Ухвала
від 07.02.2020 по справі 757/5370/20-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/5370/20-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 лютого 2020 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суді в м. Києві клопотання ОСОБА_3 в інтересах ОСОБА_4 про скасування арешту майна, накладеного ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 24 жовтня 2019 року,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_3 в інтересах ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді із клопотанням в порядку ст. 174 КПК України, в якому просить скасувати арешт накладений ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 24.10.2019 по справі № 757/565559/19-к та повернути майно, вилучене 22.10.2019 під час проведення обшуку за місцем мешкання останнього, а саме: АДРЕСА_1 , які зазначені в протоколі обшуку в Додатку № 1 пунктах 1-10 (печатки, документи, мобільний телефон, ноутбук, планшет).

Мотивуючи подане клопотання про скасування арешту майна, вказує, що арешт було накладено безпідставно, необґрунтовано та з порушенням приписів ст. 170 КПК України, також посилається на те, що у період з березня 2018 року по січень 2019 року ОСОБА_4 працював менеджером із постачання у ТОВ «МЕГАКОНСТРАКТ БІЛДІНГ» (ідентифікаційний код юридичної особи: 41521981). В процесі роботи останній опрацьовував первинні документи, представляв інтереси товариства у взаємодії з постачальниками та іншими контрагентами, використовував печатку підприємства з метою підготовки копій документів на запити постачальників.

Навесні 2019 року ОСОБА_4 працював електромонтажником, а згодом почав виконувати функції менеджера у ТОВ «КРАЙНІОН ПЛЮС» (ідентифікаційний код юридичної особи: 36825019). В процесі моєї роботи виконував монтаж електричного та пневматичного устаткування, пневматичних ланцюгів постійного та змінного струму; перевіряв опір ізоляції мегомметром або іншими приладами; підбирав гнучкі монтажні проводи за електричною схемою; знаходив та усував дефекти монтажу. Під час виконання функцій менеджера я опрацьовував первинні документи, представляв інтереси товариства у взаємодії з контрагентами, контролюючими органами. В процесі роботи використовував печатку підприємства з метою підготовки копій документів на запити контрагентів.

Окрім цього, маючи багаторічний досвід роботи на будівельних підприємствах різного профілю, у якості додаткового заробітку, останній надавав послуги різним будівельним підприємствам щодо підготовки комплектів документів, які вимагаються відповідно до затвердженого переліку під час отримання різноманітних дозволів та/або ліцензій, а також виконував іншу роботу відповідно до наявних знань, умінь та навичок.

Так, надавались послуги з консультування та підготовки та аналізу документів для:

ТОВ «СВАРОГ БУД» (ідентифікаційний код юридичної особи: 42819040);

ТОВ «АЛІСКО» (ідентифікаційний код юридичної особи: 41955356);

ТОВ «ЕКОМ БІЛДИНГ КОМПАНІ» (ідентифікаційний код юридичної особи: 40179649).

Стосовно ТОВ «СКАНДІУМ» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43085339) варто відзначити, що це підприємство є новоствореним та не здійснювало жодної господарської діяльності. На вирішення було поставлено питання аналізу наявних документів, перелік та можливість подачі документів на отримання недостатніх документів для початку провадження будівельної діяльності, представництво інтересів товариства у взаємовідносинах з третіми особами.

З огляду на викладене, за адресом проживання останнього зберігались деякі документи, чернетки, проекти документів, штампи та інші речі, що мають відношення до діяльності вказаних підприємств.

Варто також відзначити, що вилучені у ОСОБА_4 мобільний телефон, ноутбук та планшет здебільшого використовувались членами сім`ї у побуті.

Вилучені особисті речі та документи ОСОБА_5 (документи, ноутбук, штампи, печатки, мобільний телефон, банківські картки та інше) відповідно до протоколу обшуку від 22.10.2019 року, не пов`язані з обставинами вчинення кримінальних правопорушень, досудове розслідування щодо яких здійснюється у кримінальному провадженні №32019100000000167 .

Разом з цим, виходячи з правової кваліфікації злочину, досудове розслідування якого здійснюється у кримінальному провадженні № 3201900000000167 від 22.02.2019 р., відсутні фактичні дані, які свідчать про те, що майно, на яке накладено арешт, відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

У кримінальному провадженні ОСОБА_4 , в рамках якого накладено арешт на майно, статусу підозрюваного, обвинуваченого не має. Крім того, останній не здійснює діяльності, щодо яких є заборона.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали провадження за клопотанням, приходить до наступного висновку.

Із матеріалів клопотання вбачається, що Шостим ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32019100000000167 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 212, ч.3 ст. 212 КК України.

Так, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 24.10.2019, накладено арешт на майно, яке було вилучено 22 жовтня 2019 року під час проведення обшуку в квартирі, яка розташована за адресою: АДРЕСА_1 (ухвала №757/53276/19-к від 07.10.2019), що на підставі права власності належить ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_1 ), зазначені у протоколі обшуку від 22 жовтня 2019 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Відповідно до ч. 1 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Виходячи із аналізу викладеного, вказана норма пов`язує право слідчого судді на скасування арешту майна, із можливістю надання учасникам процесу, доказів та відомостей, які вказуватимуть, що арешт накладено необґрунтовано або в його застосуванні відпала потреба та доведеності перед слідчим суддею їх законності та переконливості.

Згідно ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Відповідно до рішення Європейського суду з прав людини у справі «Ісмаїлов проти Росії» від 06.11.2008 року, де вказувалися порушення ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, в якому зазначено, що кожна фізична та юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше, як в інтересах суспільства на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права».

Відповідно до Постанови Європейського Суду від 09.06.2005 по справі «Бакланов проти Російської Федерації», Постанови Європейського Суду від 24 березня 2005 року по справі «Фрізен проти Російської Федерації», Судом наголошується на тому, що перша та найбільш важлива вимога статті 1 Протоколу № 1 до Конвенції полягає у тому, що будь-яке втручання публічної влади у право на повагу до власності має бути законним, держави уповноважені здійснювати контроль за використанням власності шляхом виконання законів. Більше того, верховенство права, одна з засад демократичної держави, втілюється у статтях Конвенції. Питання у тому, чи було досягнуто справедливої рівноваги між вимогами загального інтересу та захисту фундаментальних прав особи, має значення для справи лише за умови, що спірне втручання відповідало вимогам законності і не було свавільним.

Нормою ст. 41 Конституції України встановлюється непорушність права особи на володіння, користування і розпорядження своєю власністю.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя, згідно вимог ст. 94, ст. 132, ст. 173 КПК України, повинен врахувати: існування обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину та достатніх доказів, що вказують на вчинення злочину; правову підставу для арешту майна; можливий розмір шкоди, завданої злочином; наслідки арешту для третіх осіб, а також розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Із мотивувальної частини ухвали Печерського районного суду м. Києва від 24.10.2019 вбачається, що підставами накладення арешту є постанова слідчого про визнання майна речовими доказами, а також з метою забезпечення збереження речових доказів.

Аналізуючи положення кримінально процесуального законодавства з приводу накладення арешту на майно особи, обов`язковою передумовою, яка обґрунтовує необхідність застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, є наявність достатніх доказів, що вказують на вчинення злочину, наявність обґрунтованої підозри, підставу для арешту майна; наслідки арешту для третіх осіб, а також розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, що визначено положенням ч. 2 ст. 173 КПК України. При цьому обов`язок доведення існування зазначеної умови КПК України покладається на орган досудового розслідування.

Відповідно до положень ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Разом з тим, як вбачається із наданих суду матеріалів відсутні відомості вважати, що арештоване майно відповідає критеріям визначеним ст. 98 КПК України і є безпосередньо предметом кримінального правопорушення що розслідується, а прокурором не доведено зворотнього, а відтак посилання на наявність правових підстав, передбачених п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, на думку слідчого судді, є необґрунтованим та таким, що не відповідає вимогам кримінально процесуального законодавства. Тобто, у даному випадку, прокурором порушено права осіб на мирне володіння та користування своїм майном та не дотримано вимоги закону в частині підстав для звернення з клопотанням про накладення арешту на майно.

Слідчим суддею під час розгляду даного клопотання встановлено, що виходячи з правової кваліфікації злочину за ч. 1 ст. 212, ч.3 ст. 212 КК України, досудове розслідування якого здійснюється у кримінальному провадженні № 3201900000000167 від 22.02.2019 р., відсутні фактичні дані, які свідчать про те, що майно, на яке накладено арешт, відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

У кримінальному провадженні ОСОБА_4 , в рамках якого накладено арешт на майно, статусу підозрюваного, обвинуваченого не має. Крім того, останній не здійснює діяльності, щодо яких є заборона.

Враховуючи вказане, підстав вважати, що існує правова підстава для арешту майна заявника взагалі спростовується, а також ту обставину, що однією з засад кримінального провадження є принцип змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом, тоді як орган досудового розслідування не представив слідчому судді належних доказів для безспірного висновку щодо необхідності продовження дії даного заходу забезпечення кримінального провадження, та принципу диспозитивності кримінального провадження, відповідно до якого сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом, а слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом, слідчий суддя приходить до висновку про відсутність в кримінальному провадженні даних, які б виправдовували подальше втручання держави у право на мирне володіння заявника належним йому майном, у зв`язку з чим вважає за доцільне скасувати арешт майна, не вбачаючи підстав для подальшого застосування вказаного заходу забезпечення кримінального провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 170-175, 309, 392, 532, 535 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_3 в інтересах ОСОБА_4 про скасування арешту майна, накладеного ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 24 жовтня 2019 року задовольнити.

Скасувати арешт накладений ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 24.10.2019 по справі № 757/56559/19-к та повернути ОСОБА_4 , майно, вилучене 22.10.2019 під час проведення обшуку за місцем мешкання останнього, а саме: АДРЕСА_1 , які зазначені в протоколі обшуку в Додатку № 1 пунктах 1-10 (печатки, документи, мобільний телефон, ноутбук, планшет), а саме:

Печатки Товариств з обмеженою відповідальністю:

ТОВ «МЕГАКОНСТРАКТ БІЛДІНГ» (код ЄДР 41521981) 1 штука;

- ТОВ «КРАЙНІОН ПЛЮС» (код ЄДР 36825019) 1 штука;

- ТОВ «СВАРОГ БУД» (код ЄДР 42819040) 1 штука;

- ТОВ «АЛІСКО» (код ЄДР 41955356) 1 штука;

- ТОВ «ЕКОМ БІЛДИНГ КОМПАНІ» (код ЄДР 40179649) 1 штука;

- ТОВ «СКАНДІУМ» (код ЄДР 43085339) 1 штука;

- Документи ТОВ «ЕКОМ БІЛДИНГ КОМПАНІ» (код ЄДР 40179649), а саме:

- Ліцензія ДАБІ України №79-Л від 27.12.2018, на 1 аркуші;

- Додаток до ліцензії ДАБІ України №79-Л від 27.12.2018 перелік видів робіт, на 1 аркуші;

- Додаток до ліцензії ДАБІ України №79-Л від 27.12.2018 перелік видів робіт, на 1 аркуші;

- Опис від 12.06.2019, на 1 аркуші;

- Чорнові записи на 1 арк.;

- Ліцензія № 8/01117-2019 1 арк.;

- Акт здачі-приймання виконаних робіт від 05.09.19 1 арк.;

- Декларація відповідності матеріально технічної бази від 12.08.19 на 6 арк.;

- Ліцензія № 8/01117 1 арк.;

- Договір оренди технічного забезпечення від 14.01.2019, специфікація до договору на 3 арк.;

- Листи А 4 з відбитками печатки ТОВ «КУМСЕРВІС» (23151813) 9 арк.;

- Лист №865 від 06.09.19 1 арк.;

- Лист №831 від 29.08.19 1 арк.;

- Договір про надання послуг №8/0117-2019 від 02.09.2019 2 арк.;

- Рахунок №8/01117-2019 від 02.09.2019 1 арк.;

- Лист №933 від 26.09.18 1 арк.;

- Роздруківка 6 арк.;

- Лист №183 від 15.02.18 1 арк.;

- Рахунок №92 від 24.09.18 1 арк.;

- Акт здавання-приймання виконаних робіт від 24.09.18 по договору №8/01117 від 24.09.18 1 арк.;

- Договір №8/01117 на надання послуг від 24.09.18 3 арк.;

- Акт здавання-приймання виконаних робіт від 24.09.18 по договору №8/01117 від 24.09.18 1 арк.;

- Документи ТОВ «МЕГАКОНСТРАКТ БІЛДІНГ» (код ЄДР 41521981), а саме:

- Квитанції №052773801, №0527735001 - на 2 арк.;

- Лист №01/0195/166 від 27.04.2018, на 1 арк.;

- Довідка по рахунку №26009930000110, на 1 арк.;

- Сертифікат відкритого ключа ЕЦП Клієнта від 25.07.2018 ключ №153243879348286472 1 арк.;

- Форма №8871 заява - на 1 арк.;

- Договір банківського рахунку №100438680 від 20.07.2018 з додатком №1 на 5 арк.;

- Додатковий договір №1 до договору банківського рахунку №100438680 від 20.07.2018 2 арк.;

- Договір банківського рахунку «Ощадний рахунок для бізнесу» №100438680 від 24.07.2018 з додатком №1 на 5 арк.;

- Заява про відкриття поточного рахунку № НОМЕР_2 на 1 арк.;

- Заява про відкриття поточного рахунку № НОМЕР_3 на 1 арк.;

- Роздруківки на 4 арк.;

- Копія договору оренди №28/09-17 від 28.09.2017 та акту приема-передачі, листина 4 арк.;

- Оригінал та копія листа вих. №15/06-18 від 15.06.18 на 2 арк.;

- Довіреність ННІ272796 на 1 арк.;

- Витяг на 1 арк.;

- Акт приймання-передачі від 16.03.18 на 1 арк.;

- Протокол №2 загальних зборів учасників від 28.02.2018 на 1 арк;

- Квитанції №961\3З, №961\4З, №961\5З, на 3 арк.;

- Наказ №1-03-к від 06.03.18 на 1 арк.;

- Довідка №01/0195/90 на 1 арк.;

- Довідка №К12-52/33 від 01.03.18 на 1 арк.;

- Договір від 01.03.18 з додатками на 9 арк.;

- Договір №1 про приймання готівкових платежів від 01.03.18 на 3 арк.;

- Договір банківського рахунку №270628232 на 1 арк.;

- Договір банківського обслуговування №313534511180228172206 від 01.03.18 на 2 арк.;

- Квитанція №3351775911 на 1 арк.;

- Заява про відкриття поточних рахунків на 1 арк.;

- Відомість про виробничо-технічну базу додаток №2 до ліцензійних умов на 10 арк.;

- Договір оренди №28/09-17 від 28.08.17, акт прийму-у-передачі 4 арк.;

- Договір субпідряду №0314/1-С від 14.03.2018 на 5 арк.;

- Договір субпідряду №0314/2-С від 14.03.2018 на 5 арк.;

- Квитанції №0.0.977434345.1 на 1 арк.;

- Квитанції №0.0.977436076.1 на 1 арк.;

- Фінансові звіти суб`єкта малого підприємництва за 2017 р. на 2 арк.;

- Податкова декларація з податку на прибуток підприємств за 2017 р. на 4 арк.;

- Квитанції від 01.03.18 2 шт.;

- Договір про гадання поворотної фінансової допомоги (позики) від 01.03.2018 2 арк.;

- Ліцензія ДАБІ України №2-Л від 17.01.2018 та додаток перелік видів робіт, на 2 арк.;

- Наказ №1 від 28.02.18 1 арк.;

- Протокол №3 загальних зборів учасників від 05.03.18 1 арк.;

- Довідка б/н від 05.03.18 на 1 арк.;

- Виписка з ЄДРПОУ 1 арк.;

- Витяг №1826594500691 від 02.03.18 1 арк.;

- Витяг відомостей з ДРПУО на 1 арк.;

- Опис від 05.03.18 на 1 арк.;

- Опис на 1 арк.;

- Статут затверджений протоколом №6/18 від 27.02.18 на 12 арк.;

- Статут затверджений протоколом №3 від 05.03.18 на 12 арк.;

- Протокол №6/18 від 27.02.18 1 арк.;

- Протокол №1 від 28.09.17 на 1 арк.;

- Заява ННА 394528 на 1 арк.;

- Реєстраційна заява від 21.01.19 1 арк.;

- Документи ТОВ «СВАРОГ БУД» (код ЄДР 42819040), а саме:

- Заява про приєднання до універсального договору банківського обслуговування на 1 арк.;

- Чорнові записи на 1 арк.;

- Ліцензія ДАБІ України №2-Л від 17.01.2018 та додаток перелік видів робіт, на 2 арк.;

- Ліцензія ДАБІ України №38-Л від 10.07.2019 та додаток перелік видів робіт, на 2 арк.;

- Рахунок на оплату №162 від 13.02.19 на 1 арк.;

- Договір №531 від 13.02.2019 2 арк.;

- Копія рішення №702 від 25.06.2009 1 арк.;

- Акт надання послуг №162 від 13.02.19 1 арк.;

- Анкета замовника по договору № 531 від 13.02.19 1 арк.;

- Опис на 1 арк.;

- Стартовий пакет «Vodafone» номер телефону абонента НОМЕР_4 1 шт.;

- Статут затверджений рішенням №1 від 13.02.2019 15 арк.;

- Виписка з ЄРДРПОУ 1 арк.;

- Відомості з ЄРДРПОУ 1 арк.;

- Рішення №1 від 13.02.2019 1 арк.;

- Наказ №1 про призначення директора від 14.02.2019 1 арк.;

- Довіреність від 14.02.2019 1 арк.;

- Довіреність від 14.02.2019 1 арк.;

- Довіреність від 14.02.2019 1 арк.;

- Довіреність від 14.02.2019 1 арк.;

- Повідомлення про прийняття працівників на роботу від 14.02.2019 1 арк.;

- Довіреність на 1 арк.;

- Інтернет клієнт банк Реєстрація і вхід від 18.02.2019 3 штуки на 3 арк.;

- Повідомлення про відкриття рахунку від 15.02.19 1 арк.;

- Копія заяви на 1 арк.;

- Документи ТОВ «СКАНДІУМ» (код ЄДР 43085339), а саме:

- Ліцензія ДАБІ України №41-Л від 24.07.2019 та додаток перелік видів робіт, на 2 арк.;

- Заява вих №0918/1 від 18.09.19 1 арк.;

- Довіреність від 01.09.2019 - 1 арк.;

- Документи щодо ТОВ «АлісКо» (код ЄДРПОУ 41955356):

- платіжне доручення, на 1 арк.

- заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування, на 1 арк.;

- договір оренди приміщення № 26/06/19-1, на 5 арк.;

- акцепт пропозиції на укладання Угоди про обслуговування Платіжних карток, на 1 арк.;

- стартовий пакет мобільного оператора Водафон (номер НОМЕР_5 );

- конверт білого кольору із карткою Альфа-Банк;

- договір субпідряду № 0827/1-СУ від 28.08.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0827/3-СУ від 28.08.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0827/4-СУ від 28.08.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0827/5-СУ від 28.08.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0827/6-СУ від 28.08.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0829/1-СУ від 30.08.19, на 4 арк.;

- Рішення № 24/06-1/1, на 2 арк.;

- положення про директора, на 3 арк.;

- ліцензія № 9-Л ві 20.02.19, на 2 арк.;

- виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, на 1 арк.;

- опис документів, що надаються державному реєстратору, на 1 арк.;

- протокол № 1 загальних зборів від 20.02.19, на 1 арк.;

- наказ про призначення директора, на 1 арк.;

- статут, на 12 арк.;

- відомості з ЄДРПОУ, на 1 арк.;

- рішення № 24/06-1 від 24.06.19, на 1 арк.;

- наказ № 1/6, на 1 арк.;

- рішення № 1/6 ві 26.06.19, на 1 арк.;

- опис документів, що надаються державному реєстратору, на 1 арк.;

- опис документів, що надаються державному реєстратору, на 1 арк.;

- договір купівлі-продажу від 01.07.19, на 1 арк. (2 екземпляри);

- акт приймання-передачі частки у статутному капіталі, на 1 арк.;

- договір оренди № 21022019 від 21.02.19, на 5 арк.;

- рішення про розторгнення договору оренди від 27.06.19, на 1 арк.;

- квитанція від 01.03.19, 3 екземпляри на 1 арк. кожна;

- чек приватбанк, на 1 арк.;

- довідка № К12-52/32, видана банком ПУМБ, на 1 арк.;

- договір банківського рахунку № 270630421, на 1 арк.;

- договір про надання комплексу послуг, на 4 арк.;

- квитанція від 02.03.19, на 1 арк.;

- договір банківського обслуговування, на 1 арк.;

- чеки приватбанк, на 2 арк.;

- повідомлення про прийняття працівника на роботу, на 1 арк.;

- заява, на 5 арк.;

- акт прийняття-здачі, на 2 арк.;

- рахунок, на 2 арк.;

- договір субпідряду № 0912/15-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/14-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/13-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/12-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/23-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/22-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/21-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/20-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/19-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/17-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/16-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/18-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/34-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/33-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/32-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/31-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/30-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/29-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/28-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/27-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/26-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/25-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/24-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/35-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/36-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/37-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0916/4-СУ від 16.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0916/5-СУ від 16.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/11-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/10-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/9-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/8-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/7-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/6-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/1-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/2-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0912/3-СУ від 12.09.19, на 4 арк.;

- Документи щодо ТОВ «КРАЙНІОН ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 36825019):

- реєстрація клієнт банку, на 3 арк.;

- повідомлення про відкриття рахунку, на 1 арк.;

- заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування, на 1 арк.;

- ліцензія № 11-Л від 28.02.19, на 2 арк.;

- статут, на 12 арк.;

- витяг з реєстру платника податку на додану вартість, на 2 арк.;

- виписка, на 1 арк.;

- відомості з ЄДРПОУ, на 1 арк.;

- повідомлення про прийняття працівника на роботу, на 2 арк.;

- довідка про відсутність заборгованості, на 2 арк.;

- договір оренди нежитлового приміщення № 06/08/115, на 4 арк.;

- платіжне доручення № 19, на 1 арк.;

- квитанція, на 2 арк.;

- фінансовий звіт, на 1 арк.;

- фінансовий звіт, на 1 арк.;

- податкова декларація, на 7 арк.;

- протокол № 6/18, на 1 арк.;

- наказ № 1, на 1 арк.;

- довідка банку ПУМБ, на 1 арк.;

- договір банківського рахунку, на 1 арк.;

- договір про умови використання електронних підписів, на 4 арк.;

- договір про приймання готівкових платежів, на 3 арк.;

- квитанція, на 1 арк.;

- договір банківського обслуговування, на 1 арк.;

- акт, на 1 арк.;

- квитанція, на 1 арк.;

- довідка, на 1 арк.;

- ключ до інтернет-банкінгу, 2 шт.;

- заява, на 1 арк.;

- заява, на 1 арк.;

- договір субпідряду № 0301/24-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/25-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/26-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/27-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/28-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/29-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/30-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/31-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/32-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- договір субпідряду № 0301/33-СУБ від 01.03.19, на 4 арк.;

- додаткова угода № 1 від 25.09.19, на 1 арк.;

- додаткова угода № 1 від 25.09.19, на 1 арк.;

- додаткова угода № 1 від 25.09.19, на 1 арк.;

- додаткова угода № 1 від 25.09.19, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- додаткова угода, на 1 арк.;

- договір купівлі-продажу № 0527/1, на 3 арк.;

- договор поставки № 0514/1-М, на 4 арк.;

- договір оренди нежитлового приміщення № 06/08/115, на 5 арк.;

- лист ГУ ДФС у м. Києві, на 1 арк.;

- акт-ведомость, на 1 арк.;

- акт-ведомость, на 1 арк.

- Файл з чеками та квитанціями 76 арк.;

- Стартові пакети «Vodafone» з номерами телефону абонентів:

- НОМЕР_6 (з написом сірим олівцем Клименко) 1 шт.;

- НОМЕР_7 (з написом сірим олівцем Попов) 1 шт.;

- НОМЕР_8 (з написом сірим олівцем Верховець) 1 шт.;

- НОМЕР_9 (з написом сірим олівцем Фролов) 1 шт.;

- Банківські картки:

- № НОМЕР_10 1 шт.;

- № НОМЕР_11 1 шт.;

- № НОМЕР_12 1 шт.;

- Мобільний телефон «MEIZU» S/N:711QEBRG2B8S9, з абонентськими номерами НОМЕР_13 , НОМЕР_5 1 штука;

- Ноутбук «HP» DESKTOP-RQ8SH5A та зарядний пристрій до нього - 1 штука;

Планшет «lenovo» B8080-H серійний номер: НОМЕР_14 - 1 шт.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.02.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу87478975
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна, накладеного ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 24 жовтня 2019 року

Судовий реєстр по справі —757/5370/20-к

Ухвала від 07.02.2020

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні