Ухвала
від 10.02.2020 по справі 738/2027/19
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/2027/19

№ провадження 2/738/33/2020

У Х В А Л А

10 лютого 2020 року місто Мена

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складi:

судді - Волошиної Н.В.,

секpетаpя судового засідання - Донець Г.В.

представника позивача - ОСОБА_1

представника відповідача ТОВ Нептун - Коноплі Ю.М.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю Юджер , товариства з обмеженою відповідальністю Міжгалузевий інвестиційно-виробничий інноваційно-дослідний альянс про виділ частки нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Менського районного суду Чернігівської області перебуває цивільна справа за позовною заявою Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю Юджер про виділ частки нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності.

Ухвалою Менського районного суду Чернігівської області від 13 січня 2020 року в якості співвідповідача у даній справі залучено товариство з обмеженою відповідальністю Міжгалузевий інвестиційно-виробничий інноваційно-дослідний альянс .

Представники відповідачів СТОВ Олстас-льон та ТОВ Міжгалузевий інвестиційно-виробничий інноваційно-дослідний альянс , будучи належним чином повідомленими про час та місце проведення підготовчого засідання, в підготовче засідання не з`явились, причини своєї неявки суду не повідомили.

Представник відповідача товариства з обмеженою відповідальністю Юджер в підготовче засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлявся за місцем знаходження юридичної особи, проте до суду судова повістка повернулася неврученою з поштовою відміткою за закінченням встановленого строку зберігання .

Відповідач ОСОБА_2 , про дату, час і місце розгляду справи повідомлялась за місцем своєї реєстрації, проте судова повітка повернулась до суду неврученою з відміткою адресат за вказаною адресою відсутній .

Заслухавши думку представника позивача ОСОБА_1 та представника відповідача ТОВ Нептун Коноплі Ю.М. та дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступного.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.198 ЦПК України суд відкладає підготовче засіданні в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Відповідно до ч.3 ст.189 ЦПК України підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Частиною 2 ст. 223 ЦПК України передбачено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, з підстави неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Відповідно до ч.2 ст. 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Враховуючи те, що представник відповідача товариства з обмеженою відповідальністю Юджер та відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явились, відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце підготовчого засідання відсутні, а також неможливість проведення підготовчого засідання у строки, передбачені ч.3 ст.189 ЦПК України, суд дійшов висновку про про відкладення підготовчого засідання у даній справі та повторний виклик вказаних відповідачів шляхом надіслання останнім судових повісток, а також здійснення їх виклику в підготовче засідання через оголошення на офіційній сторінці веб-порталу судової влади України та продовження строку підготовчого провадження на тридцять днів.

На підставі викладеного, керуючись статтями 189, 198, 223, 258 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкласти підготовче засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю Юджер , товариства з обмеженою відповідальністю Міжгалузевий інвестиційно-виробничий інноваційно-дослідний альянс про виділ частки нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності на 04 березня 2020 року о 10-30 годині.

Продовжити строк підготовчого провадження у справі на тридцять днів.

Повідомити учасників справи про дату та час підготовчого засідання.

Розмістити оголошення про виклик відповідачів товариства з обмеженою відповідальністю Юджер та ОСОБА_2 на вказане підготовче засідання на офіційній сторінці веб-порталу судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Волошина

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення10.02.2020
Оприлюднено11.02.2020
Номер документу87463305
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —738/2027/19

Рішення від 07.07.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Рішення від 07.07.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 07.05.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 13.04.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 10.02.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні