про проведенні фінансово-господарські операції, печаток, штампів ТОВ «ТЕ ОМ» (код ЄДРПОУ 39358996) та інших суб`єктів господарської діяльності (юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців), які причетні до фіктивного підприємництва, ухилення від сплати податків, регістрів бухгалтерського обліку вказаних підприємств;

- розрахункових документів за допомогою яких можуть здійснюватися безготівкові розрахунки: акредитивів, розрахункових чеків, чекових книжок, банківських платіжних карток, векселів, інкасових доручень (розпоряджень), платіжних доручень, платіжних вимог, платіжних вимог-доручень тощо;

- чорнових записів, блокнотів, щоденників тощо;

- накопичувачів флеш пам`яті, жорстких дисків, переносних носіїв інформації, засобів зв`язку (мобільні телефони, планшети тощо), на яких можуть зберігатися дані про вчинення злочину.

В іншій частині у задоволенні клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/42302/19-к.

Примірник 2 наданий прокурору ОСОБА_3

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.08.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу87449824
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/42302/19-к

Ухвала від 13.08.2019

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні